Dacă la începutul strat este un vierme care face - molia care mănâncă

Dacă la începutul strat este un vierme care face - molia care mănâncă

locuire umană este umplut cu o varietate de „vecini“, dintre care majoritatea sunt insecte. paianjeni, tantari, purici, etc. Toate acestea trăiesc și rasă în liniște în sălbăticie, dar cu un om să trăiască confortabil. Există toate condițiile pentru prosperitatea fiecărei specii :. O mulțime de produse alimentare, care se ascund locuri pentru adapost, temperaturile favorabile care ajută să se reproducă tot anul, etc. În prezent, oferim pentru a dedica publicarea acestui parazit, ca o molie. Din articolul propus, vei învăța ce să mănânce mol, și care, dimpotrivă, este alimentat, cum să scapi de ea, veți vedea o fotografie a parazitului și așa mai departe.mănâncă molie

dăunătorilor Înainte de a răspunde la întrebarea, ce este alimentat este necesar să se clarifice următoarele informații:. Enciclopedia are mai mult de 3 mii de specii de fluturi, 30 de specii din numărul total sunt paraziți și numai locuire umană parazitare 14:

Ce mănâncă vreditelnitsa alimente? Se hrănește cu alimente, alimentele cele mai preferate în bucătărie (din nou, în funcție de tipul): cartofi, produse de patiserie, cereale, fructe uscate, ciuperci și așa mai departe.

Cum să mănânce molia de haine?

vyluplyayas Larvele din cocon mânca în jurul valorii de pânză în jurul valorii de tine (mânca lucruri care eclozat din ouă), vărsat de câteva ori fără să se oprească să mănânce, și apoi transforma într-un cocon. Pe haina, ele pot lăsa tuneluri sau piesele de pe îmbrăcăminte gaura informă solide. Larvele rareori se deplasează departe de locul lor de naștere, de cele mai multe ori acestea sunt paraziți și se hrănesc cu lucrurile pe un segment mic, și anume larvă mănâncă haine, care născut.

Dacă la începutul strat este un vierme care face - molia care mănâncă


În cazul în care strat a început să mănânce mol de a face - cum sa scapi de alunite

Pentru a distruge dăunătorul este necesară în orice stadiu de dezvoltare, precum și în orice formă. Nu interveni, și măsurile de prevenire - ea nu-i place mirosul de naftalină, lavanda, coaja de portocala, etc. Dar, dacă dulap cu propriile sale arome pentru a plasa un fluture sau o larvă, apoi în cele din urmă parazit se adaptează la mirosul și poate exista în mod liber într-un mediu nou .. De ce apar? De obicei, o persoană care se pune în apartament dăunătorilor sale lucruri, haine și așa mai departe.

Dacă observați că este în casa ta deja a început pe orice motiv, atunci este timpul pentru a începe lupta împotriva acestei amenințări și a scăpa de prin orice mijloace.

Caracteristicile care pot determina că fluturele a început în sus: Web mici la uși sau de îmbrăcăminte (inclusiv pe blana sau alta) resturile de coconi particule fine după molting găuri larve pe haine sau proedennye piese de pe haina, și așa mai departe ;.

Măsuri de control în cazul în fluture a fost luat pentru a salva haine și alte lucruri: haine de spălare la o temperatură de peste 50 de grade, dacă nu se poate spăla lucru, de exemplu, o haină de blană, tratate cu abur, prăjirea lucrurile în soarele de vară, aprofundată lucruri otryahivaniya și produse din blană (de exemplu, gulere nurca), aerosoli insecticide de prelucrare (instrument poate fi utilizat în altă formă, de exemplu, pulbere).

Așa cum apare mol manca strat

Harm numai larve de molii, fluturi adulți au un rol diferit - scopul lor în natură, reproducere, adică ei lasă larve pe tot parcursul (într-o haină de blană și alte lucruri lengerie). In imagine prezentate se poate observa foarte molie și larve care se hranesc lucruri (puteți vedea cum ea mănâncă haină de blană de nurcă sau alta).

Dacă la începutul strat este un vierme care face - molia care mănâncă

Cine mănâncă aluniță?

Dușmanii naturali :. păianjeni, păsări, unele specii de bug-uri, broaște, etc. în locuire umană a avut practic nici dușmani naturali, cu câteva excepții, de exemplu, în plus față de cele de mai sus pentru molia poate vâna pisici sau câini, dar distruge complet parazit, și cu atât mai mult ouă, care ar putea amâna fluture, ei nu vor reuși. Prin urmare, se recomandă să se protejeze casele lor înainte de apariția parazit.

Utilizatorii noștri recomanda