Cum să farmecul unui om - 18 moduri de a supune unui om

Un om de mister? Omul-încredere? Însuși cuvântul „om“ este de două cuvinte - „soț“ și „rang“, ceea ce înseamnă că de mai sus. Înainte de a cuceri un bărbat merită să ne amintim că înainte de bărbați au, femei, subjugat, cucerit, a căutat, dar nu ne! La urma urmei, ei sunt biruitori prin natura lor. Lasă-i să creadă că inițiativa este doar în mâinile lor. Însoțiți, dar să fie cinstit în acest joc. Pentru a supune un om este ușor, trebuie doar să ne amintim sfaturi, care vor fi discutate mai jos.Cum de a câștiga un om? adevăruri uitate ale vieții noastre

Sfat nr 1
Barbatii nu le plac fetele flecar! Ei place atunci când ascultă și ascultați-le! Le place să dea sfaturi, să spună ce sa întâmplat cu ei pentru intreaga zi. Dar atunci când simt și văd că cuvintele lor nu ajung la tine, atunci ei își pierd imediat interesul și fugi, poate pentru totdeauna!

Sfat nr 2
Există un mit că „omul poate cuceri arata la fel de bune.“ Cu aceasta puteți paria! Barbatii nu le plac fetele de pictat! Cosmetice pe fata ar trebui să fie în moderație. În moda frumuseții naturale. Dar tine minte, fata cu care se confruntă trebuie întotdeauna să fie perfect make-ap: gene de cerneală pictate, buzele cu un ruj frumos și completează imaginea de ansamblu a unui zambet radiant si ochii strălucind.

Sfat nr 3
Pentru a arata bine in fiecare zi - fetele trebuie să doarmă! Au îngrijit de păr, le vopsea, schimbarea imaginii de starea de spirit! Nu vă fie teamă să se schimbe. Barbatii iubesc soareci luminoase, nu gri! Zvelt, inteligent, auto-asigurat!

Sfat nr 4
Folosind parfum, amintiți-vă că ar trebui să fie tartă și nu sufoca! În tot ceea ce aspectul dvs. ar trebui să fie în moderație și armonie, nu trebuie neapărat să coste o mulțime de bani.

Cum să farmecul unui om - 18 moduri de a supune unui om

Sfat nr 7
Ar trebui să fie interesant nu numai pentru alții, ci și pentru mine. Fie că este vorba pasiunea pentru dans și cărți de lectură. Fata ar trebui să fie bine citit, dar nu plictisitor.

Sfat nr 8
Nu încerca să fie „lor“, înconjurat de prietenii săi. Da, psihologii recomanda să se întâlnească și să facă prieteni cu prietenii lui, rude, iar unii oameni reușesc cu mamele lor. Dar ... oamenii nu le plac femeile tinere intruzive. Ei se tem că cineva va distruge lumea lor, poate perturba pacea prin controlul lor în fiecare mișcare. Omul însuși vine la decizia sa și ia un pas.Consiliului nr 9
Fiecare om iubește o masă gustoasă. Și când dragă este capabil de a crea un confort in casa, aroma de prăjituri de casă ca mama mea ca un copil va face sentimental și încrezător că ești același cu cel care va fi o soție bună și mama iubitoare a copiilor viitoare.

Cum să farmecul unui om - 18 moduri de a supune unui om

Consiliului nr 10
Niciodată nu întrebați ce salariul său! Bărbații se tem de persoane și de mercenari lacomi, care se gândesc doar la partea materială, nu dragoste. Crede că te vei pierde interesul atunci când încercați pe venit, sau cât de multe sunt cercei, sau un inel. Omul - întreținătorului! El iubește atunci când încredere în el și să creadă în el. Apoi, el va fi dezvăluit și va fi sigur că nevoia era el, și nu portofelul. Din păcate, în societatea de astăzi a format imaginea unui patron de sex masculin, oferind femeii banii pentru ce are unul - acest neprețuit și unic. Amintiți-vă, oamenii au nevoie de căldură și dragoste.

Consiliului nr 11
Nu suna gelozie la barbati, flirt cu alții, creând iluzia unei mulțimi de fani! El este proprietarul și nu dau motive să se îndoiască loialitatea.

Consiliului nr 12
Niciodată nu cere un om pentru ajutor! Nu fi insistent. Oameni ca el însuși pentru a ajuta și de a proteja, dar, de asemenea, să se bucure de bunătatea lor, prea nu-l merita. Ei se simt în mod clar, atunci când sunt utilizate și înșelați.

Consiliului nr 13
Aflați nu pentru a controla om: a scrie mesaje SMS și apeluri! Barbatii suna și scrie atunci când a lansat, și „parental“ de control nu le place!

Consiliului nr 14
Dacă omul într-o conversație cu tine nervos, atunci te place.

Cum să farmecul unui om - 18 moduri de a supune unui om

Consiliului nr 15
Barbatii nu le plac fetele certaret si isterice. În general, scandalurile nu suferă! Fii calm și echilibrat!

Consiliului nr 17
Niciodată nu se ceartă înainte de culcare. Nu au obiceiul de a merge la culcare, într-o stare proasta. Train-te pentru a cere întotdeauna mai întâi iertare în fața unui om, chiar dacă sunt greșite! El a surprins? El va fi încântat! La urma urmei, oamenii mult mai greu pentru a arăta moliciune și vulnerabilitatea acesteia ...

Consiliului nr 18
Și e imaginația ta ar trebui să se implice pentru a da sfaturi pentru mine! Fiecare din moment ce secretul lui, sau cucerirea sfatul omului. Și chiar și sfaturi pot fi transmise din generație în generație: cazul mamei tale, bunica, praprababushek! Și dacă nu există nici un exemplu, de a crea o familie și confort ideală! La urma urmei, puteți lista la nesfârșit sfaturi „cum să câștige un om?“. Nu este o întrebare, și o artă! Arta fascineze și să încânte omul tău, atât într-un singur cântec: „Pentru a vă rugăm, vreau astăzi să vă rugăm să ... să mă invidios că ești așa că ...“ Fii tu însuți: sincer, autentic, încrezător, iubit și iubitor tine, familia și a lui om. Și atunci omul va fi gelos pe mine, astfel încât să-l ai! Și ce ai? Depinde de tine!