De ce să folosiți stiluri de text, și modul în care acestea sunt create studopediya

A: Cu fiecare etichete text în stilul de text AutoCAD asociate cu unele. La aplicarea etichetelor este stilul actual, care stabilește parametrii textului, lista completă a, care este dat în tabelul. 2.2.

De ce să folosiți stiluri de text, și modul în care acestea sunt create studopediya
Atunci când este aplicat un text, puteți utiliza stilul implicit (Standard), modificați-l, descărcați un stil diferit sau de a crea propriul. Stilul creat poate fi modificat ulterior, redenumite sau șterse. Valorile parametrilor determinați de stilul de text curent, afișat în mod implicit pe linia de comandă. Toate stilurile de text, în plus față de STANDARD, utilizatorul trebuie să se creeze. Textul nou introdus moștenește înălțimea, gradulcompresiune / întindere unghi și alți parametri (cum ar fi scris, dreapta, răsturnată și verticală) stilul curent dat. Crearea și modificarea stilului de text se poate face fie în caseta „Text Style“ de dialog (Fig. 2.22), sau linia de comandă. Caseta de dialog este activat din echipa de meniu Format / stilul de text sau stil.

De ce să folosiți stiluri de text, și modul în care acestea sunt create studopediya


Fig. fereastra 2.22.Dialogovoe "Text Style". Pentru a crea un stil de text în butonul „Nou“, caseta de dialog „Text Style“ este folosit în caseta de dialog „nou stil de text“ a introdus numele stilului. Stil nou atribuite valorile parametrilor inițial stabilit în „Stil Text“. Dacă este necesar, acestea pot fi modificate și salvate prin apăsarea butonului „Aplică“. Modificarea stilului existent este, de asemenea, realizată în caseta de dialog „stiluri de text“. În cazul în care un stil de text existent, schimba fontul sau text orientarea (verticală / orizontală), toate inscripțiile făcute în acest stil sunt regenerate pe baza parametrilor modificate. Modificarea altor parametri (înălțimea textului, raportul de compresie și unghiul de înclinare) nu are nici un efect asupra obiectelor de text existente, și ia în considerare numai în inscripțiile nou înființate. Modificarea alinierii, lățimea și unghiul de rotație nu afectează mai multe inscripții.