Cum să vă rugăm băiatul la școală

Fiecare fată vrea să vă rog băiat și face o experiență de neuitat. Fiind foarte tânăr și lipsit de experiență, fata nu poate ști toate complicațiile acestui caz. Ea încearcă să facă toate eforturile pentru a arata bine, să fie interesant și atractiv.Cum să vă rugăm să băiat - Sfaturi

Dacă decideți să facă o impresie pe băiat, și ca el, cel mai important lucru - să fie singur. Nu este nevoie să inventeze un fel de imagine și comportament. Totul trebuie să fie natural. Fiecare persoană are propriile argumente pro și contra, astfel încât nu este mai bine să arate ceva bun, și peste calitățile negative, pentru a lucra cu?

Deci, câteva sfaturi despre cum să se bucure de băiat la școală:

  • Ai nevoie să aibă grijă de aspectul lor. aspect ingrijit: păr bun, haine modeste, dar elegant. Nu este necesar să se poarte și afișa cele mai bune haine lor. Este important să se combine în mod corespunzător haine: amintiți-vă că hainele ar trebui să fie de maximum trei culori. Îmbrăcăminte nu trebuie să fie prea sincer, toți ar trebui să fie măsura. Principalul lucru - netezimea si finetea si simtul gustului. În cazul în care colegii tăi au început deja să fie vopsit și îmbrăcat pentru vârsta lui, nu trebuie să le urmeze exemplul. Modestia, usurinta - evaluate întotdeauna cel mai mult.
  • Fii frumos, prietenos și amabil. Baietii nu le place grosolănie. Fata ar trebui să radieze sensibilitate și lumină. În cazul în care colegii tăi cred că abilitatea de a limbaj vulgar, fumat, uite sexy, pictat - acesta este cel mai bun mod de a multumi pe băiat, se înșeală. Fata - o floare, deci trebuie să fie tratate cu respectul cuvenit. Un respect decent pentru cauza, fata educat.
  • Ia un interes, că unul ales ca (Hobby), ce cluburi el merge decât interesat de ceea ce muzica pentru a asculta. Reach pentru interesele sale, să-și arate cunoștințele și abilitățile lor, și, astfel, face o impresie asupra lui.
  • Uneori este posibil să se apeleze la băiat pentru ajutor și consiliere, dar nu-l deranja.
  • Comunicați mai mult cu el, glumă, fie naturale.
  • Nu ai nevoie de prea arata ca el iti place. La școală, mulți invidios poate arunca glume proaste, dureroase în direcția ta, astfel încât abordarea această abilitate.
  • Noi compliment, pentru a arăta sprijinul, să fie un prieten poți avea încredere.
  • Încercați și să fie politicos cu alții, din moment ce comportamentul tău arată din exterior.
  • Uneori, puteți planifica pentru orice situație în care puteți fi împreună: stai lângă școală, du-te acasă, podezhurit împreună la adâncitură și așa mai departe.
  • Nu te grăbi, da-i timp să te ia în considerare și de a înțelege simpatiile lor.

În 12 ani, cum ar fi băiatul

Cum să vă rog băiat, dacă ești 12? Prin această vârstă, ea a format suficient de gusturi și interese pentru a surprinde tip. Dar dacă el nu observați, este mai bine să profite de ceea ce unele metode noi. Încercați să lucreze la aspectul lor. Vorbește cu mama ei, prietenii ei, uita-te la imagini interesante de pe Internet. Dar nu încerca să arate mai în vârstă. Ia îmbrăcat elegant, dar nu vulgar.

Încercați să aflați ce interesat tipul care iti place. Reach pentru interesele sale. Amintiți-vă că băieții apreciază fetele care pot fi de încredere și care pot fi invocate. Ei iubesc pe cei care nu se tem de nici un obstacol, care iubește tot felul de chestii de băieți. Încearcă să facă un fel de sport - acesta generează întotdeauna un interes și respect.Cum să vă rugăm băiatul la școală

Cum să vă rog băiat dacă el este mai în vârstă

Utilizarea într-un discurs mai mult umor, tot felul de cuvinte și expresii amuzante mici care vor inveseli, și îmbogăți conversația. Umor, zâmbet, ușurință, sinceritate - asta e ceea ce-i place! Nu te inteligent. Tediousness provoaca plictiseala si apatie, iar sarcina dumneavoastră - această expresie de interes.

