Cum să dormi, să dormi în mod regulat

Cum să dormi, să dormi în mod regulat?


Problema modului în care și cât de mult ai nevoie pentru a dormi, nu este nou. Ea se bazează pe o examinare îndelungată a faptelor și caracteristici ale corpului nostru, dar în fiecare an, medicii și oamenii de știință să descopere și să inventeze noi metode de dispozitive și pentru o mai bună și mai confortabil în timpul nopții. În același timp, aceasta este calitatea somnului nostru este mai important decât numărul de ore vom petrece în pat. Focus pe câteva puncte principale, respectarea care va profita de calitatea somnului nostru și, în consecință, regulat de somn, ceea ce este important într-un ritm accelerat al timpului nostru.Punctul unul. Somn atunci când dormi.

Pentru a vă asigura un somn bun, cel mai bine este de a merge la culcare, la intervale regulate, așa-numitul val, timp în care creierul nostru se începe să meargă într-o stare de repaus. În cazul în care punctele de date de captură, performanțele creierului nostru, percepția activității mentale și fizice va fi mult mai mare decât în ​​alte cazuri. În plus, toamna regulat adormit în aceste valuri are un efect pozitiv asupra figurii umane, menținerea armoniei. Doar o zi aceste valuri vin la noi trei: de la 20 do22, 24-1 și 5 până la 6 ore. Foarte important, diferența finală este de o importanță capitală pentru a face inteligenta, cu toate că nu toată lumea dormi confortabil în acest moment. Trebuie avut în vedere faptul că activitatea unora dintre organele interne locul nostru cel mai activ in alte intervale. În general, chiar și medicii nu exclud cazurile în care o persoană marcate biologic undele lor cele mai confortabile pentru a dormi.

Cum să dormi, să dormi în mod regulat

Punctul doi. Ritualul de culcare.

Pentru a dormi a fost confortabil, liniștit și îndeplini funcțiile inerente naturii, somnul trebuie să meargă la odihnă. Astfel, ușor de a fi nu numai mintea, ci și corpul. Pentru a realiza acest lucru, puteți face un ritual individual de culcare, baza pe care ar trebui să se bazeze pe reglementarea starea noastră emoțională și dispariția gândurilor negative. Ca un ritual, poți veni cu ceva din propria lor. Dar cel mai simplu de a lua o baie relaxantă cu uleiuri esențiale, face o ușoară frecare picioare și mâini, a pus pe pijamale preferate, se întindă pe o pernă moale, etc. Oamenii de stiinta, de asemenea, recomandat înainte de culcare să ia proceduri contrastante și să efectueze exercițiile asociate cu tensiunea treptată și relaxare a mușchilor.Cum să dormi, să dormi în mod regulat

În al treilea rând alin. O gură de aer proaspăt și lapte.

Pentru un sejur confortabil în pat și funcționarea normală a tuturor organelor și sistemelor, este necesar ca în camera de dormit a fost un pic rece. Aerisirea regulată nu va înăspri numai corpul, dar, de asemenea, pentru a menține temperatura optima a corpului in timpul somnului. Dacă Chill, atunci cea mai bună opțiune ar fi pentru a obține pijamale calde. În vreme foarte caldă, dormitor este cel mai bun pentru a pune aer condiționat, care se va menține aceeași temperatură pe tot parcursul nopții.

Dacă sunteți preocupat de insomnie sau de trezire recurente, motivul poate consta in lipsa de melatonina, care este produs din triptofan - o origine lactate de aminoacizi. Prin urmare, este adesea recomandat înainte de culcare bea un pahar de lapte. Cu toate acestea, acest produs poate fi ușor înlocuită cu o mică bucată de brânză sau câteva linguri de brânză de vaci scăzut de grăsime.

Cum să dormi, să dormi în mod regulat

Al patrulea paragraf. Lovește o pune și plonjați în întuneric.

De fapt, cât de bine și eficient, noi dormim, joacă un rol important și postura noastră, care, la rândul său, poate depinde de modul în care obiceiul și din motivele pentru care dormi. Nu pentru nimic medicii sfătuiți să doarmă pe o bază suficient de tare și o pernă mică, pentru că în caz contrar corpul nostru se bazează. Prin aceasta am putea adăuga că în poziție greșită, noi nu primesc suficient oxigen suficient pentru un somn plin. În general, acesta este cel mai important lucru pe care trebuie să ne gândim la alegerea unei poziții de somn.

Cu toate acestea, indiferent de atitudinea pe care o adopta pentru a adormi când sunt comutate sau pâlpâitoare de lumină, repaus corespunzătoare, nu va funcționa. Cea mai mare parte, este important să se genereze același de melatonina, care este format în mod activ în întuneric absolut. De aceea, înainte de a merge la culcare, trebuie să vă asigurați că lumina nu trece prin fereastră și nu flicker la diferite tehnici.

Cum să dormi, să dormi în mod regulat

Orice altceva, este de remarcat faptul că, pentru o stare de spirit bună dimineața și o stare bună, cel mai bine este să se trezească la finalizarea unei game complete de ciclu de somn, care durează o oră și jumătate până la două ore. Cerc complet este format din somn rapid și lent-val. Uneori, la sfârșitul acestui interval, ne putem trezi noaptea sau la scurt timp înainte de ceasul cu alarmă. În cazul în care are sens, nu ar trebui să încercați să adormi din nou, și continuă trezire.