De ce România domeniul de aplicare și activitățile PMC PMC

De ce România PMC? Domeniu de aplicare și PMC.

În timp ce țările occidentale dezvoltate, sub jurământ „prietenii“ noștri utilizează în mod activ PMC pentru a rezolva problemele geopolitice din România PMC subiect este început de curând să fie discutate, dar se confruntă cu o rezistență. Și nu numai la nivel de stat, unde a început imediat să argumenteze cu privire la problema de supraveghere a PMc, pentru Serviciul Federal de Securitate, sau Departamentul de Apărare, dar, de asemenea, în conștiința publică. Mulți oameni, fie nu înțeleg valoarea PMC sau interpretat domeniul de aplicare a acestora în mod incorect. Am auzit de multe ori, PMC va fi armatele oligarhi care creează haos în țară, va duplica armata pentru a legitima mercenari, etc. întrebare simplă, ce este PMC și în cazul în care acesta poate fi utilizat pentru mulți sa dovedit a fi departe de simplu.Domeniul de aplicare CMP-urile.

De ce România domeniul de aplicare și activitățile PMC PMC

companie militară privată - este o organizație private (non-guvernamentale) pentru a furniza servicii de securitate de natură militară și în afara țării (țara de origine, în terminologia „Document Montreux“). Cu alte cuvinte, chiar în afara România, CMP-urile românești poate funcționa ca un PMC. Pe plan intern, ei pot acționa asupra, dar nu ca PMc, ci ca PSA, ca parte a legii federale „Pe detectiv privat și activitatea de securitate în România.“ Problemele pe care nu avem cadrul juridic care reglementează înființarea, funcționarea și lichidarea rapoarte PMc ca organizații care funcționează în afara România. Nu uita că kodekseRumyniyapredusmotrena penal art. 359 - Mercenari.

La prima vedere, un soldat și PMC mercenar de fapt una și aceeași persoană, și într-adevăr linia dintre activitățile mercenare și activitățile PMc mai degrabă convenționale, dar totuși ele sunt lucruri diferite. PMC (în cazul activității militare) este în primul rând o organizație care, de obicei, se încheie contractul cu actualul guvern legitim al unei alte țări (sau recunoscute ca atare țara de origine) pentru a efectua activități militare. Contractul precizează scopurile și obiectivele PMC, remunerarea și responsabilitățile acestora. Deși reglementarea internațională a PMc nu au fost încă formalizate, în conformitate cu singurele instrumente internaționale existente „Montreux Document“, PMC sunt responsabili pentru activitățile lor și pot avea loc în teorie la răspundere pentru încălcarea drepturilor omului și regulile de război. Adoptarea CMP vor atrage în mod clar linia de demarcație dintre activitățile mercenare militare private și de a proteja și de jure noastre inexistente, dar CMP-urile existente de facto de urmărire penală în temeiul art. 359 din Codul penal.De ce România domeniul de aplicare și activitățile PMC PMC

PMC moderne au două domenii de activitate:

  1. Piața internațională a serviciilor de securitate (MROU). Printre acestea se numără:
  • protecția obiectivelor militare și economice;
  • susținerea clienților și a încărcăturilor;
  • Activitatea de căutare în zone periculoase;
  • instruirea și formarea armatelor străine.

Cifra de afaceri anuală a acestei piețe este mai mare de 100 de miliarde de $. În același timp, 75% din cifra de afaceri este mai mult de 700 de companii străine.

Pe baza situației militare și politice, precum și fezabilitatea economică a utilizării PMc pentru a rezolva sarcini militare poate fi o utilizare mai eficientă a trupelor regulate.

Armata SUA este aplicată pe scară largă și se aplică practica contractelor militare în Irak și Afganistan. Una dintre cele mai mari din lume PMc Academi (fostă Blackwater) 90% din veniturile sale au primit în contractele de armată.

De exemplu, România ar putea utiliza în mod eficient PMc în luptele din Siria. Președintele a subliniat în mod clar domeniul de aplicare al operațiunii - pentru a introduce un contingent limitat de videoconferințe pentru a efectua sarcini de sprijin și să acopere armata Republicii Arabe Siriene (UAR). Cu toate acestea, conferințe video este adesea necesară o protecție, sprijin, inteligență. Această activitate militară care implică anumite riscuri. Compania răspunde la partea (să nu mai vorbim de pierderile) soldați în operațiunile din străinătate. Pentru a nu fi prins în conflictele armate ale altor persoane, pentru a evita eventualele pierderi ale forțelor armate pentru a preveni o presă liberal pro-occidental să dea vina starea de a fi atras în conflict România ar putea folosi PMC. Cel mai interesant este faptul că, potrivit datelor neoficiale, România a folosit un fel de PMC în Siria. Potrivit multor surse, specialiștii noștri sunt în mod activ și cu succes a ajutat armata în operațiuni de SAR la sol. Dar, ca întotdeauna, de vechiul nostru „bun“ tradiție a tuturor top secret, ascuns, negat.

PMC este o creștere de afaceri modern, care prosperă în țările de frunte ale lumii.

PMC ar trebui și pot fi folosite numai în afara țării de origine, doar în străinătate.

PMC ar trebui și poate acționa doar în două direcții:

  • Piața internațională a serviciilor de securitate (MROU).
  • contracte Armata, pe baza militare, politice și factorii economici.

PMC din România poate și ar trebui să ia o poziție de lider în milliardnomMROU care furnizează fluxul de numerar pentru economie, locuri de muncă, specialiști de bunăstare.

Pentru a pune în aplicare o activitate eficientă a PMC românesc trebuie să-și legalizeze activitățile lor. de drept ar trebui să reglementeze în mod clar PMC drepturile și obligațiile PMC, metodele de creare a acestora și de lichidare, responsabilitate și răspundere. Este necesar să se creeze un mediu concurențial între CMP-urile din România și pentru a asigura promovarea acestora la MROU.