Cum de a opri să se supere la maruntisuri 5 rețete simple,

Cum de a opri să se supere la maruntisuri 5 rețete simple,

Persoanele care sunt predispuse să se supere pentru că fiecare lucru mic, nu de mult favoare în societate. Și încercați să discutați cu cineva care fiecare cuvânt sau acțiune ar putea reacționa brusc la resentimente amar! Deci, dacă observați că luați de multe ori ofensă la alții fără un motiv bun, și începe să interfereze cu tine, e timpul să înveți cum să se oprească pentru a lua infracțiuni la maruntisuri. Pentru a face acest lucru, va oferim primele 5 rețete pentru a rezolva problema.Sincer recunosc noi înșine: atunci când ne-am jignit pe cineva merita, de obicei, mult mai puțin decât cele în care infracțiunea este declanșat maruntisuri suschimi. Și deșeuri nervii la astfel de nedreptăți aici - o extravaganta adevărată. De ce ai nevoie pentru că fiecare lucru mic și apoi câteva ore sau chiar zile pentru a experimenta un incident dureros, turnat furie și iritare, și poate chiar arde setea de răzbunare? Asta-i drept, nu este nevoie.

Pentru a scapa de obiceiul de a lua la infracțiune totul și toată lumea, trebuie să lucreze serios pe ele. Pentru a face acest lucru, să fie pregătiți pentru a depăși stereotipurile „incapatanate“ și să învețe să se uite la situația dintr-un unghi ușor diferit. Pentru a vă ajuta să păstrați 5 rețete simple de reacție calmă la situația aparent foarte dureros.Amintiți-vă o formulă simplu - nimeni nu ar trebui să

Resentimentele vine atunci când așteptările noastre sunt înșelați. De exemplu, ați fost de așteptare pentru lauda ta, dar nu sa întâmplat. Cauza pentru resentimente? Și aici și acolo! Un om nici măcar nu a putut ghici despre ce te astepti de la el laudă. Deci, ce este acolo pentru a fi ofensat?

Arunca toate emoțiile și uita-te la eveniment lateral

Situația se poate dezvolta ofensiva, cu atât mai mult ei te vopsi emoțional. Deci, dacă ești folosit pentru tot ceea ce se întâmplă să dramatizeze peste, va trebui să se ocupe de acest obicei. Învață să respingă emoțiile și resentimente caz provocat neutru luate în considerare.

Faceți o „traducere“ mentală

Nu te aștepta ca ceilalți negativ obligatoriu

Foarte des, ne supere de oameni doar pentru că vom vedea o intenție negativă în acțiunile lor. Dar, de fapt, din jur, de obicei, mai mult în propriile lor probleme decât alte persoane, astfel încât cuvintele lor aleatoare sau acțiuni și nu există nici o urmă de răutate împotriva ta. Deci, dacă, să zicem, cineva nu gluma foarte buna la varsta ta, doar ignora o gluma - nu e din răutate.

Nu fi ofensat ca răspuns

Nu de puține ori nemulțumirile noastre sunt „în oglindă“, ca răspuns la cineva insulta la alții. Este atât de ușor: pur și simplu te-a rănit pe mine, așa că te-am jignit. Dar această abordare nu rezolvă problema, ci doar le agravează. Prin urmare, mai degrabă decât să înceapă să displace persoana care te jignit, da timp să „se răcească“ și să se distragă atenția de la altceva.

Încetați să displace oamenilor pentru nimic - nu este o sarcină ușoară, în cazul în care o astfel de manieră de timp pentru a se dezvolta într-un obicei stabil. Dar dacă încerci și să poată cel puțin un pic mai îmblânzi „fiara resentimentului“, veți observa cât de mult mai ușor ar fi să comunice cu ceilalți, fără teama că infracțiunea poate ruina o relație.

Cum de a opri să se supere la maruntisuri 5 rețete simple,