Cum de a pune în aplicare fosta - femeie on-line


Nu am mult timp să învețe că prieten de familie de fosta prietena a soțului meu. Asta este pentru mine au fost prieteni, chiar culcat împreună. Cel mai enervant despre asta știu toți prietenii săi. Mama soțul meu a fost împotriva ei, că au fost împreună. Așa că au despărțit. Dar în trecut. Acum, când am auzit despre ea de la propriul ei soț, am fost șocat. Pentru că suntem în aceeași companie, și doresc nu doresc să aibă de a face cu ea. Ea este cel mai zgomotos al companiei, ea are un soț. Dar Nedao a aflat că ea a fost divorțat. Și eu întotdeauna mă compar cu ea, de exemplu. spune ea, cum să se îmbrace, cum să picteze IT n. Chiar și cu tot ce ea a spus soțului meu că va dansa striptease, chiar l-au lovit pe cap, iar el suferă nu spune nimic. În această situație, cum ar trebui să se comporte că nu știu. Nu cu mult timp în urmă am fost la o petrecere și ea este mereu în repertoriul său. Nu știu, poate că greșesc, dar când am ajuns acasă soțul meu și am avut o cădere afară - pentru ea. I-am spus de ce tolereaza poznele ei. Și-l forțat să șteargă numărul ei de pe telefonul mobil. Și el spune că mă iubește. Dar, prima femeie să aibă în primul rând, el nu este încă uitat-o. Nu știu ce să fac când văd controlul o pierd de sine. Închide ochii și pretind că nimic nu sa întâmplat, nu pot. Prompt ce să facă cineva poate avea o astfel de situație.


Închide ochii și pretind că nimic nu sa întâmplat, eu nu pot

Pot spune sigur oamenii lui ține departe de mătuși indiscrete. Aceasta este tot ceea ce a fost făcut, fosta dragoste, fosta prietenă. Noi trebuie să trăim nstoyaschim și viitor - lucrul cel mai important pentru a înțelege este omul tău. Fii încrezător în tine, așa să fie, nu-i așa, și este comparat cu tine - este soția te de soțul ei, și ea doar terminat. Mult noroc și răbdare


Părerea mea personală - Nu înțeleg de ce se ceartă cu soțul ei din cauza ei? De ce nu mi-ai spus ceva când vezi cum „alte“ se referă la soțul tău? La urma urmei, a fost întotdeauna om atât de rare, spune ceva, ca răspuns la femeie, cu atât mai mult prima. Cred că ar trebui să vorbești cu ea și să spună doar că tot ce sa întâmplat între ei o dată - în trecut și că, după cum soția lui nu a purta o astfel de relație între ele.


Situația dificilă ai. După ce am fost într-un mod similar, dar am fost doar prieteni cu un tip și am fost, de asemenea, în compania fosta iubita. La început, am compara, de asemenea ne-a încercat chiar să acționeze ca ea, dar odată ce am MCH meu saz că am devenit foarte asemănătoare cu el, și el nu-i place și că am încetat să o imite și a început din nou în sine și îmi place o piatră din suflet am căzut și a devenit din nou în sine.

Deci, nu vă faceți griji și nu devin un alt pytyytes fi tu insuti. Vă doresc noroc și o rezolvare rapidă la problema ta.


mi se pare, să nu se certe cu soțul ei, în primul rând, dacă el spune că te iubește, atunci trebuie să ai încredere în el. și în al doilea rând, cred că este mai bine împreună cu soțul ei să spună că fosta doamnă tânără, așa că ea a avut respect și sa comportat în mod corespunzător.

Chiar și cu tot ea a spus soțului meu că va dansa striptease,

Acest general - chiar și grosolănia nu poate fi numit. Este, desigur, o glumă din partea ei, dar este un astfel de grad scăzut.

Am fost în această situație, și având în vedere gelozia mea morbidă te înțeleg și doar indignare toată linia este de așa natură

Cu soțul ei din cearta este imposibilă, iar această tânără extractoare de a explica în mod clar xy xy. Acesta este soțul tău și modul în care mâinile tale nu se dizolvă că peste familiaritatea ceva de genul asta. Nimeni nu s-ar fi permis să nu se trateze.

