Cum să scapi de șoareci într-o casă privată pentru toate căile de atac populare

Cum să scapi de șoareci într-o casă privată pentru toate căile de atac populare
mouse-ul, de obicei, pe timp de noapte activă, și de multe ori ceva foșnet în bucătărie sau cămară. Cum să scapi de șoareci într-o casă privată pentru toate căile de atac populare, un forum care va solicita? La urma urmei, o astfel de problemă se găsește peste tot.Șoareci, gândaci de bucătărie și furnici aici și acolo - un dezastru, mai ales pentru proprietarii de case particulare. Aici, doar unele „oaspeții“ nu poate fi găsit. Uneori, chiar și păianjeni mari apar în colțurile sunt aranjate în web sau ascunse în cizme. Dar, păianjeni, deși teribil în aparență, nu dăunează economiei, iar mouse-ul este o altă problemă. Aceste rozătoare agile târăște peste tot cu dexteritate, roadere saci de cereale, paste, strica stocurile. Pisicile încearcă să vâneze, dar este de multe ori un mouse ascuns în locuri îndepărtate. Care este producția de dăunători?

Cum să scapi de șoareci într-o casă privată pentru toate căile de atac populare

Da, mouse-ul pentru operatorii de transport foarte bune de multe boli periculoase. Ele pot și se imbolnavesc, de asemenea, dar nu mor, va infecta toată lumea din jurul. Ele sunt în contact direct cu alimente, lemn, produse din piele. Noaptea, o turmă de șoareci este capabil să manivela o mulțime de „afaceri întunecate“, și ce fel de igienă poate fi acolo? Cum poți să scapi de rozătoare, fără a recurge la serviciile de servicii speciale:

Metode mecanice - atunci când proprietarii înșiși sunt sau devin dispozitive diferite pentru a prinde rozătoare. Capcanele colivie momeală, capcane mici, repelenți electronice. Doar fii atent, dacă aveți copii la domiciliu, pisici sau alte animale de companie. Ma gandesc cum sa scapi de șoareci într-o acasă căi de atac folk privat, nu face rău nimănui de accident. La urma urmei, copiii sunt foarte curios, iar pisica nu poate explica ceea ce o capcană pentru șoareci.

Cum să scapi de șoareci într-o casă privată pentru toate căile de atac populare

Metodele chimice - este utilizarea diferitelor substanțe chimice periculoase pentru rozătoare otravă. Nu există capcane speciale cu momeli otrăvite, sau otravă doar împrăștiate. Dar, folosind această metodă, să fie conștienți de copii împrăștiate gospodării și animale de companie!

Cat - da, de ce să nu folosiți un mod natural de arme biologice? Inofensiv pentru toate, dar rozătoarelor? Cu toate acestea, șoareci capturi mari și dihor. O pisica este capabil de duzină de rozătoare noapte pescuitul excesiv, principalul lucru pe care ea ar putea face acest lucru.

Cum să scapi de șoareci într-o casă privată pentru toate căile de atac populare


Cum se utilizează dispozitive

Această metodă este eficientă atunci când șoarecii au fost în casă recent și ceva mai mult. Amintiți-vă că rozătoare multiplica rapid, astfel pus deoparte problema de eliminare a acestora este imposibilă. Când rozătoarele multe dispozitive nu funcționează. Într-adevăr, într-o singură capcană vine doar un singur șoarece. Ce dispozitiv este gata să ofere pe piață:

• repelente cu ultrasunete (oamenii nu sunt capabili de a auzi sunetele cu o frecvență similară, și animale - bine);
• capcana cu o bază specială, lipicios;
• cursă de șoareci clasic, găleți pline de apă.

