Eroziune cervicală de sânge ce să facă și cum să trateze

Aceasta este o patologie ascunsă și destul de periculoasă a organelor genitale feminine. Ascuns poate fi caracterizat, deoarece pacientul este, practic, nu a simtit pe partea de sus de disconfort și durere. Pericol de eroziune de col uterin poate fi, deoarece detectarea are loc într-un stadiu avansat al bolii, atunci când sunt sângerări din vagin și mucoasa de col uterin este inflamat. Se promovează descuamarea epiteliului mucoasei, ceea ce conduce la modificări anormale ale colului uterin, și, în cazuri extreme, duce la condiții precanceroase și canceroase.Din păcate, eroziunea se găsește doar la examinarea programată de către un medic, atunci când ea a fost de sânge, iar situația necesită o intervenție medicală. De la vârsta la care majoritatea femeilor este exacerbată de boala este cuprinsă între 20 și 37 ani, este necesar în mod frecvent și complet examinat de un medic.

agenții patogeni posibile și cauzele

Cauza tulpina de col uterin si aparitia petelor atunci când eroziune:

 • tulburări hormonale și imunitate redusă, bolile endocrine;
 • boli virale și bacteriene;
 • activitatea sexuală timpurie, și, prin urmare, la începutul sarcinii și nașterii (16 ani);
 • relații sexuale neregulate și neregulate;
 • manipulare necorespunzătoare și medicației contraceptive, prin deformarea peretelui are loc uterului;
 • inflamație a uterului, boala anterior insuficient tratate;
 • infecții genitale, cum ar fi chlamydia, trichomonas, papiloma, polipi de col uterin;
 • eroziune genetică congenitală.

sângerări anormale au cauze diferite.

 1. buruiană Boiangiilor, sau inflamatie a colului uterin. Cel mai adesea se produce din cauza unei accidentări a gâtului, efectele nocive asupra organelor de bacterii și ciuperci în organele genitale feminine. Se recomandă să luați antibiotice cu acțiune antiinflamatorie.
 2. Tumorile benigne mici, care nu se arată. Dar prezența lor pe cauza mucoasei sângerare în uter, și apoi - infertilitate, depunerea de cancer.
 3. Eroziune cervicală pot sângera ca un studiu convențional la doctor, și în viața de zi cu zi. Acest lucru se datorează distrugerii țesutului cervical cu ulcere mici si rani pe suprafata erozividnoy.
 4. Cele mai notabile spotting leziunile cervicale atunci cand virusul papiloma uman (HPV). El este subiectul tumorilor maligne în organele genitale feminine. Această problemă a eroziunii de sânge duce la dezvoltarea de displazie de col uterin, iar apoi - la cancer distructive procesele care necesita un tratament chirurgical mai lung.

Simptomele de eroziune de col uterin:

 • complicată de menstruație dureroasă;
 • dureri dupa actul sexual, însoțite de o scurgere de sânge;
 • descărcare mucopurulentă;
 • descărcare urât mirositoare;
 • mâncărime și inflamație a mâncărimea genitale in interiorul vaginului.

Eroziune cervicală de sânge ce să facă și cum să trateze

Ce să fac?

În cazul în care colul uterin sângerează mai degraba folosi doar un tampon pentru confort și să caute asistență medicală de urgență, pentru a evita complicații. Pentru detectarea și diagnosticarea corectă este necesară pentru a face o colposcopie - inspectarea dispozitivului optic de col uterin cu creșterea multiplă. sângerarea cervicală poate avea alte motive - de exemplu, prezența unor boli de fond: ectopic, polipi, leucoplazia, erythroplakia. La naștere, există, de asemenea, evidenția violet în uter, dar au provocat prolaps de organe genitale.Erodarea sângelui în uter se poate datora intervenției chirurgicale. De multe ori cu electrochirurgicală când medicul indeparteaza o parte din interiorul uterului. Aceasta poate rani, de asemenea, vagin, care este rezultatul sau consecința operațiunilor de intervenție.

Eroziunea poate sângerează și etapa de predispoziție la cancer, ceea ce este important. Atunci când intervenția medicală o astfel de izolare sunt inevitabile.

In timpul sarcinii ar putea fi, de asemenea, eliberat de descărcare de gestiune plin de noroi roșu aprins, în cazul în care femeia a suferit de eroziune mai devreme, folosite tratamente medicale sau chirurgicale.

