De ce nu vreau nimic

De fapt, fraza: „Nu știu ce vreau“ - sună altfel:
„Știu ce vreau, dar nu mă va înțelege ...“

Știați că mulți oameni trăiesc fără dorințe inutile? Nu au experimentat acest lucru, nu vă puteți înțelege modul în care acest lucru este posibil, la toate - de a trăi fără dorință. Cu toate acestea, aceasta este o problemă pentru mulți. Este suficient pentru a cere orice motor de căutare, pentru a fi sigur. Oamenii scrie pe internet, care nu au nici un interes în orice și chiar viața în general. „De ce nu vreau nimic?“ „Nu vreau nimic, poate explica cineva de ce?“ „Nu am nici o dorință, și eu nu știu ce să facă cu ea. Ajuta. "Este demn de remarcat faptul că, în general, este de oameni tineri de 20-30 de ani. S-ar părea că este cea mai infloritoare, atunci când o persoană este încă plin de energie și de viață abia a început, și dorința de a trăi acolo. Oamenii scrie despre acest lucru în speranța că vor primi răspunsuri la întrebările lor, ca să înțeleagă propria lor, ei nu pot. Iar răspunsul care ar satisface, răspunsul adevărat, clar și inteligibil, nu a primit. Am această problemă, de asemenea, nu este cruțat ..
.

De ce nu vreau nimic

Nu vreau să - cum să trăiască ...?

Așa cum am

La un moment dat a existat un astfel de lucru ... am dat seama că nu am știut ce vreau de la viata. Am dat seama că nu am nici o dorință. Deloc. Nu. S-ar părea că ai nevoie de ceva de făcut, pentru a face ceva, pentru a realiza ceva, pentru a crea ceva, pentru a crea. Și cei din jur fac. Și eu - nr. Am aceste dorințe nu au fost. Nu vreau să. Am făcut niște lucruri obișnuite, a mers la locul de muncă, se întâlnească cu prietenii, dar nu a fost. A fost doar ritualurile, pe care am folosit pentru a trăi. Și le-am slujit fără să mă gândesc într-adevăr, eu chiar vreau să o fac?

Când am început să mă gândesc, am dat seama că nu, nu vreau, și ceea ce vreau, eu nu mă cunosc. Sa dovedit că nu vreau nimic. Nu a fost nici un sef, ceva de genul asta, care ar da direcția vieții mele. Am avut nici un scop în viață. De îndată ce am realizat acest lucru, am început să caute ținta lor. Am început să aflu și ce vreau cu adevărat? Și am dat seama că nu am știut acest lucru. „Ce vrei?“ - a întrebat această întrebare pentru mine de către alte persoane, și l-am întrebat eu. Și a găsit nici un răspuns. M-am uitat la prietenii lui, cunoștințe, rude și colegi. Totul a vrut ceva să depună eforturi pentru ceva, pentru a realiza ceva. Am dat seama că nu am dori să fie interesați de ceea ce nu vreau să. Asta este ceea ce fac ei nu este atât de atractiv pentru mine că am vrut să fac același lucru.

Odată am întrebat un prieten: „? Nu vrei sa castigi bine, au o mașină, un apartament“ „Nu,“ - gândire, am răspuns. Mai degrabă, aș place, dar într-un fel, de fundal. Acest lucru nu este lucrul cel mai important.

La început mi se părea că nu sunt doar interesat în a face ceea ce fac la locul de muncă. Am început să caute ceva ce ar fi plăcut să-mi, activitatea pe care am putut să se distreze. Am căutat și nu a găsit. A trecut printr-o mulțime de opțiuni, și dacă problema: „Aș vrea să pot face acest lucru“ - nu a răspuns pozitiv la nici unul. Apoi, întrebarea a devenit un sunet de genul: „Ce vreau de la viață?“. După unele căutări, sa ajuns la gândul: „De ce sunt eu chiar trăiesc? Care este sensul vieții mele? "

Problema sensului vieții ma speriat cu adevărat. Am încercat să găsească un răspuns la ea și nu a găsit. Este infricosator, eu nu înțeleg de ce ai venit în această lume, ceea ce trăiesc, să trăiască cu orice preț. Am căutat răspunsuri în psihologie, aplicat pentru a se unele tehnici și metode, a petrecut o mulțime de timp și încă nu au găsit un răspuns. L-am întrebat pe alții: „Ce trăiești? Care este sensul vieții tale? "Răspunsurile au fost aproximativ după cum urmează:

- live și nu vă faceți griji! Sensul vieții este de a trăi pur și simplu.

- Sensul vieții este familia, soția și copii.

- Sensul vieții este dragostea. Există iubire, astfel încât viața este plină de sens.

- Câștigați bani pentru a avea prosperitate. Cariera.

Am întrebat pe unul dintre prietenul său, așa că mi-a spus: „Nu te uita. Nu veți găsi. El nu este. " Aceasta a spus despre experiența sa în căutarea sensului în viață. El nu a găsit și acum fără milă băut ... Și nu am vrut să. Tocmai am refuzat să-l creadă. În cazul în care nu are nici un sens, atunci de ce toate astea? De ce ar trebui, viața mea? Este totul pentru nimic? Poate că acest lucru nu este viața, ci un vis? Apoi vreau să mă trezesc!
.
.

