Diagnosticul de eroziune de col uterin prin ecografie, analize biopsie, etc.

Dacă bănuiți că eroziunea caracterului sifilitică sau tuberculoasă efectua cercetări microbiologice. În plus, în această situație, avem nevoie de analize de sânge pentru sifilis si tuberculoza. Rengenografiya pieptului este obligatorie atunci când se suspectează tuberculoza. Consultarea arata un TBC sau dermatolog.Colposcopia - ce este?

Procedura modernă și eficientă este colposcopie. Această tehnică permite evaluarea stării colului uterin, vaginului; determina diferitele schimbări în a-și asuma caracterul procesului. Manipularea este un nedureroasa si extrem de eficient în diagnosticul atât de eroziune și alte procese la nivelul colului uterin.

Diagnosticul de eroziune de col uterin prin ecografie, analize biopsie, etc.


eroziunea colului uterin poate fi detectată prin colposcopie

Alte metode de cercetare

În cazul în care implică proces malign, după aceste evenimente, biopsia se realizează - luând porțiune materiale de eroziune), chiuretaj endocervical, urmată de examinarea histologică a materialului. Dacă suspectați un cancer de col uterin, arata un cancer de consultare. ecografie pelvină nu este cerută de studiu, ca parte a diagnosticului de eroziune. Ultrasonografia efectuate în suspectat de orice alt proces în pelvis (fibrom uterin).

În situația actuală de eroziune de col uterin este patologia atat de comuna ca femeile au devenit obișnuiți cu un astfel de diagnostic. Cu toate acestea, nu orice eroziune relativ „sigure“ pentru femei.

Definiți-vă, sau numai de către un medic, fără utilizarea unor metode moderne de diagnostic a naturii benigne sau maligne a procesului este aproape imposibil.

Prin urmare, în caz de suspiciune de eroziune, sau chiar și un diagnostic precis nu poate fi neglijat frotiu și colposcopie. Chiar și un mic defect prin examinare vizuală, acesta poate fi reîncarnarea de cancer și poate duce la consecințe teribile. Prin urmare, în orice caz, controale profilactice, vizite la medic pentru identificarea de diagnostic ar împiedica, și detectarea, cel mai important în timp util a procesului oncologic și, astfel, a salva viața lui.