Cum de a vindeca culoarea părului cuib forum

tania, dar sufla constant uscator, ondulator, subliniind, de colorat - un adevărat și o moarte rapidă pentru parul cret poros. Atât de răsfățat Propriul 4 luni :( Două pictură și uscător de 4 luni, o dată la două zile, și toate, dacă nu în totalitate rău, încercați o masca cu ulei (face părul, nu rădăcinile!). Jojoba, brusture, ulei de ricin, cătină. silicon la capetele firului de par nu vindecă, dar punctul de vedere se va îmbunătăți. în cazul în care pielea capului este uscat, Pantene șampon și balsam pentru uscat si rasfatat poate ajuta un pic. nu e un mare efect, dar încă. Dacă părul este doar mort (nimic nu funcționează), este necesar să se taie și să ridice sănătos chel Deși, în cazul în care nu teribil noi va crește mai bine și rectificat, culori - .. nici un martir unul lui!Despre Pantene: există șampon și balsam separat, aer condiționat, cu adaos de aminoacizi pare. Dar, utilizați numai în cazul în care pielea este normal sau uscat, gras, în orice caz, nu este necesar.

Fetelor, dacă ai bani, luchshe nu-l cheltui pe tot felul de măști, etc, ele îmbunătățesc numai aspectul și singurul păr uscat nu restabili exact ce pot tolkuo forfeca off, am trecut printr-un an în urmă, toate astea de groază, de la 6 ° a se vedea ondulat de lux, păr-i pentru o lungă perioadă de timp a țese, totul a fost mare) și apoi a devenit pe deplin în cabină pentru a clarifica, și rubla în Pct scumpe, culori de elită italieni, și așa mai departe, după o jumătate de an de la executarea parul meu a fost mult timp un 10cm coadă de șobolan a trebuit să taie foarte rupt, a căzut toate, astfel că e tot -proshla uleiuri, măști, frecare, fiole, dorsanval, a încetat să mai fie vopsite, nici un uscător de păr a fost uscarea, pictând peste în natură de culoare, a băut vitamine)) din aceste forumuri nu iesi, dar rezultatul a fost cu siguranță nu ah, și având în vedere banii Nemerow, iar apoi a continuat mezoterapie, așa că aici este cel mai luchshy care poate fi rezultatul imediat și pentru o lungă perioadă de timp, am avut un spasm puternic al vaselor de sânge ale capului și jumătate lukoviits a fost distrus de vopsea, primele proceduri de ac nu sunt chiar incluse, dar am suferit, iar acum pot spune exact pe care doriți să salvați parul, du-te la mezoterapia (nu citește cei despre ei) nu au contraindicatii, nu pierdeți banii pe fiolei să crească în mod inutil prin piele, prin frecare doar 10% este deținut și daet100rezultat mezoterapia sincer vă doresc tuturor sănătate și frumusețe, noroc.Am prea parul retine umezeala. vposolzovalas sandvici pe ce site-ul respectiv, nu pot să amintesc o recomandare privind clarificarea naturală a părului pentru câteva tonuri. „Spălați-vă părul cu șampon pentru a adăuga un vârf de cuțit de bicarbonat de sodiu, apoi se clătește și se aplică pe păr timp de miere 8-10 ore.“ Ei bine, am EXACT tot ce a făcut acest lucru și se adaugă un vârf de cuțit de bicarbonat de sodiu, și nu jumătate de pachet ca unii ar putea crede. Am o priză formată în cap. și au fost păr frumos sănătos (((la sfatul unui prieten de pe cap a provocat strat de grăsime balsam și a stat acolo timp de 40 de minute cu el. parul smyla- a devenit mult mai bine, dar încă oarecum uscat. Gliss Kur spun ia un tratament medical un pic de păr., dar am fost gata mai devreme în a doua zi radă tot sub Kotovski ((. Deci fetele, te rog să nu experimenteze lucruri netestate. M-am decis să-l păcălească. (

Am parul ondulat, poros! Vypremlyayu cu un uscător de păr și căpușă, acum 4 luni au făcut țese, acum cap de un coșmar, păr uscat, tare, biciuit într-un cuvânt de fân, eu nu `Nu știu ce să folosească, sampoane, masti, toate drumurile nu ajuta frică să iasă în lume, poate fi ras chel. E groaznic. Prompt ce să facă ceva. (((((((((

Ascultă, nu aveți nevoie de toate aceste măști și șampoane scumpe și balsamuri. Doar face Laminarea păr, sper că ai auzit despre el. Parul devine neted, nu uscat, mătăsos, fără uscătoare de păr și ploek. Această procedură se poate face în orice salon de înfrumusețare și orașul nu valorează mai mult decât toate torturile tale, crede-mă, m-au ajutat, și tu poți ajuta. Toate Adolescenti glamour face acest lucru. Prin urmare, ele sunt atât de frumoase, frumusețe, și din nou frumusețea.

Ei bine fete, aici suntem toți împreună cu părul uscat și pufos. Noi am ajuns la Cho acolo, dar fiecare are propria sa. Pe experiența aș spune că poți fi blondă frumoasă, cu părul aparent sănătoși, folosind o laminare. Dar nu laminirvanie salva rădăcinile noastre de clarificarea necruțătoare și ca o consecință a pierderii. Sunt de acord cu Vita. este mai bine să fie un păr frumos și sănătos, de culoare maro deschis, decât nu este clar de către cine, dar BLOND. Scumpe pentru a fi o blondă ca în finanțe, și prețul de păr sănătos. că trebuie să plătească. Deci, doamnelor cu părul uscat, du-te în nuanțe închise și să fie bine îngrijit. și nu blonda zburlit!

Ediție de rețea «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)“

Informații pentru agențiile guvernamentale (inclusiv, pentru Roskomnadzor) Contact: [email protected]