De ce nu vreau nimic

Care este sensul vieții, în cazul în care nu vreau nimic?

La astfel de întrebări care apar:

Care este sensul vieții?

Nu știu ce vreau de la viață și ceea ce vreau să fac.

Nu am nici o dorință, nu vreau nimic.

De ce nu vreau nimic?

Aceste întrebări și declarații aparțin unei persoane cu vector de sunet. Numai zvukoviku ei pot veni în minte, iar restul nu sunt perturbate. De aceea zvukoviku dificil, de foarte multe ori pur și simplu nu o să vă împărtășiți gândurile. În jurul lui nu există oameni care împărtășesc opiniile sale, care trăiesc cu astfel de probleme. Și nu va permite nimănui în lumea lui interioară. Zvukovik lăsat singur cu gândurile sale, el se retrage în sine. Căutați sensul vieții - este lipsa de sunet. Această lipsă de orientare în viață. Este nerespectarea misiunii sale.

În căutarea unui răspuns la întrebarea cu privire la sensul vieții, zvukovikami creat religie, filosofie, literatură, muzică și știință. Toate aceste încercări de a cunoaște, de a înțelege natura interioară a lucrurilor, și prin ea la tine și Dumnezeu știu. Surogate, substituie înțelegerea reală a Ya sale anterioare acest lucru suficient pentru a fi realizat în sunet și să umple golul din suflet, nu mai există. Acesta a dat drumul la epoca de niveluri crescute de dorință, și zvukovika modernă nu mai este îndeplinită. Din ce în ce, există o tentativă de sinucidere prin imposibilitatea existenței lipsită de sens, de incapacitatea de a scăpa de tensiuni interne. Din ce în ce zvukovikov du-te în realitatea virtuală a jocurilor pe calculator, alcool și droguri.

Problema de a găsi sensul vieții - o problemă filosofică, problema pe care cei mai înțelepți capete au încercat să rezolve de mii de ani. Scris multe cărți groase într-o încercare de a găsi sensul vieții. Cărțile sunt scrise, iar răspunsul nu poate fi găsit.

De ce nu vreau nimic

De ce nu vreau nimic? - răspunsul este!

încercări infructuoase de a răspunde la întrebarea de cauza disperare interioară de nesuportat, lipsă de putere. Viața încetează să vă rog. De la ei dispar ultima scânteie de plăcere. La un moment dat vine realizarea amar acest motiv, nu este necesar pentru a trăi, asta e tot ceea ce este, tot ceea ce vezi, nu are nici un sens. Nimic nu dețin deja. Ești încă ceva timp pentru a rezista, să se agațe de viață, în căutarea de motive pentru a ramane: trăi pentru familie, de dragul celor dragi ... cineva ține. Cineva ... Cineva merge în uitarea de droguri sau alcool, încercând pentru a ușura starea și arsuri lor. Cineva găsește o cale de ieșire în fereastra mare creștere sau agățat sub candelabru.

Care este sensul vieții? Este întrebarea cea mai dureroasă. El nu dă o viață normală, lipsit de bucurie. El te domină durere surdă, chinuitor. Ca rezultat al căutării lor, am păstrat pentru sine, izolat de societate, de la prieteni și familie. Orice comunicare a devenit prea plictisitor pentru mine, era prea tensionat. Am devenit mai puțin undeva pentru a vizita, și dacă am pe cineva de la prieteni pentru a trage la o întâlnire, apoi la fiecare ocazie, am încercat să mă întorc acasă și blocați-vă în coajă de sunet. Momentul a venit atunci când am dat seama că toate încercările mele de a da un sens existenței lor ... vin disperare epuizat. Am înțeles în mod clar că acesta este sfârșitul. Sentimentul că am ajuns la un punct în care a trebuit să decidă dacă să rămână sau du-te.

Nu este o veste bună. Nu e pentru nimic. Tot ce aspiră fiecare zvukovik, ne dam seama sau nu, există. Formarea pe psihologie sistem vector Yuri Burlan ne arată în mod clar dispozitivul naturii umane. Ea ne descoperă cauzele acțiunilor umane, dorințele lor, și ceea ce noi toți se deosebesc unul de altul. Yuri Burlan arată modul în care trăim, guvernează. Oameni ca biorobots trăiesc în conformitate cu programele, deși fiecare se consideră, în aceeași personalitate. La fel ca în Matrix. În timpul instruirii, aceste programe sunt dezvăluite. Tu începi să vezi și să înțeleagă ceea ce un om vrea, de fapt, de ce face anumite lucruri, ceea ce-l conduce. Și începe să înțeleagă că în natură există legi clare care transporta un sens. Care este planul. Acolo!

Este ceva care se straduieste mereu zvukovik. Știu. Du-te la rădăcină, și să se conecteze. Acest lucru este ceva ce fiecare dintre noi caută. Cineva este conștient de acest lucru, iar unele nu. Și aici, în formarea vector grafic sistem de psihologie, observabilitatii-l arate. Pentru prima dată da un sentiment ... un sentiment că totul nu este în zadar. Că există ceva / CEVA, și este realizabil, tangibil ... el are un gust, gust, cum ar fi un mar, de exemplu. Și poate fi înțeles! În cele din urmă am aflat că de viață nu doar că ... Ideea are sens.

formare materiale scrise pe psihologie sistem vector Yuri Burlan.

Bibliografie recomandată: