Divinitatea pasaj păcatul original

Divinitatea pasaj păcatul original

Aproape vom găsi doi jucători străini - ultimii supraviețuitori ai echipa trimis la farul Aures. Ei cer să inspecteze clădirea. Există un dulap de lemn închis, cheia este chiar sub lângă o torță de ardere.La subsol găsim un far pentru a aduce Samson. Dar nu are nimic de-a face cu invazia Undead însetat de sânge.

Quest: The Lost Iubirea

La ieșirea ne întâlnim din nou două legionarilor fricoși, care sunt rugați să spună ce sa întâmplat la far. Ei doresc să înșele Aures și raportul care sa ocupat de stafii ei înșiși. În funcție de alegerea jucatorului ne Altruismul / Egoismul +1.

În centrul Heath găsim un arheolog care lipsesc. El cere să-l însoțească în oraș. Dacă sunteți de acord, vom obține compasiunea și unul în contul general + 1715 XP, care intră în drum în câteva lupte. Dacă refuzați - Heartless 1 și arheolog moare.

În partea de sus a hărții găsim niște demoni de foc și un magician, iar următoarele două coloane de subsol cu ​​aceleași elemente.

În peșteră, ne întâlnim cu un grup de aventurieri novice, care au suferit de Arhu robot. Noi l distrugem cu operatorul sau în mod independent și se găsește în centrul de 5 cadavre. În buzunarul unuia dintre ele este o scrisoare Charlene. Fratele ei e mort.

Divinitatea pasaj păcatul original

Plecăm în locația de nord-vest Sais. Pe drum spărgători de tabără mai bine în jurul valorii de a lua și să atace inamicul din nord. muta imperceptibil în sus și de a găsi statuia Gardienilor. Finalizarea căutarea prin activarea portaluri folosind un anumit tip de magie, vom ucide demonii și du-te prin pestera. În interior, nu este nimic interesant: un cuplu de personaje suplimentare și cufere.

Lasam și du-te jos la Dietmar, unde ne așteptăm o luptă aprigă. Inițial ucide asistenți, atunci liderul. După moartea sa, există un alt grup de tâlhari, le dezasambleze, ridica căzut Personal Pergamon.

Aproape de roci insangerati vrăji Evelyn trece în peștera a fost deschisă. Ne întâlnim pe drum orcii 4: folosiți carisma și lasă în liniște (+ 790 XP), sau se alăture luptei și a obține + 3600 XP.

In prima camera, ucide grupul slab de adepți ai cultului (puteți rula rapid în partea stângă într-o nișă mică și împărtăși toate dușmani pe două luptă). La nivelul inferior așteptăm și Evelyn luptă dificilă. Prin urmare, este necesar să se pregătească să cumpere spiralelor și elixiruri.

Întoarceți-vă la oraș și închideți toate misiunile disponibile: Cinci celebre, sesiuni de mare de personal, Tom, care la fel ca aventura, arheologul care lipsesc Arhu nu a reușit experiment.

Ne întoarcem la adăpost și îndreptat cu Evelyn. Noi luăm departe farmecul Neprihănitei. Învățăm că Jake a ucis nu Evelyn (ea tocmai l-au transformat într-un zombie), alb-Witch din Lucullus Forest.

Southwestern plaja Sais

Înapoi în oraș, vom lăsa prin poarta de sud-vest și a muta de-a lungul țărmului presărat cu cadavre de bărbați și orci. Supraviețuitorii se ascund în apropiere. Pe partea dreaptă ne întâlnim cu un străin misterios. El întreabă ce este scopul călătoriei noastre, și dispare.

Secretul: Străinul misterios

Pe malul găsim Orc plângând care îndurerat fratele ei mort.

Apoi, trebuie să fii atent - pe drum sunt capcane. Afundam în tabăra orcilor pe latura de est, uciderea liderului și du-te prin pestera la Golful Negru.

Divinitatea pasaj păcatul original

În interiorul peșterii există o luptă între orci și schelete. Pasajul în straturile inferioare închise, astfel încât în ​​timp ce este necesar să se examineze în partea de sus.