Teatru, cinema, KVN, sport, cărți, jocuri - o mulțime de zone de dezvoltare. Fii interesant și ocupat. Elimină din comportament specios bucurie, prețiozitate, prostia și naivitate. Cel mai important, seriozitate, respect și ușurință.

Modalități cum să vă rugăm băiatul la școală pentru o zi

Fiecare fată se întreabă cum să vă rugăm băiatului o zi și ce să facă pentru a te băiatului care vă place? Această întrebare nu poate fi un răspuns afirmativ, totul depinde de tine și persoana căreia i te rog.

Încearcă să-l impresioneze: Purtati ceva frumos, face părul ei. Aspectul atractiv a lucrat întotdeauna minuni. În jurul folosit pentru a te văd într-un fel, așa că încercați să-l schimbe pentru a deveni mai luminos și mai frumos. Este un câștig-câștig pentru o zi ca un băiat.

Dacă nu știi cum să vă rugăm băiat în școală, să încerce să-și arate abilitățile lor în sport, sau un eveniment. Poate încerca să facă aluzie la el despre simpatiile lor, o astfel de determinare va permite să se apropie.

Cum să vă rugăm băiatul dacă nu-l place tine

De multe ori simpatiile și sentimentele nu sunt reciproce, ce faci în acest caz? Cum să vă rog băiat, dacă nu-i ca tine? Deoarece această metodă de scădere în dragoste cu tipul - nu. Dragostea nu poate fi, și dacă nu-ți place, nu încercați din greu pentru ca o persoană, aceasta este doar o distanță și ironie.
Singura cale - este de a fi eu însumi.

Încearcă să se, aspectul și comportamentul lor fac. Ar trebui să aibă mai multe hobby-uri: sport, dans, muzica (învață să cânți la chitară), pictura.

Fetele, care este plin de interese și hobby-uri, sunt intotdeauna interesante pentru copii. Nu uita aceste tipuri de hobby-uri, cum ar fi sport și muzică, vă poate ajuta să se extindă cercul de admiratori. De obicei, după o astfel de interne și externe „refresh“ tipul care nu-ți place, începe să arate interesul sporit și musca coatele. Deci, - du-te pentru ea!

Cum să vă rog un tip

Multe dintre fete pe zi cu zi a eforturilor bază de fabricare a fi cumva interesat de un tip și-l plac. De multe ori, nu toate sfaturi și modalități de a vă ajuta să o faci. Ceea ce se face în acest caz?

Încearcă să intereseze un bărbat. Acesta poate fi o conversație amuzantă, excursii comune la diferite locuri interesante.

În cazul în care tipul nu știe despre sentimentele tale, incearca sa se apropie de relațiile cu un punct de vedere prietenos. Nu te grăbi lucrurile. El ar trebui să se uite la tine și decide cu privire la simpatiile lor. Sarcina ta principala - să se dovedească ca fata cu cea mai bună mână. Fii sincer, zâmbind și interesant.

Cum să vă rugăm băiatul la școală

Nu uita, de simpatia prietenoasă poate să crească ceva mai mult. Principalul lucru - răbdarea și aplicarea de efort maxim. Stai frumos, bine îngrijit, un fel față de ceilalți.

Cum tip plăcut Pen

Este cunoscut faptul că pagina personală ajută orice persoană să se exprime și să poată spune cu ușurință că el reprezintă. Puteți discuta cu un tip de corespondenta sa la muzica preferată. Găsiți un subiect comun, dar înainte de a face astfel încât să fie sigur de a verifica materialul special, astfel încât să nu se uite prost, dar acest lucru arată că ați înțeles subiectul.

Cum să vă rugăm băiatul la școală

Ce să faci dacă ești fată grăsuț

Multe fete sunt foarte complexe, din cauza aspectului lor și să creadă că organismul poate speria pe tip. Ce să facă și cum să vă rog un tip, dacă ești plin? Primul viraj la el, înfățișarea lui. Pick up o coafura elegant, face lumina make-up, care va fi în măsură să adăugați atractivitatea aspectul și farmec. Integralitãții nu ar trebui să deranjeze te uiți bine.

Stil, hainele potrivite, make-up - toate acestea se va arăta mai bine și mai atractiv. Ia organizat în dulap. Nu strălucește neapărat rochii. Încercați să combine în mod corect hainele și să găsească propriul stil. Încearcă să fie interesant luminos. Du-te in pentru sport, dans. Picătură complexe, încredere și te iubesc. Amintiți-vă că lucrul cel mai important - este modul în care te transporta în jur.