Cum să te îmbraci elegant băiat

Când am fost însărcinată și a știut că voi fi un băiat, am fost foarte nervos - o voi purta. Este mult mai ușor cu fetele. Magazinele sunt pline de rochii, fuste, bluze, panglici. M-am gândit că fetițele mai multe opțiuni.


Copilul mai elegant

Firește, atunci când sa născut sonny, l-am cumparat cele mai frumoase lucruri. Deși bodykit, slipiki, cursoare, de obicei, toate la fel, întotdeauna am încercat să găsească printre ei un neobișnuit și elegant.

În 3 luni, l-am cumparat prima pereche de blugi. Bucuria mea nu cunoștea limite! Undeva în această vârstă am început să te îmbraci copilul într-o mai multe lucruri pentru adulți. Deși mulți mi-au spus că el este încă mic, nu vă grăbiți, este timpul să denunțe pantaloni tricouri da.

Dar mi se părea că, în haine de adult, el este mult mai frumos și să fiu sincer, într-adevăr el a fost. În costume pentru copiii cu rațe și găini, arăta ca ceva prostesc.

Cum să te îmbraci elegant băiatSlavă Domnului, mamele de azi au posibilitatea de a comanda lucruri on-line. Pentru mine, această salvare a fost celebrul TAO BAO. Având în vedere că prețurile în magazine doar speriat. O pereche de blugi și o cămașă afară, aproape 100 $.
Așa că am devenit un cumpărător avid TAO BAO. Am avut noroc, am găsit doar lucruri minunate la prețuri derizorii.

De asemenea, am fost foarte norocos că am rude în Canada. Mi-au trimis un branduri bine-cunoscute, cum ar fi Carters, oshkosh la prețuri accesibile.

Cum să te îmbraci elegant băiat

A devenit blugii preferati Zara. Am cumparat cateva perechi de copii și, în mod surprinzător, el le-a purtat de 2 ani. La început, noi doar le-ascuns, iar apoi au fost doar el.

Cum să te îmbraci elegant băiat

Ceea ce este interesant, băiețaș simtit pasiunea mamei mele și el a devenit un mod. În ceea ce îi place să se uite în oglindă când eu o poartă! Un drept admirat. În acest caz, copilul poartă haine foarte atent, și vom da toate că până, cel mai tânăr prietenul nostru, mama lui este foarte fericit.

Acum pot spune - mama, nu vă faceți griji dacă aveți un gust și dorință, băiatul poate fi foarte elegant, și cel mai important rochie ieftin.

Ce cititori Alimero imbraca fiii lor?