Cum să picteze foile de PAL si furnir

În primul rând, trebuie să înțelegem ce fibrolemnoase și și ceea ce particleboard sunt făcute.

În ambele cazuri, litera „P“, în acronimul - o sobă, iar litera „D“ indică faptul că placa este făcută din lemn. Dar nu în stare solidă, cum ar fi o placă sau grindă, ca și prin lipire, folosind rășini speciale sub presiune și la o anumită temperatură. In primul caz fibrele - „B“ și, în acest din urmă caz ​​chip - „D“.Culoarea DSP este extrem de rară, deoarece aceste plăci în construcția de cele mai frecvent utilizate pentru interior, ascuns de lucrări ochi. De obicei, PAL doar uleiuri Aksol de uscare sau ulei de in pentru mai multe straturi de pre-tăiere în mărime de la margine placă ar trebui să fie înmuiate bine până la structura placa de montaj. În cazul în care DSP este folosit ca finisaj, acesta trebuie să picteze în mod necesar, aceleași două straturi, în scopul de a se proteja de expunerea la rășini toxice, dar mai întâi proolifit, așa cum am descris mai sus.

Noțiuni de bază cu fibrolemnoase, de asemenea, cunoscut sub numele de panel, trebuie să ne amintim că acest material este destul de poros, respectiv, pentru a se evita vopseaua cheltuieli excesive, placa trebuie să fie amorsate cu un sol special, ele sunt acum din abundență și / sau proolifit.

Nu uita înainte de grunduire si vopsire de mers pe jos pe o farfurie cu șmirghel. Acest lucru va îmbunătăți aderența vopselelor și a petelor face o ispășire posibilă. Aplicați vopseaua poate fi o pensula, rola sau prin pulverizare. În opinia mea, o soba este mai bine să picteze cu role, ca Perie părăsește trupa, iar atunci când este puțin probabil pentru a obține rezultatele scontate fără anumite abilități spray.

Vă mulțumesc pentru atenție. Vă doresc succes!

moderatorul a ales cel mai bun răspuns

Mă pot gândi la un caz în care pictura este o aglomerate necesitate - pentru auto-fabricarea produselor din PAL melaminat sau vopsite necesită tăiere. Deja pluta, așa cum am înțeles, procesul nu este ușor și după el, în orice caz, chips-uri și bavuri adiacente suprafețelor de capăt rămân. În primul rând, ei arata urat, iar în al doilea rând prin aceste cipuri și am văzut tăiate în atmosferă pătrund substanțe nocive incluse în adezivul pentru PAL si PAL în straturi de umiditate impregnează. Prin urmare, chips-uri și termina primul shpaklyuyut da chit hârtie abrazivă fină uscată și piei. Operația se repetă până când o suprafață perfectă. Pentru aceasta vopsea de suprafață, acoperind lac, sau mai întâi un grund și apoi vopsea culoarea dorită.Cum să picteze foile de PAL si furnir

De multe ori persoana care a avut dificultăți în procesul de vopsire și foi de pfl, și foi de PAL.

Ambele aceste materiale au o capacitate de absorbție ridicată - în cazul în care utilizați numai vopsea, atunci nu este imposibil să îndestulat.

De aceea, înainte de vopsire, am preîncălzit foi de ulei de in amorsată. lac Achiziționat a fost turnat într-o tavă, încălzite pe aragaz la o temperatură de aproximativ 40 *, iar apoi ea două straturi de suprafață a foilor acoperite. Fiecare strat de lac a fost uscat timp de aproximativ o zi. Dar apoi mai consumul de cerneală a fost minimă.

Am auzit că sunt de vânzare în prezent, grunduri, care nu sunt fabricate, pe bază de ulei (cum ar fi uleiul de in) și apă (nu-mi amintesc), dar eu nu le-am folosit.

Daca nu laminat PAL, acesta poate fi vopsit ca o măsură preventivă. Și particleboard deoarece nu este acceptat să picteze, dar ulei de in pe ambele părți ale foii de afacere foarte bună.

Suprafața fibrolemnos poros, vopsea merge mult în cazul în care nu efectuează prima lucrare preliminară.

Se încălzește uleiul de in la 50 de grade și aplicate la foi care au fost mai întâi șlefuite cu mâna lucioasă, pentru că partea de dedesubt a foii, în general, dificil de a picta și de a face orice altceva.

Când uleiul de in uscat, vopsea de frunze sau trafalet cu balonchika. Acesta poate fi procesat foi fibrolemnoase vopsite cu vopsea de ulei sau alchidice alege.

Citiți mai multe despre acest subiect, cum să picteze un anumit material poate fi pe acest site.

De obicei, aceste liste nu vopsea atât de dificil de a face, dar modul de încălzire a lucrat într-adevăr și vopsea doar suficient, însă, și după șlefuire primerul pentru a vedea mine locul de muncă destul, dar cum să aplice vopseaua nu este important, în general, în orice caz, din nou voi confirma că metoda funcționează cu încălzire.

Există o întrebare interesantă? Cere-i la comunitatea noastră, vom găsi cu siguranță răspunsul!

Împărtășiți experiența și cunoștințele, câștiga recompense și reputația, face prieteni noi si interesante!

Pune întrebări interesante, să calitativ răspunsurile și să câștige bani. Mai mult ..

Statistici Proiect lunare

Noii membri: 7081

Subiecte create: 31525

Lasă un răspuns: 88535

Punctele acumulate de reputație: 1319101

Conexiunea la server.