Învață limba arabă în sine - o femeie e zi

Arabă aparține familiei de limbi afro-asiatică. Este vorbită de locuitorii lui Israel, Ciad, Eritreea, Somalia și alte țări. Cultura islamică în ultimii ani, este utilizat pe scară largă, astfel încât Arabul este adesea folosit ca a doua limbă. dialecte diferite există, de asemenea. Este ușor de a învăța limba arabă? Da, dacă o persoană va primi cunoștințe sistematice cu privire la aceasta.  • Învață limba arabă în sine - o femeie e zi

Învață limba arabă în sine: dacă este posibil, în casă?

Dificultăți în învățarea limbii arabe

El învață mai ușor în alte limbi europene, dar are unele nuanțe care nu sunt întotdeauna clare pentru omul românesc. Cei care încep să studieze aceasta se confruntă treptat următoarele provocări:

1. caractere arabe (litere). Pentru incepatori, acest alfabet pare a țese modele complicate care se conectează unele cu altele. Inițial surprins de la dreapta la stânga.2. Pronuntarea sunete. Ei sunt acolo unele grupuri care pentru mulți în ureche suna la fel. De exemplu, în limba arabă, există trei litere care sunt similare în sunet rus „C“.

Pe de altă parte, cuvintele sunt citite precum și scrise, accente sunt plasate pur și simplu și propuneri se bazează pe același principiu ca și în limba română.

  • Învață limba arabă în sine - o femeie e zi

Cum să învețe limba arabă de la sol în sus: Sfaturi

Cum de a învăța limba arabă în sine?

Limbajul este împărțit în 3 tipuri: clasic, conversațional și moderne.

În cazul în care o persoană este prezentă interes în Islam, este mai bine să învețe în primul rând, pentru că a fost scris Coranul. Al doilea este pentru cei care doresc să trăiască cu acești oameni. Al treilea - un standard, care este vorbită de toți musulmanii. Pentru a-l stăpânească perfect, necesită anumite etape:

1. Găsiți un tutore în această limbă și luați-o 2-3 lecție. Un profesor cu experiență va arăta cum în mod corect trebuie să sune.

2. Amintiți-vă alfabetul arab. Cumpara un caiet și scrie în fiecare zi o literă diferită. Acest lucru îi va ajuta cu timpul să-și amintească.

Pentru cât de mult poți învăța limba arabă? Un rezultat pozitiv nu apare imediat, ci doar după formarea de zi cu zi la scris scrisori și pronunție de cuvinte.