Cum să clei etichete autocolante, folii și strasuri pe unghii film

bijuterii în vrac

Lucrul cu autocolante sau componente voluminoase necesită precizie, dar rezultatele sunt în valoare de eforturile manifestate.

Cum să clei etichete autocolante, folii și strasuri pe unghii film
Strasuri pe unghii

părți principale înconjoară decorul - este cristale, bulonki, stralucire sfărâmicios, margele, plasă de aur sau figurine acrilice.Cum să clei etichete autocolante, folii și strasuri pe unghii film
O varietate de unghii strasÎn viața de zi cu zi, nu utilizați un design tridimensional. În ocazii, este o soluție originală și creativă. Executarea se face în una sau două degete, în cazul în care este decorațiuni mari proeminente sub formă de culori sau forme. Bulonki, margele sau sclipici poate ocupa întreaga suprafață a unghiei. joacă de culoare folosite pentru a concentra sau de captare a imaginii.

Metoda de lipire

Elementele individuale ale etichetei care urmează să fie introduse pe foaia de lucru de hârtie. De atunci, acesta va fi ușor pentru a colecta mărgele sau figurine mici rămase.

Pentru aplicarea pieselor tridimensionale este ușor de utilizat strat special de gel. Cum de a lipici strasuri pe gel poloneză, pot fi găsite în următoarele recomandări:

  • paste aplicate pe stratul al doilea sau al treilea lac gel;
  • creion magnetic pentru a salva ordinea planificată;
  • fiecare strat să se usuce;
  • perie fină pentru a fixa partea superioară proeminentă membri strat.

Bulonki atașat „en-gros“ în cazul în care conceput caviar manichiura. Pentru acest deget cu strat umed de Basecoat ar trebui să fie înmuiată într-un borcan cu Bulonki-bile, sau pur și simplu stropit pe unghie o mână de „ouă“.

Suprafața de margele mici trebuie să apăsați ușor cu degetul sau să stabilească un lac de finisare.

Lăsați rezultatul va satisface așteptările și să aducă bucurie.