În camera alăturată, vom găsi pârghia ce deschide butonul pentru imagine. Acesta activează trecerea în pivniță, este necesar doar pentru a reseta casetele de conectare. La parter este o biserica mare, cu o mulțime de switch-uri, unele dintre ele dau comoara, iar unele provoca adversarii sau pagube naturale. Trebuie să găsim „comutatorul de Bloody“, pe partea de est, în desișul verde. Activează-l și trece în peșteră deschisă, unde a luptat cu Ponțiu pirat.

După uciderea lui, ridica cheia de la ușă și piept, în care există o mai sângeroase piatră / inert. Activați-l și deschide o nouă cameră din Sanctuar, unde vă puteți lăsa lucrurile în portbagaj, și de a schimba aspectul personajelor.

Elemente: stea / inert / Sange (3/16)

Du-te înapoi la camera cu comutatorul și o imagine. Mergem în port și de a găsi două fantome.

Du-te înapoi la ușa închisă la nivelurile inferioare. Acum îl puteți deschide. În partea de jos se lupta cu o mare păianjeni de apă. Luând guler Sam și satisface fantoma lui Desdemona. Acum, aceste quest-uri pot fi finalizate.

Divinitatea pasaj păcatul original

Totul este gata de a explora locațiile de est și biserica Sais. moara pe bază de apă întâlni două legionarilor care sa transformat în deda.

Quest testament legionară

Trecem pe zona stralucitoare: ucide inamicul este mai bine cu magie Gidrosofistiki, provocând ploaie, elementali de gheață și personalul de apă. Noi investigăm locul de foc și ucide frați gemeni, foc și alege turiști 4 stele / piatră inertă.

Elemente: stea / inert / Sange (4/16)

Trecem prin poarta principală a bisericii.

Quest: Legenda ovtseoborotne

Ne poticni pe un gropar dement și siguranțe fuzibile scheletici. Înainte de a lupta este mai bine pentru a ajunge în partea superioară a locației departe de otravă și ulei. Cu schelete se încadrează scurt zombie carte fraza trolsky, pe care le puteți utiliza pentru a vorbi cu trolii, inclusiv Troll zombie doar de mai sus (răspuns corect este de 3, toți ceilalți vor duce la o luptă). Cu groparii cheia de la casa lui picături. În partea de est a portalului și pentru a găsi o intermediare de cinci fantome.Quest: predicarea pasiunilor pământești

Du-te înapoi la intrarea în biserică și a trece la partea de sud a hărții.

Pe munte, există un antreprenor de pompe funebre colibă ​​abandonată, iar în cele două litere, indicând modul în care pentru a ajunge la regele Bracco și informațiile pe care Teliron și Evelyn folosit magia neagră pentru a convoca strigoi. Mergem mai jos și să găsească o vila abandonată cu capcane, care acum sunt alese de rebeli schelete. O baltă mare de otravă poate fi aruncat în aer folosind Pirokinetiki magice. Alăturați-vă lupta cu un os Morterikom Baron și anturajul său. Cheile sale două lăzi sunt în aceeași locație.

Divinitatea pasaj păcatul original

Divinitatea Original Sin: Biserica trece Sais

Ne întoarcem la biserică. Toate mormintele disponibile în cimitir, puteți săpa în căutare de comori și cufere. Aproape de intrarea în catedrala am fost de așteptare pentru 4 statui de piatră: lupta cu ei dificil (primit + 6180 XP), dar poate fi evitată dacă vom folosi carisma (+ 2100 XP).

La interior, vom întrerupe ritualul de vrăjitori întuneric, să se angajeze în luptă, iar liderul se ascunde într-un mormânt ascuns sub altar. Pentru a expune partea de jos trebuie să activați comutatorul 4, care sunt ascunse în 4 picturi pe pereții bisericii. Într-o cameră mică în colțul din stânga sus există o trapă mică. Aceasta duce la site-ul clădirii, unde puteți săpa comori.

