Cum pot face lunar termina repede

Cum pot face lunar termina repede

Cum pot face lunar rapid terminat, de interes pentru multe dintre sexului frumos, deoarece este de multe ori aceste zile, nu vin la timp. Femeile menstruale ciclu, din păcate, nu depinde de dorința și durează atâta timp cât este necesar, în conformitate cu caracteristicile fiziologice ale fiecărei femei în parte.Când planificați orice excursie, întâlnirea cu cel iubit sau doar o excursie pe jos la plajă și pune off, astfel încât să nu doriți un eveniment care poate fi făcut pentru a rula lunar mai repede. Există mai multe modalități de a reduce fluxul de sânge. Să le examinăm în detaliu.

Cum de a reduce zilele de menstruatie

Pauzele dintre perioadele de la femei sănătoase aproximativ 21-35 de zile. In fiecare caz, aceste cifre pot varia. Cineva abonament lunar timp de 3 zile, iar cineva săptămâna trecută.

În acest din urmă caz, mai ales dacă aveți un eveniment important sau un eveniment special în viața unei femei, ar fi de dorit să se reducă durata menstruației. Deci, există o serie de moduri.

Cum pot face lunar termina repede

Să luăm în considerare modul de a face ca lunar sa oprit într-o perioadă mai scurtă.

 1. Puteți utiliza metodele de medicina tradițională.
  Pentru a face lunar sa oprit pentru câteva zile înainte de a putea utiliza diferite fierturi de plante aromatice, are proprietăți hemostatice. Acestea includ: frunze de urzica și zmeură, traista ciobanului, Polygonum, mure sălbatice și dracilă. Aceste ceaiuri ar trebui să fie beat din prima zi, când debutul menstruației. Folosind această metodă, este necesar să se aibă în vedere faptul că în ciclul următor perioade poate dura mai mult, deoarece organismul compensează faptul că nici un străin în mod natural ultima dată.
 2. Contraceptivele orale.
  Aceste medicamente nu numai pentru a proteja corpul unei femei de sarcini nedorite, dar, de asemenea, poate ajuta să întârzie menstruația. Sexului frumos, care folosesc în mod regulat contraceptive hormonale, pur și simplu nu poate lua o pauză între recepție. Dacă începe să bea comprimate din pachetul următor, fără o pauză de menstruație, Toi nu are loc în luna curentă.
 3. Pentru a termina rapid perioade, multe femei sunt angajate în activitatea fizică, de exemplu, pe mușchii abdominali.
  Din moment ce uterul incepe sa se contracta rapid. Cu toate acestea, cu menstrelor grele, astfel, poate crește doar sângerare, iar prezența proceselor hiperplastice pentru a crea condiții favorabile pentru dezvoltarea endometriozei. Aceleași precauții se aplică, de asemenea, la medicamente care opresc sângerarea.
 4. Pentru a termina luna, bine ajuta la schimbarea dietei cu o zi înainte.
  Este necesar să se elimine carnea și trecerea la o dietă vegetariană. Mai ales fructe si legume bogate in vitamina dezirabile C.
 5. Yoga și exerciții de stretching vor deveni mod mai sigur decât de fitness agresiv.
  În timpul sângerării menstruale care apare ca luna a fost de peste rapid, trebuie să faci un mic set de exerciții ușoare, care sunt concepute pentru a întinde ușor mușchii, dar în orice caz, nu tensiona.
 6. Sexul de cel puțin 2 ori pe săptămână pentru a ajuta la reducerea perioadei de menstruație.


Scurtarea ciclului menstrual fără a afecta

Cum pot face lunar termina repede
În cazul în care, în câteva luni, să recurgă la metode de reducere lunar, acest lucru poate duce la consecințe nedorite din partea sistemului de reproducere.

Când va menstruației, determina nu o femeie și corpul ei.

Cu toate acestea, în cazul în care pătarea persistă mai mult de 7 zile, este un clopot alarmant. Acest lucru poate fi un simptom al endometriozei, uterin sau polip endometrial.

Este necesar să se caute ajutor de la un medic.

În cazul în care o săptămână înainte de sângerare să se angajeze în exerciții de stretching, mananca doar fructe si legume, pentru a renunța la junk food, care este prăjit, alimente bogate in amidon, afumat, atunci probabilitatea ca termen lunar mai repede, crește de mai multe ori.

În acest fel, este posibil să se scurteze ciclul natural, fără efecte adverse asupra organismului.