Cum pot elimina centimetri in plus in talie

Asigurați-sala de gimnastica regulat „invizibil“. În orice moment, la domiciliu sau la locul de muncă, puteți trage și să se relaxeze mușchii abdominali. Pe expiratie, țineți musculare în suspans timp de trei secunde. Cu cât faci acest exercițiu mai mult, cu atât mai repede se va îndepărta de la talie centimetri in plus.Face auto-masaj a abdomenului, frecarea mănușă de masaj, frecati în piele de orice cremă sau loțiune corp Fermitate. Aceste măsuri sunt bune ca ajutoare - masaj promovează o mai bună circulație a sângelui, „imparte“ grasime corporala in zona taliei. Pielea devine mai suplă și încordate, și talie - mai subțire.

talie subțire - un semn de armonie, frumusețe și de tineret. Dar nu toate femeile pot lăuda un abdomen plat. Cum pot elimina centimetri in plus la talie. În acest caz, cel mai important lucru - nu fi leneș.

Cum pot elimina centimetri in plus in talie

În primul rând, trebuie să mănânce dreapta. În ziua nu ar trebui să fie mai mică de șase mese, dar cantitatea de alimente consumate la un moment dat ar trebui să fie mai. In dieta de zi cu zi include branza de vaci, fructe de mare, proteine ​​alimentare care conțin. La urma urmei, asimilarea corpului petrece o mulțime de calorii. Lean pe fructe si legume. Cele mai multe grapefruit promoveaza pierderea in greutate. Cu fiecare masă, mânca o jumătate de fructe. Mananca fluid de mai mult timp posibil. Apa în forma sa cea mai pură nu va ajuta doar pierde in greutate, dar va avea un efect benefic asupra organismului ca un întreg. De la băuturi, da preferință la ceai verde și apă minerală fără gaz.Printre altele, pentru a crea o burtă plat doar exercitarea necesară. Fără ele, efectul nu va fi vizibil. Pentru a atinge obiectivul de exercițiu de zi cu zi asupra presei cu o medie de 20-50 de ori. Treptat, puteți crește ușor sarcina. Înainte de clasa de experți recomandă să se răsucească cerc. Din această cauză mușchii sunt pregătiți pentru o sarcină grea. Mai mult decât atât, acest lucru crește foarte mult circulația sângelui, metabolismul îmbunătățirea piele și mușchi.

Există un alt exercițiu foarte simplu, care poate fi făcut oriunde, inclusiv chiar și la masă în timpul mesei. Această retragere a abdomenului. Dupa cateva saptamani de exercitii fizice regulate devine un abdomen plat.

Ia-frumos stomac tonifiat și promovează masaj. Încearcă-l singur masarea zonei. Se recomandă să se utilizeze o varietate de uleiuri esențiale. Pentru cele mai bune rezultate, puteți achiziționa vibratoare Massager.

Puteți apela la geluri corective și creme. În termen de o lună, puteți face un cuplu de clisme de curățare. Rezultatul va fi toxinele de ieșire din organism, intestine să fie curățit, volumul stomacului este redus în mod semnificativ.

  • Cum de a elimina centimetri in plus la talie

Cel mai important este spiritul vostru interior. Învață să se bucure de formare și atunci sunteți sigur de a atinge obiectivul;

exercițiile fizice fără a ajusta puterea de a elimina din talie centimetri in plus este destul de dificil. Limita de grăsime și ficat, nu ignora fructele și legumele, bea apă curată - talia ta va deveni în curând mult mai subțire.