Activați butoanele și au coborât în ​​mormânt. Utilizați amuleta Neprihănitei, a căzut de la Evelyn. Ne întâlnim pe Jake zombie și moare Telirona. Acest lucru a numit invazia strigoi din Sais și reînviat prin ordinul regelui Bracco Pythia. Ca o recompensă, ea a promis să reînvie soția moartă. După moartea lui Telirona obține Iertarea / Rancor 1 și trece la următoarea cameră mare, în cazul în care trebuie să ne luptăm cu regele Bracco.

Dușmanul nu este același lucru: să-l ajute să vină Ghoul de la far, Bone Baron Monterik și gemenii de foc. Este necesar să se evite Brakk utilizate minge de foc: după fiecare lovitură este inutil să continue lupta. STUN de pe prima mișcare. Atractivitatea și ucide inamicul unul câte unul, și apoi scapă. Regele pieptului Sursa nu este deschis, aveți nevoie de o cheie, pe care nu avem decât în ​​pădurea întunecată, săpat o soră a regelui - Cassandra.

Sursa pieptul regelui: Secret

După moartea regelui ia o altă stea de rock și a reveni la Aures. Închideți quest-uri și invazia legiuni de strigoi bisericii. În Arhu închide căutarea Cine a chemat regele de schelete.

Quest: care a provocat regele de schelete

Elemente: stea / inert / Sange (5/16)

Expertul cere să găsească White Witch în pădurea de Lucullus. Pentru a ajunge acolo trebuie să utilizați culoarul de nord. In acest studiu Sais finalizat.

Divinitatea pasaj păcatul original

Quest: Introducerea Imaculata

După podul din partea de est a locației vom găsi casa White Witch, care pazeste una dintre Neprihănitei. Folosind carisma (+ 5500 XP) pot fi transmise, sau de 2 ori pentru a lupta și de a obține + 9650 XP. Vrăjitoarele hut este protejată de o barieră magică. Aproape două ciuperci.

Quest: distracție ciuperci

Trebuie să găsiți Maradino de derulare pentru a elimina bariera din casă. Ne întoarcem pe drum și pe traseul sângeros al fiarei răniți de povara Alfie.

Quest: magie veterinară

Quest: serviciu de escortă

Ne mutam pe drum și de a găsi o așezare Silverglen și Arhu sub forma unei pisici, care sfătuiește să se infiltreze în rândurile Imaculatei, pentru a examina interiorul inamicului.

Quest: problema Goblin

În centrul orașului ne întâlnim Brandon, care oferă aventuri riscante. În cazul consimțământului eroului primește Curaj 1 și un nou loc de muncă. În cazul unei defecțiuni - doar o precauție.

Divinitatea pasaj păcatul original

Quest: Troll aur

Aproape două prostituate oferă serviciile lor sunt de acord și merg până la etajul al doilea al tavernei. Notă stânga schelet-bombă.

Quest: demolare Biki

Dacă ați ales un om, el dezbracă Finder Sursa (toate lucrurile rămân aceleași în camera de portbagaj), aruncă „mutism“ (3 curs nu este posibil să se folosească magia) și vrea să-l omoare pe erou. Aici trebuie să teleporta și bat ușa pe de altă parte, sau altfel așteptați momentul când vraja va lua pentru a ucide inamicul cu magia. Dacă alegeți o femeie - ea spune o poveste teribilă, și pur și simplu de mers pe jos.

În tavernă, și în apropiere este posibil să se întâlnească negustorii de toate culorile și Marissa, care ar trebui să se acorde voința unui soț mort.

Mai multe în Silverglene Nimic nu ne ține, așa că mergem la est și au venit peste un troll pod rupt.

Quest: Frumoasa și Bestia

In apropiere pe deal cu capcane scoate la iveală o vrajă, eliminând o barieră în casa White Witch. Foarte aproape de un alt Troll paza trece pe pod distrus.

Quest: Angry Troll

Ne întoarcem la casa unei vrăjitoare, o vrajă, îndepărtați bariera și să treacă prin intermediul portalului. În scena următoare vom găsi pe butonul de perete, care se deschide un pasaj în peșteră.