Și eu întotdeauna mă compar cu ea, de exemplu. spune ea, cum să se îmbrace, cum să picteze IT n.

Mai bine să-l ignore, ca și cum este pentru tine nu există. Toate problemele cu soțul ei, să decidă dacă el face ceva pentru ea în detrimentul tine, problema este acolo. Nu da la provocare, scopul acestei femei ruina fericirea familiei tale.

Când am intrat într-o interogare de motor de căutare „modul de a pune fata pe loc“, mă întrebam ce au băieții în minte, la această solicitare. Deci, acum, voi sublinia câteva puncte, și vă sugerez să vă notați mai jos formular în orice situație te afli personal.

În cazul în care este locul unde ar trebui să fie pus?
Să vedem cum se poate pune fata pe loc. Care sunt motivele din cauza necesității. Dacă o fată nu te iubesc, atunci pot exista mai multe motive.Ei bine, asa ca lasa tata aduce copilul însuși.

Alo Problema pensiei alimentare

Ia departe copilul și, în general, nu va plăti.

Cum de a pedepsi fosta lui soție? kULAGINS elev 24. Victor pe buletinul de vot. 1 an prietenii nazad.Moi toate au lucrat la alte persoane, -BEZRABOTNYE oficiale! Atât de mult. pensia alimentară!

O persoană care câștigă 150 de bucăți are propriul avocat de obicei)
Gros.

Și nu necinsti țăranul a primit 150 000 1000 pentru a reduce sprijinul pentru copii? esti un om sau de taur osemenitelya -Doar o singură dată și lipsit de rațiune?

Nimic.
Trebuie să plătească nu 1000, și multe altele.

Un copil nu este cu siguranta a ta? Tu sau soția ta au decis de acțiune pentru a pedepsi? În cazul în care fostul, atunci nici un sprijin copil, paternitatea este apelat. în cazul în care al doilea-vă și trebuie să subman kastrirovat.srochno.

Cartea: Ajutorul acordat unui străin cu un scaun, salariul său este mai mic decât salariul minim. Pe de construcție site-uri au început să plătească? Sau după ce armata ajunge automat în partea de sus-managery? Ce să fac - toate clasice - încetează să mai vis.

Pedeapsa și răspunderea pentru eșecul de a plăti sprijin pentru copii. Soția mea a depus o acțiune împotriva mea pentru a scoate alimenty.Skazhite mea, dacă nu plătesc nimic, voi fi pedepsit, iar pedeapsa pentru eșecul de a plăti sprijin pentru copii?

baieti dl Che, cum despre a da un sfat bun?

Găsiți un alt CIMS fără copii !!

Viața lui va pedepsi. Verificat;)

Cred că nu ar trebui să fie pedepsit, dar dacă vă place dumneavoastră ales unul, pentru a face tot ceea ce ea nu regreta sprijinul copil pierdut.

Nimic. M-am ridicat și așa că nu regret! Dukes nu repara ..

Prin lege, tatăl de 18 ani are dreptul de a refuza să plătească pentru lipsa unui tutore alimentov..pri ca să spunem așa

sovet- dacă nu doriți să treacă prin instanța de judecată și acest nervi și costurile, iar copilul prea plăcut malo..prosto avea grijă de ea și copilul, face astfel încât să fie pur și simplu uitată

Deci, fosta sotie a depus pentru susținerea copiilor și a arătat datoria de 16 luni de timp - este de 100 000 de ruble l prishel5 posibil să pedepsească fosta sa soție pentru calomnie și înșelăciune, că ea a ascuns faptul copilului viu cu tatăl său și a adus aceste luni în valoarea datoriei?

și chiar și cu atât mai mult în eliberarea de imagini, în cazul în care el este unul cu siguranță nu ține ..

În cazul în care am avea unul?
Și nu mă minți aici, la fel de bine? Ellen? Tere? Și Yashnikov? Th mă persecuți și aici? Cine sunt ei bine?

Ei bine, ai găsit un loc pentru o confruntare.

Ce primim?

Implicațiile sunt clare. Dacă doriți să învățați cum să dețină și să trăiască fericit cu succes (adică, suficient de încredere în sine), omule, trebuie doar să învețe să pună oamenii pe loc, evitând în același timp cele două greșeli anterioare de comportament, adică, răbdare și tăcere, sau accese de furie.

