Cum să trăiești cu soțul neiubit

Cum să trăiești cu soțul neiubit

Cele mai multe fete cred în faptul că este necesar să se căsătorească pentru dragoste, și du-te afară, și mulți nu pot respira pe partenerul său. Dar se întâmplă și așa, că ceva timp după nuntă, soțul nu este „Prințul“, care a fost visul, iar dragostea a fost plecat. Și cum să fie - să trăiască cu persoana neiubit sau să părăsească soțul ei?Merită să trăiești cu persoana neiubit?

Unele femei pot spune: „Eu trăiesc cu neiubit și nu văd nici o problemă“, dar de cele mai multe această situație este văzută ca dezastruoasă. Și ele pot fi înțelese, nu toată lumea este în stare să găsească bucurie în căsătorie neiubit. Cu toate acestea, pentru multe femei divorțează din cauza lipsei de sentiment este invalid, aceasta este considerată doar ca o ultimă soluție. Eu spun „divorț, pentru că eu nu“, își pot permite doar o femeie foarte independentă și încrezătoare. Și doamna în majoritatea continuă să trăiască împreună cu soțul ei, care suferă de o lipsă de sentiment.

Dar este foarte important să ne dăm seama dacă să trăiască cu neiubit și atunci când este posibil să se recurgă la metode extreme - divorț.

Primul care a ajuns la cazurile în care mintea soțul este un prizonier de alcoolism, dependenta de droguri, dependența de jocuri de noroc sau boli psihice grave. Reticența oamenilor de a avea grijă face inutile toate eforturile depuse de soția cea mai grijuliu și pacient. Abuzul fizic în familie este, de asemenea, o mare problemă și este adesea singurul lucru care poate fi făcut în acest caz - pentru a rula cât mai mult posibil. Dar există cazuri în care din motive evidente de îngrijire pare a fi nici, iar ea continuă să sprijine căsătoria din cauza copiilor, crezând că au nevoie de un tată. Firește unchiul propriul tată mai bun altcuiva, dar nu și în cazul în care soții nu au freturi. Dacă certuri și scandaluri - cazul de obicei, copilul cresc mai bine într-o familie incompletă, divorțul va factor de stres o dată, și dezasamblare de familie va răni psihicul în fiecare zi.De asemenea, există cazuri în care o femeie este încă suferă în căsătorie de teama de condamnare de către prieteni și cunoștințe. Acest lucru este valabil mai ales pentru orașele mici, în cazul în care nimeni nu îi pasă suferință mentală o femeie care știe cum să trăiască cu soțul neiubit. De obicei, ele razvedenki considerate doar ca un eșec sau femei de mers pe jos, opțiunea „nu se inteleg,“ bârfe locale nici măcar nu sunt luate în considerare. În acest caz, numai unul poate fi sfătuiți - un divorț, pentru că trăiești pentru tine și dacă te întorci cu sufletul soțului ei, atunci nici opinia publică nu ar trebui să fie factorul de control.

Cum de a trăi cu omul neiubit?

Pe lângă toate partea de mai sus a situației, atunci când o femeie și mă bucur să rupă relațiile, dar nu poate, din cauza dependenței în material sau emoțional. Și dacă o astfel de relație nu este posibil să se depășească, este de a înțelege cum să trăiască cu soțul neiubit.

Nu este nici un secret faptul că femeile sunt creaturi mai emoționale, iar dragostea poate avea mai multe nuante diferite - de la milă la ură. Principalul lucru este de a înțelege și de a accepta, dar dacă ceva nu este la vedere, trebuie să găsim o altă cale de ieșire din această situație. Imploră soluția la problema este de a încerca să reducă la minimum contactul cu soțul ei. Acest lucru se poate face în diferite moduri - să se dedice pentru a lucra, copiii găsi hobby interesant, încercați să devină

Cum să trăiești cu soțul neiubit
amantă exemplară, referindu-se la afacerile interne, ca un loc de muncă. Modalități de greutate și toate acestea sunt fezabile, dar numai dacă vă simțiți puterea de a ascunde atitudinea sa față de soția sa, pretinzând a fi iubitor și grijuliu. Dar idealul este de a vorbi deschis cu soțul ei, parteneriatele vor sub nici o iluzie si sa nu faca nici cererile excesive soțului și să fie liber de la ei însăși.

Dar, totuși, dacă trăiești cu neiubit greu de suportat, este mai bine să plece, în ciuda dependența de orice fel. Ieșirea poate fi întotdeauna găsit, așa cum se spune - există o mie de posibilități, dacă doriți, și există o mulțime de scuze, în cazul în care nu există nici o dorință.