Dusurile musetel, preparată ca o margaretă, contraindicații de sănătate intimă

Când este vorba de procesele inflamatorii in organele genitale ale femeilor, mulți oameni știu că ajutorul Daisy. Este cel mai accesibil, eficient, și cel mai important, remediu natural natural, care este adesea folosit ca un ajutor pentru a reduce inflamația și a atenua condițiile pe fondul bolilor infecțioase și ginecologice. Daisy aplicat ca un decoct pentru dusurile vaginale.Dusurile musetel, preparată ca o margaretă, contraindicații de sănătate intimă

Musetelul dusurile nu este potrivit pentru igiena intima zilnica, numai în caz de inflamație acută a procedurii poate fi efectuată pe o bază de zi cu zi. Procedura în sine este exprimată în spălarea sau irigare a vulvei, folosind medicamente pe bază de plante și medicamente. Douching se recomandă în prezența proceselor inflamatorii in uter, fanere și vulvă. Procedura trebuie efectuată atunci când este indicat, sau microflora vaginală pare să fie nefuncțional.

Indicații pentru dusurile de musetel.


Sturz.
Afte sau candidoza declanșat drojdia are adesea o formă cronică, iar la cea mai mică încălcare în organism (imunitate scazuta, nu este o dieta sanatoasa (o multime de alimente care conțin zahăr) etc. se face simtit mâncărime, disconfort, iritare, de descărcare de gestiune. Cu detectarea în timp util a bolii se poate vindeca un decoct de musetel dusurile fără utilizarea de medicamente antifungice sistemice și locale. douching margarete în timpul tratamentului de afte este un instrument suplimentar de mare pentru ao combate.

eroziune de col uterin.
Proprietatile curative ale mușețelului sunt relevante în tratamentul de eroziune de col uterin. Desigur, în cazuri avansate, dusurile musetel lipsit de putere, dar nu forme complicate ale bolii, zburda streptococii de fundal și a altor microbi, acestea dau rezultate eficiente. Numai comportamentul dusurile cu eroziune urmează detectarea și eliminarea cauzelor care au declanșat boala.Cistita.
Cistita este boala destul de dureros și neplăcut, care este adesea provocateur pielonefrita (inflamații ale rinichilor). Cauzele cistita sunt multe, dar cel mai adesea este hipotermie. Boala se manifesta ca urinare frecventa si dureroase, sânge în urină, neplăcut și miros înțepător de urină. Trata boala ar trebui să fie în mod sistematic și exhaustiv. In plus fata de antibiotice, vitamine și dieta în tratamentul cistitei bine ajuta să se încălzească baie și decoctul dusurile vaginale de musetel. Ele pot fi alternate. Douching decoctul tractului urogenital de musetel esential pentru a preveni infecția. O astfel de dusurile calma durerea și disconfortul, dezinfectat.

Cum se prepara musetel pentru injectarea.
Decoct de mușețel trebuie preparată după cum urmează: să ia flori uscate de plante (două linguri) și un litru de apă clocotită. Bulion este de dorit să se prepare într-un vas emailat. Se toarnă apă clocotită peste musetel, a pus pe un foc mic si se lasa la fiert. Pentru a spori antibacteriene, acțiune antiinflamatoare și antiseptică de mușețel pot fi combinate cu calendula, în acest caz pe doua linguri de gălbenele mușețel lingură. Volumul de apă este același. După ce supa a fiert, se scoate din căldură și se lasă să se răcească la 36-38 grade. Apoi, supa ar trebui să se scurge bine, care utilizează în mod eficient tifon, împăturit în jumătate de mai multe ori. Gata se toarnă supa într-o seringă vaginale bine dezinfectate, în absența acestuia, puteți utiliza o cană Esmarch (dezinfectat, de asemenea, toate părțile).

Douching musetel la domiciliu.
Procedura trebuie efectuată în poziția culcat pe spate în cadă sau așezat pe toaletă, picioarele trebuie să fie îndoit din genunchi. Procedura trebuie să se desfășoare la relaxarea completă a mușchilor vaginali, fără presiune, că bulionul nu este pătruns în trompele uterine sau uter și a provocat răspândirea profundă a infecției și inflamației. Litru de bulion se introduce încet în vagin. Durata de irigare este de zece până la cincisprezece minute, nu mai puțin! Dusurile musetel, este de dorit să se facă pe timp de noapte, dar, în cazul în care procesul este demonstrat de a face de câteva ori în timpul zilei, atunci ar trebui să fie după o perioadă de treizeci de minute să mintă.

Rata dusurile nu trebuie să depășească șapte până la zece zile. Numărul de proceduri numește ginecolog, și numai el. Nu aveți nevoie să se auto-medicate! Este plină de uscăciune și iritarea vaginului, o încălcare a microflorei sale.

Douching mușețelul ar trebui să fie complementare tratamentului de bază, dar nu este de așa natură, deoarece se poate elimina doar manifestări ale bolii, dar nu și cauzele care a cauzat. Ca urmare, boala va avea un complicații chiar mai mari.