Flash timp - durata semnalului (pe termen scurt) de rebound

În acest caz, semnalul se sting luminile de extensie este utilizat pentru a implementa funcții PBX, cum ar fi transferul apelului.

Ne pare rău - link-uri nu va fi o dată :)pentru punerea în aplicare a caracteristici PBX, desigur :)

durata unității este

explicaţie:
Butonul în organism. aparat care realizează aceeași funcție ca și pârghie trubkoderzhatelya.

uneori, un astfel de buton Flash este folosit pentru funcții speciale, cum ar fi comutarea între apeluri. Dar, în cazul dumneavoastră - este în mod clar „timp liber“

Pentru: Alex Zelkind
Pentru remarcile - nu sunt de acord, tocmai în acest caz, vorbind despre el, însă - click pe un buton Flash vă trimite într-un semnal clar-line este de 600 ms. Alte funcționalități asociate cheii, în măsura în care am înțeles, caracteristicile de timp nu sunt, adică, informații despre apelul, comutarea între apeluri, etc.Alex:
Nu, asta e exact opusul - durata liniei de deschidere

Pentru a: a mk_lab remarca (nu răspunsul meu)
Și ce despre apelarea ton?

Selectarea duratei flash (apel în timpul de așteptare)
Timpul de bliț (timpul de apel în așteptare). Puteți selecta următoarele intervale orare (bliț ori de apel în așteptare) „700. 600. 400, 300. ms (milisecunde) folosind receptorul în apropierea unității.

Mi-ar numi „timpul de așteptare“, dar se poate spune, de asemenea, „timpul de așteptare“ sau altceva

Să presupunem că mă suni, dar eu vorbesc cu altcineva. În momentul în care conexiunea este declanșată funcția de apel în așteptare este, de exemplu, activat prin 600ms știu că mă suni. Nu sunt sigur și nu înțeleg pe deplin de ce este nevoie de ele cel mai mult despre aceste 600ms, dar despre garantezi de apel în așteptare

semnal timpul de sosire din momentul în care compusul.

Deși, și opțiunile mele sunt lungi. Ar trebui să fie scurt. Aș spune chiar:

În acest caz, semnalul se sting luminile de extensie este utilizat pentru a implementa funcții PBX, cum ar fi transferul apelului.

Ne pare rău - link-uri nu va fi o dată :)

pentru punerea în aplicare a caracteristici PBX, desigur :)