În ceea ce necesitatea de a pune oamenii la fața locului?

Algoritmul este simplu. Important în punerea în aplicare mai mult curaj sa.

Luați în considerare următoarele exemple.

Exemplu One. Barbat Femeie întrerupe. (Asta în sine nu este un comportament foarte politicos)

Fata: - De ce mi-ai întrerup? Nu-mi place. Nu întrerupe, te rog.

În mod alternativ, după analiza. - Nu mi-a plăcut că mă întrerup. Nici măcar nu trebuie să asculte, etc.

- De unde pot obține înregistra filme anterioare training-uri on-line „Sex and the City“?

- În cazul în care este prevăzută informații despre viitoarea formare on-line film?

Dacă credeți că această informație este utilă și sensibilă - o împărtășească cu prietenii și cunoscuții tăi. Invitați-i la filme de instruire online.

Va asteptam pe tine on-line film de formare 8.9.14. la ora 20:00!

Și nu geme, dacă nu faci sex. Sau, dacă ceva nu funcționează în modul în care aveți în minte - nu va plangeti!

În orice caz, pentru a clarifica încă o dată că on-line film de formare la ora 20:00, 08/09/14.

O călătorie de oprire și de a trăi în prezent, nu a trecut nu a încercat?

Vine, el a sărutat și angajat în propriile afaceri. La sfârșit de săptămână am face-o.

La ce te astepti?
E la fel de bine ai somersaulted atunci când copilul lor a fost aceeași ca a ta.
O astfel de om.

răspunsul lui: ea este nebun, cel mai bun mod de a ignora rău, și să rezolve problemele care pot, și nu va putea vedea fiica ei

și abordează probleme care pot

și anume vinde masina familia ta de dragul celui dintâi la apartament pentru a da bani - este de a aborda problemele care pot?

Da. Poziția ciudat soțul tău.

și apoi să nu fie capabil de a vedea fiica ei

O săptămână cel puțin 14 ore pe drum. Captează vacanțe și este de acord să lucreze acolo în ramura. Uneori, este nevoie de un concediu plătit. În general, la locul de muncă nici o problema. O călătorie el nu sa oprit, la fel ca fiica unui alt nu vede.

Ex-soția soțului ei

Ex-soția pentru soțul ei - cine este ea?

Înainte de a înțelege - ce să facă cu fostul său jumătate ar trebui să înțeleagă lucrul cel mai important: fosta soție - o prieteni comuni, de afaceri, conexiune spirituală și copii comuni. Este necesar să se înțeleagă și să accepte, ca un fapt. Dezvoltarea relațiilor cu fosta soție a unui bărbat este de obicei una din mai multe scenarii:

„Ne-am făcut bine. De ce a plecat? Ceea ce el nu a avut suficient?“ - acestea sunt cele mai frecvente întrebări adresate de „foști“ psihologi soție. De fapt, doar ca nimeni nu merge departe, înainte de a ajunge la decizia la o parte cu soția și copiii o dată iubit, un om pentru o lungă perioadă de timp de cântărire „pro“ și „contra“. Și numai atunci, când este formată din „evadare“ de familie, omul a decis să pună o notificare către cealaltă jumătate.

Cum de a pune în aplicare fosta - femeie on-line

Codul familiei stabilește obligația soților și a foștilor soți să se sprijine reciproc financiar.

Fostul, fosta iubita, fosta iubita, fosta prietenă este gravidă fosta iubita într-un vis, un fost prieten fată, fosta prietena a iubitului meu, fosta prietenă a soțului ei, fosta prietena fosta prietena lui Guy plânge, ex-prietena cu fosta iubita un alt tip vrea să se întoarcă, fostul soție, fosta soție a soțului meu, fosta soție a prietenului meu, fosta soție a soțului ei, fosta amanta, fosta iubire, fostul meu iubit, fostul sef, fost coleg de clasă, fostul iubit, fosta iubita, fosta munca, fostul socru, fostul coleg de cameră, fosta soacră, fostul teach Elnitsa, fostă școală, fosta soacra