După bătălia finală va ști că White Witch a fost răpit și transferat la Hiberhaym. Pentru a deschide pasajul din spate este necesară pentru a arunca o vraja Imaculata stânga după luptă.

Divinitatea pasaj păcatul original

Peștera Hiberhayma se întâlnesc Almine - magicianul ucenic, care moare. Ea cere să găsească White Witch în Hiberhayme și să înțeleagă cauzele urii tuturor elementelor. În aceeași locație de cadavre câteva Af. Jurnal de morți este scris modul de a găsi comoara de Boreas și cum să obțineți piept aproape de dorințele personale ale regelui bine. Există, de asemenea, un piept № 3.

Secretul: ultimul piept (2/4)

Quest probleme Hiberhayme

La acoperit cu zăpadă în poziție rutier pe partea dreaptă și vom găsi elementar Arokku, care a încheiat într-un ciob de gheață.

Puțin mai mare întâlni doi Neprihănitei și stabilirea forestiere. Folosind carisma de două ori (+ 6485 XP), puteți vedea că pentru un management forestier de mers pe jos are nevoie de Tenebra o ramură obișnuită. În același timp, există o șansă de a prinde putregai. La pierderea carisma te intra în luptă și pentru a obține (+ 9900 XP). Varianta optimă: de două ori pentru a câștiga carismei, pentru a lua de la căutarea sectant, și apoi ucide tot restul și să obțină experiență. După lupta, asigurați-vă că pentru a ridica tija de control.

Quest: Dark Matter

Drepturile în cioburi de gheață închiși Troll Eitam, de la care le găsiți, de asemenea, informații despre trecerea în închisoare sau ucide (+ 3300 XP). Mai sus un imens Guardian, de a face cu care puteți controla doar tija. În timpul luptei, vom folosi ca un lucru normal. Pentru a deschide un pasaj la fântână - scoate la iveală 4 buton și să le activeze împreună. Am pus pe unul dintre butoanele baril, care pot fi găsite pe stânga și trec mai departe. Actualizați frații Quest puțuri: monede de plată 2050 sau de a folosi carisma (+ 3300 XP). Puteți cere, de asemenea, pentru a potoli setea un viscol (nu afectează starea de „răcire“) sau nu de vulcani nord (acum cerul nu este în scădere mingi de foc). Pentru a deschide următorul piept în picioare, activa următoarele 4 butoane de pe părțile laterale. Este necesar să le includă unul câte unul și nu prinde ochiul polițiștilor, statuile (folosesc modul Stealth). Dupa rezolvarea puzzle-ului alege mascota Gărzii Regale.

Divinitatea pasaj păcatul original

Vom examina partea de nord a hărții, găsi supraviețuitori și să învețe imp că imaculată va crea un nou Sange. Nu departe de acest loc există încă un prizonier de gheață - Apă Elemental Antsigara. El spune că pentru inelele de iarnă trebuie să fie introduse în centrul tezaurul Boreas și a pus pe un medalion special. Și ne-am luat deja rost de o parte din dorințele și ale regelui.

În centrul zonei puteți găsi Grasshopper iepure, care ar trebui să le salveze din arest. Acesta va arăta locul unde cu ajutorul levitație se poate muta în bârlogul regelui. În Hiberhayme au 2 grupuri Neprihănitei, ostile Sursa Seeker. În fiecare grup, de două ori o conversație folosind carisma (+ 6485 XP) se pot afla informațiile necesare pentru a comerțului, și apoi să distrugă experiența suplimentară primită (22,390 + XP).

Ne ridicam deasupra, omorând grupul Imaculata și du-te până la Forge Sufletelor, în cazul în care prima se întâlnesc Pythia. Cu dracusori de sânge creează bloodstone proporții epice. Ne luptăm cu slujitorii ei, vom lua departe vraja care se deschide pasajul și a reveni la căutarea principal în Hiberhayme - Regele Boreas.

Pasajul. Partea 3: Haunted Pădurea și Templul Sursei

Pasajul Divinity: Original Sin