Cum să învețe să danseze hip hop si break dance casa

Cum să învețe să danseze hip hop si break dance casa

Cei care doresc să învețe să danseze hip hop si breakdance ar trebui să acorde o atenție deosebită corpului tau. Break nu iartă slăbiciune sau stare fizică proastă, astfel încât înainte de a începe să învețe chiar și trucuri cele mai de bază, să ia câteva luni, dezvoltarea de forta, rezistenta, flexibilitate.Forța de formare se poate face la domiciliu (push-up-uri pe palme si pumni, de formare musculare abdominali și obliques. Restrângerea, vis) și sala de sport (accentul se pune pe muschii centura scapulară, brațe și picioare) sau în aer liber (colțuri sport prea puteți face un serviciu bun).

Pentru cei care doresc să vă dezamăgesc - aici sunt câteva articole:

Atunci când mușchii puternici obține suficient, puteți începe să încerce să facă o headstand.Suport pe mâini (primul perete, apoi fără sprijin) și flotări la handstands. Paralel cu trenul de flexibilitate.

De exemplu, cu picioarele depărtate la nivelul umerilor, încercați după ce a cedat, ajunge pe mâini la propriile tocuri (prima mana dreapta la călcâiul drept și mâna stângă - la stânga, și apoi două-una). Nu ratați ocazia de a face o varietate de pante și deviațiile (inclusiv „pod“) - este, de asemenea, pentru a crește flexibilitatea.

Tehnica, trucuri preferate, trebuie mai întâi să examineze cu atenție (și de a face acest lucru, atâta timp cât nu devin complet clar tuturor, chiar și cele mai mici detalii de efectuare truc), după care puteți încerca să-l execute.

Dacă sunteți în casă, asigurați-vă că eliberați spațiul maxim pentru formare, și apoi, după un risc de formare a fost lăsat fără un laptop sau un vaze bunica de familie. Si cel mai important, amintiți-vă că cheia succesului atunci când faci hip-hop - treptat. Start mici - ajungi la unul mare. Mult noroc.Pentru a afla cum să danseze pauză.
incepatori Mashttsy nu au nevoie să Taproke și footwork care au nevoie de puterea brațelor și picioarelor și nu myshsts, iar în Paur MUF deja există o trebuie să încerce.

Eu chiar vreau să învețe cum să se rupă. cu siguranță am, ei bine, eu fac destul de bine. Dar toate la fel să fie super prsoto, vom continua de predare. Și indiferent de ce ai învățat asta .... Koneno Trebuie să împrospătez. Bit elimina burtă și totul! Sunt gata! Voi încerca. Voi face tot ce este posibil și chiar imposibil.

11 încă am vrut tantsyvat viața și mama mea a dat în muzykalku 6 ani garbachus. Am venit la acest site și am învățat ocheny rapid. Am kazhitsya că zhilanie principală și toate paluchitsya tagda :)

și pot recruta prietenii și standarde să vină la dans cu prietenii.

M-am proprii un dansator lezginka cecen, dar doresc să danseze Break dans este rece.

cei care spun că doar au nevoie de un profesor, e rahat. Anterior, oamenii și să învețe fără profesori. Uneori, pentru a afla mai ușor decât să danseze pentru a acorda altcuiva. Când se invata. știi că nu-asa nu-mi place că este necesar să se corecteze ...

Noi oamenii sunt foarte bine educa-ne. Aflați mult mai rapid în cazul în care peste tot se înțelege, decât cineva v-ar arăta și să explice.
Și, în detrimentul profesorilor, sunt de acord cu tine; ^)

Noi oamenii sunt foarte bine educa-ne. Aflați mult mai rapid în cazul în care peste tot se înțelege, decât cineva v-ar arăta și să explice.
Și, în detrimentul profesorilor, sunt de acord cu tine cu conservatorii; ^)

Întinzându-am excelent, dar este necesar pentru a pompa muschii. Voi încerca, așa cum se spune: dacă chinuit mult timp, atunci se întâmplă ceva.

Clasa I-am pregătit pentru tine ulichnym dans mulțumiri

Bliiin (((vidyashku nu pokazyvaett (((AAAA. Sunt chiar acum, cu o minte ... soyduuu foarte vezi vânătoare ...! Obozhayuyuyu * Hip hooop *)

Asta e tot de tine despre pauză. și chtoli hop despre hip uitat? De altfel, este, de asemenea, comună, și personal cred că este într-adevăr mai rece decât pauză)

Știi, pentru cineva să rupă mai bine.

Nat câteva luni de antrenament nu este de ajuns, așa că am de formare anul curent nat a avut loc

cum să învețe să facă shapogat acasă gipkoy fată vă rugăm să răspundeți și am mulțumit pis pis rrrrrrrrrrr myauuuuuuu

koneshno foarte cel mai bun site-ul, odată ce toate paluchaetsya nu au nevoie de un antrenament bun un truc care ia făcut plăcere

Mă duc ... Eu nu predau prea e de top.

Napriklad pentru TSE mene vіdeo Je znahіdkoyu doar o mare. Moє Misto Je nevelichkim, porіvnyano de Kiєvom În cazul în care bani poate face nu poate zapisatis cu ușurință tantsіv la școală. Și noi Absent acest lucru, \ mu va vchitis pentru CIM vіdeo 🙂 Duzhe dyakuyu. Nadіyus în mene viyde navchitis) Hіp Hop - TSE Duzhe cel mai bun;))

DSSE și, să fie atent, de asemenea, pot învăța această abilitate, timp de 2 ore!