Cum să scapi de șoareci într-o casă privată pentru toate căile de atac populare

Cum să scapi de șoareci într-o casă privată pentru toate căile de atac populare - capcana testată în timp ca un instrument eficient atunci când mouse-ul un pic mai mult. Și pe rozătoare calculat cursă de șoareci. De obicei, momeala set de piese interesante produse alimentare numai mouse-ul. Pisica nu este interesat. Se pun câteva mousetraps seară în cazul în care observă adesea semne de activitate mouse-ului. Un studiu detaliat al comportamentului musafirii nepoftiți va dura câteva zile. Poti pune chiar si aparatul de fotografiat. schimba periodic site-urile capcană, încercați celelalte zone. Șoarecii sunt extrem de inteligent, iar al doilea mouse-ul nu se mai află într-un loc periculos, unde a venit prima.

Cum să scapi de șoareci într-o casă privată pentru toate căile de atac populare


Ultrasunete - este considerat a fi cea mai sigură și mai umană mod. Astfel de capcane au apărut recent, dar a câștigat deja popularitate. În dispozitive au propriile lor surse de energie și instalate în anumite locuri, ele nu sunt doar aruncat soareci, dar, de asemenea, va proteja casa de noi invazii. Găsiți locația „bazirovki“ șoareci, în cazul în care își petrec ziua, și a stabilit o capcană în apropiere. instalare Inclus va răspândi unda de sunet, imperceptibil pentru oameni, dar este extrem de neplăcut pentru soareci. El nu-i omoare, doar îndepărta. Rozătoarele nu vor fi în stare să îndure, și 3 zile pentru a curăța complet casa. Adevărat, o astfel de capcană ar trebui să fie utilizat numai în case în cazul în care animalele de companie. Ultrasunete displăcea pisici, papagali, toate animalele cu auzul.

Clay - o modalitate buna de a scapa de soareci într-o casă privată pentru toate căile de atac populare. Uita-te in magazine lipici special împotriva șoarecilor. Această metodă este de asemenea potrivită pentru situația inițială, atunci când un pic rozătoare. mouse-ul este rareori apar într-un nou loc pentru ele însele în număr mare. Este de 3-4 persoane „cercetași“, care de ceva timp explorarea locului, se așază. Acoperiți bucata obișnuită adeziv din carton sau plastic, astfel încât să nu strice podeaua și să fie capabil să se deplaseze capcana. Apoi a pus pe următoarea găsit o gaură de șoarece. Adezivul este o substanta speciala, atractive pentru rozătoare, acestea vor rula la banda. Mouse-ul ferm lipite și începe să piuie cu voce tare, de asteptare colegi.

Cum să scapi de șoareci într-o casă privată pentru toate căile de atac populare

Bin - o metodă unică, care este potrivit pentru orice număr de dăunători în casă. Aceste capcane speciale cu apă. Ia-o bucată de carton și concentrându-se pe galeata, se taie un cerc mic, astfel încât să poată fi fixat la găleată, dar locul rămâne. Se acoperă cu ceva pentru momeală. Se umple o găleată (poate fi un alt recipient, dar cu laturile mari) și a stabilit capcana într-un loc popular pentru șoareci. Acesta funcționează în felul următor: mouse-ul merge într-un cerc, se îndoaie, și rozătoare cade în recipient. Deci, intervalul stabilit în vederea mobilității.

Momelile - da, atunci când șoarecii au multiplicat de multe, este dificil să se retragă complet unele năluci. Poate doi sau trei prins în fiecare noapte, dar, de asemenea, o duzină de pârtii, se bucură de libertate. Într-adevăr, orice capcană prinde un șoarece. Acest lucru este în cazul în care ajutorul de momeală că mai multe rozătoare otrăvit, a plecat nu numai casa, ci și lumea în general. Cum să scapi de șoareci într-o casă privată pentru toate căile de atac populare folosind:

• Diferite chimicale, otrăvurile din magazinul specific împotriva șoarecilor;
• Reconstituiți cimentul uscat cu făină;
• Folosiți plante cu o aroma puternica.

Utilizați otrava cu precauție în cazul în care casa sunt copii sau animale de companie.