Eroziune cervicală de sânge ce să facă și cum să trateze

Este un păcat, dar nu întotdeauna, medicație dă rezultatul dorit atunci când sângerarea Eroziune cervicală. Pentru a scapa de sângerare eroziune a uterului, efectuați următoarele proceduri chirurgicale.

 1. diagnosticare cu laser. Această eroziune eliminarea tehnica a fost mult timp folosit în ginecologie, deoarece este una dintre cele mai eficiente și mai puțin dăunătoare pentru corpul femeii. La tăierea eroziunea în țesuturile afectate este o fantă subțire prin care rămâne nemișcată eroziune mai mare a țesutului sănătos. Garantat de vindecare rapidă. Cel mai adesea, diagnosticare cu laser petrec femei nulipare. Vindecarea are loc în termen de 5-6 săptămâni.
 2. Criodistrucția - zone degerături azot lichid erodat ale uterului aici aplicate. Ideea este că apa rece și azotul cristalizat distruge porțiuni nesănătoase eroziune. Timing de recuperare a corpului - de până la 10 săptămâni.
 3. Diatermocoagulare - în cazul în care eroziunea de sânge a colului uterin, este, de asemenea ars curent electric de înaltă frecvență. Aceasta procedura este destul de dureros, colul uterin ramane cicatrice, astfel încât această metodă este deseori folosită la pacienții nulipare. timp de reabilitare - până la 10-11 săptămâni.
 4. coagulare chimică - preparate speciale de eroziune prelucrate, distrugerea celulelor nesanatoase se produce prin separare. Cicatricile nu rămâne, în tratamentul durerii acolo. Acesta poate fi aplicat tuturor pacienților. perioada de recuperare - până la 8-10 săptămâni.
 5. Tratamentul undelor radio - mare de energie undele radio afectează eroziunea tesuturile bolnave. Această procedură este rapida si fara durere, obtinerea elektroozhoga excluse, deoarece această metodă se bazează pe tratamentul termic. Nu rămân cicatrici, cruste de la răni cicatrizate, arsuri și abraziuni, nu există nici o schimbare la nivelul colului uterin în sine, integritatea membranei mucoase nu este afectată. timp de vindecare - 3-5 saptamani.
 6. Cone biopsie sau amputarea siturilor infectate - efectuate în tratamentul bolii deja dezvoltate - pre-depozite.

Pentru tratamentul eroziunii care sânge în uter, există un caz de utilizare eficientă a acidului hialuronic, extracte din plante (aloe vera, calendula), uleiuri esențiale. Scopul acestei metode este de a corecta zonele anormale ale colului uterin și vagin. Aceste medicamente naturale posedă antifungice și proprietăți antibacteriene, care în stadiile incipiente ale eroziunii leziunii reduce inflamația cu nivelul mucoaselor și previne răspândirea ulterioară a celulelor infectate. În reabilitare după intervenția chirurgicală, acid hialuronic vindecă cicatrici. Preparatele bazate pe acestea există sub formă de supozitoare, geluri, tablete.

Tratamentul Poporului

Metodele tradiționale de tratament de eroziune, desigur, este mai sigur pentru sănătatea ta. Dar noi nu trebuie să uităm că examenul medical efectuat la timp, va ajuta la detectarea și eliminarea bolii pe termen scurt.
Sangerarea de la nivelul colului uterin necesită o atenție specială. Uneori, tratamentul corect al pacientilor prescris o biopsie - pentru examinare la microscop prin eroziune a tesutului afectat a uterului. În astfel de cazuri, examinarea recomanda de multe ori face azot moxibustion. Acest lucru va accelera vindecarea eroziunii și pentru a preveni reapariția bolii.

Eroziune cervicală de sânge ce să facă și cum să trateze

Pentru a evita consecințe grave, este necesar să fie supuse examinării periodice de către un ginecolog și de a efectua anumite experimente. De asemenea, este important să fie testate pentru infecții și virusuri, care nu fac întotdeauna ei înșiși simțit.

Citologie și colposcopie permite timp pentru a preveni eroziunea țesuturilor afectate ale uterului. Spotting organelor genitale în timpul eroziunii indică o etapă periculoasă a bolii, care poate duce la cancer. Prin urmare, pentru a rula și nu poate întârzia tratamentul!

Diagnosticul și tratamentul de eroziune existente trebuie să aibă loc numai în instituțiile medicale. Auto-medicație, chiar dacă să facă totul în conformitate cu instrucțiunile, nu întotdeauna eradica boala, si tumorile maligne au exclus metoda o intervenție chirurgicală.