Cum să se comporte ca mirele în registratură

Acum, câteva probleme organizatorice: a pus într-un loc vizibil, sau mai bine încă, o dată în mașină, care va merge la registratura sau acasa la mireasa, pașapoarte, inele, buchet pentru mireasa, bani si cadouri pentru prietenii ei pe caz de blocare a pieței, banii pentru situații neprevăzute cheltuieli care pot fi necesare. Toate acestea trebuie să reamintim martorul, și dacă ai încredere complet el, atunci el va avea grijă de tot și.Cel mai probabil, de data aceasta începe deja să se simtă nervozitatea pre-nunta. Temeți-vă că stau acasă sau pierde inelul (și, de fapt, tu le-au pus deja in masina), incepe sa ploua (iar cerul este senin), care sunt târziu să se înregistreze (iar timpul drumului este luată în calcul până la minut, și cu o rezervă de jumătate de oră). martor sarcină pentru a vă liniști. Dar, în orice caz, nu încercați să se stabilească în jos cu ajutorul alcoolului. Pentru a ajunge la propria sa nunta deja pilit - faimos! Mireasa, care se se confruntă cu nu mai puțin nu se poate înțelege.

Conform obiceiului vechi, înainte de a pleca pentru mire la mireasa, el împreună cu părinții săi și un martor (sau pețitor) ar trebui să aibă un mic dejun bun. Apropo, același mic dejun și aranjat casa miresei pentru părinții ei și un martor. A explicat obiceiurile altor tradiții de nunta Rusă: tinerii căsătoriți în timpul sărbătorii de nuntă nu a putut fi o mulțime de mâncare și băutură. Astăzi, pentru a aranja un mic dejun ușor înainte de a pleca acasă nu doare. După aproximativ 30 de minute petrecut în casa miresei, cumpara pentru un timp va lua drumul către registrator, în cazul în care veți petrece aproximativ o oră, și apoi patinaj prin oraș, fotografii. În general, înainte de banchet aveți timp să foame în mod corespunzător.

Deci, a mâncat, și acum, împreună cu martorul trebuie să meargă acasă la mireasă. În timp ce călătoresc, se pregătească mental pentru ceea ce va trebui să răspundă la întrebări cu privire la culorile lor preferate ale miresei, despre mărimea pantofilor și inele de nuntă, amintiți-vă ziua în care ați învățat să vorbesc o mulțime de complimente și poate chiar să cânte și să danseze, dacă este necesar. La casa miresei va întâlni prietenii ei și să ia imediat în mână. Este mai rapid și mai corect pentru a finaliza toate sarcinile, cu atât mai repede se vor vedea favoritul lor. Puteți găsi că, chiar și după ce toate testele vor trebui să caute pantofii miresei prietenele ascunse, sau să plătească o răscumpărare pentru ei. Dacă-l trateze pe toți ca un joc, și o cantitate suficientă de timp, astfel încât să nu fie nervos despre faptul că poate fi cu întârziere la registrator, procesul de blocare a pieței va lua mai ușor și foarte distractiv.felicitări haioase pentru vacanța

Odată ajuns la favorit, da buchet de nunta ei, spune încă o mulțime de complimente și conduce mașina. Puteți merge la oficiul registrului în aceeași mașină cu mireasa sau diferite.

În cazul în care nunta ta este nici scenarii de răscumpărare, ar trebui să conducă imediat la căsătorie timp de 20 de minute înainte de începerea înregistrării. Vei rămâne în pragul registratorului cu un buchet, iar mireasa va trebui să aștepte. Când ea va conduce, deschide ușa masina, ajuta-o afară, da flori. În acest moment, martorul va da pașaportul registratorului pentru a pune în jos tipărirea acestora, aranja toate aspectele organizatorice. În timpul ceremoniei de nunta la biroul de registru va trebui doar să urmezi instrucțiunile din registratorul și personalul de birou registru, dar dacă vrei să știi exact ce va fi de o ceremonie, este descrisă în detaliu într-un capitol separat.

Felicitări acceptate, spart pahare (și apoi piesele trebuie să fie cineva pentru a curăța, dar nu este problema ta), acum stai jos cu soția lui într-o mașină, și numai apoi, în cazul în care pentru a merge, depinde de scenariul de nunta ta. Cel mai probabil, entuziasm dupa primul pahar de șampanie și primul soț legal sărut dispar imediat. Relaxați-vă și bucurați-vă de vacanță! Doar nu uitați că fiecare moment este camera fixă ​​și un aparat de fotografiat, astfel încât zâmbet, să fie politicos cu toți invitații care vor veni și va intampin în jurul pentru a ajuta la soția lui.

Dacă ați planificat pentru această zi o sesiune foto mic, de exemplu, în parc sau pe malul mării, urmați ordinele fotografului. El vă va spune cum să stea, în cazul în care să se uite, când să ia pe iubita lui în brațe, și când să se ridice în fața ei. În această zi, în orice caz, nu lăsați-o pe cea preferată. Dacă trebuie să mergi departe pentru o scurtă perioadă de timp, cere martorului sau martorului să fie cu ea. Împreună cu soția sa, de asemenea, poti fi uneori absente, dar nu poate părăsi definitiv oaspeții așa că nu cred că, dacă ai fi scăzut.

În această zi, tot trebuie să rulați porumbeii, tânăra soție să se deplaseze peste pod, pentru a dansa cu dansul ei lent, taie tortul de nunta, participa la concursuri, care a pregătit un Toastmaster. Amintiți-vă că tinerii casatoriti in ziua nuntii lor nu se poate bea o mulțime, așa că limita șampanie și vinul. După ce soția sa a părăsit buchetul miresei, vă spune la revedere cu oaspeții ei (dar nu se poate spune la revedere) și se lasă acolo, unde veți petrece noaptea nuntii. Vei suferi în mâinile soției sale peste pragul de apartament sau camera intr-un hotel, și cu siguranță au putut vor ști ce să facă. Fii fericit!

Felicitări nunta haioase

Cum să se comporte ca mirele în registratură

Felicitări pentru ziua nuntii pentru mire si mireasa


In ziua de o nunta mare - cântec


Felicitări Putin in ziua nuntii


Felicitări pentru ziua nuntii de la Putin


cadou de nunta de la Ravshan


Cu aniversarea nuntii ei soț


Părinții aniversare nunta cu -stihi


Song: In ziua nuntii tale îmbrățișați


Astăzi, aniversarea căsătoriei - cântec