Cum să scapi de șoareci într-o casă privată pentru toate căile de atac populare

Cum să scapi de șoareci într-o casă privată pentru toate căile de atac populare

Ce va ajuta la ciment și făină? Ciment - un material de construcție, care este extrem de dăunătoare pentru toate lucrurile vii, dacă îl luați pe plan intern ca hrană. Desigur, mouse-ul nu va fi acolo în mod voluntar de ciment (ipsos), trebuie să se amestece materialul cu o secară convențională sau făină de grâu. Rozătoarele ei și atras de mirosul dragoste, nu va observa suplimente. O dată deja în organism, cimentul se întărește treptat și va deveni în curând o cauza de deces nu este o rozătoare.

Important! Utilizați otrăvuri, numai în cazul în care aveți posibilitatea să eliminați mai târziu rozătoare moarte de toate găurile. În caz contrar, organele vor da un miros neplăcut, viruși, și așa mai departe.

Cum să scapi de șoareci într-o casă privată pentru toate căile de atac populare cu plante? La rozătoare, sentiment extrem de sensibil al mirosului, astfel încât acestea să găsească rapid chiar și mâncarea ascunsă în saci, cutii. Unele miroase foarte neplăcut și chiar periculoase, și mirosind ceva de genul asta, nu se grăbesc să iasă din mouse-ul pe. mod practic am aflat că mirosurile cele mai neplăcute pentru rozătoare emit mentă și chernokoren vetrice înflorește.

Cum să scapi de șoareci într-o casă privată pentru toate căile de atac populare

, Pune pe paturile din jurul plantelor, lăsați-l să crească și Bloom, descurajând acest fel pentru a elimina nu numai dăunătorilor din casă, dar, de asemenea, să-l protejeze în viitor. Pentru casele existente la soareci pus ghivece de plante neplăcute pentru ei în vecinătatea găurilor sau prepara soluția killer folosind menta si picura otet.

Amestecul rezultat a fost generos infernal umple toată gaura detectată, pokapat în jurul lor. O metodă alternativă ar fi utilizarea unui cenușă convențional lemnul pulverizat, care rămâne după utilizarea de foc. Presărați toate locurile populare pentru rozătoare, vizuini apropiere, in apropiere de ieșirile, în bucătărie și cămară. particule de cenușă irita pielea de pe picioare de soareci.

Prevenirea apariției rozătoare

Cum să scapi de șoareci într-o casă privată pentru toate căile de atac populare

Desigur, este de asemenea, dar tu și alte metode vor ajuta:

• Îndepărtați complet toate resturile de mâncare, tot gunoiul. Depozitele necolectate atrag rozătoare.
• prikopalis bază pentru extinderea plasă fină specială. Sub formă de picături în valoare de adânc, undeva 1 metru în pământ.
• Goliți Coșul de gunoi de multe ori în coșul de gunoi nu stagneze.
• Grupați neapreciate de plante rozătoare în jurul casei.
• sigilate cu etanșare în toate găurile mici.

Cum să scapi de șoareci într-o casă privată pentru toate căile de atac populare

Știi cum să gătească?

Oaspeți Ginger marinat roz

Olga Khachapuri cu brânză într-o tigaie

Olga Ovsyanoblin pentru alimentația corectă

Olga Tinctura de vodca căpșuni

Olga ceai verde rece cu mere si menta

Olga Quick sărat castraveți în 5 minute

Olga castraveți sărate timp de 2 Chasa

Olga caserolă de dovlecei și cartofi

Olga: Slimming pentru leneș: doar 1 ceașcă dimineața, minus 2 kg pe zi

Olesenka: Slimming pentru leneș: doar 1 ceașcă dimineața, minus 2 kg pe zi

Tanchik: Kashi dieta care arde de grăsime într-o săptămână

Guest: Beneficii și contraindicații ale blocajului conuri de pin

retete aleatoare