Cum de a invita fata la casa lui, Dmitry Petrov

Invitație fată acasă presupune mutarea relația ta la un nou nivel, și ea este conștientă. Deci, înainte de a vă gândiți cum să ceară o fată acasă, să evalueze gradul de intimitatea ta. După una sau două vizite de un prompt poate apărea prematur și va speria fata. Nu te grăbi lucrurile, asigurați-vă că prietenul tău răspunde la sentimentele și dorințele mai mult decât plimbările romantice și excursii la cinema.Dacă prognoza pare optimist, aceasta nu înseamnă că nu se poate pur și simplu preludii să o sun la el. Este de dorit să facă acest lucru delicat, ca din întâmplare, de exemplu, atribuiți o dată nu departe de apartamentul său, și sub o ușoară pretext pentru a o invita să vină. Deci, prietenul tău va fi mai ușor să decidă și să păstreze la acea față.

De regulă, femeile îngrijorat cu privire la reputația lor, și este bine și drept. Ei nu doresc să se uite în ochii omului disponibile, și chiar dacă amândoi înțelege ce va urma o invitație de a furniza toate ka partid ceai nevinovat și posibilitatea de a se relaxa după o lungă plimbare în jurul orașului.Pentru a nu suferi, în cursul inventării cum să ceară acasă o fată pentru a simula situația în avans. Lepădați motivele absurde care pot veni în minte - o scuză pentru a vizita casa ta pentru a fi banal și simplu. Dacă este picioarele ude - să se usuce și nu se imbolnavesc, obosit - asa ca ea are nevoie să se odihnească. Dacă locuiți în centru, iar ea avea nevoie pentru a merge la celălalt capăt al orașului acasă pentru a obține până dimineața devreme pentru muncă, a cerut să rămână cu tine, pentru că așa că putea să doarmă. îndoielile sale în comportamentul cavaleresc, promit că totul va fi așa cum dorește.

Atunci când se decide să invite acasă, este ghidat de caracterul său. De exemplu, puteți spune ceea ce vrei să-i arate casa ta, deoarece casa este cel mai bun demonstrează caracterul proprietarului său. Astfel de argumente sunt la fete, pentru care valorile familiale - nu este o frază goală.

Desigur, nu trebuie să vă reamintesc că o invit să-l numai după curățare mai amănunțită.

Trebuie să-i convingi?

Un alt lucru, dacă ea într-adevăr nu este configurat pentru a merge la tine. Este decizia ei nu va fi neapărat din cauza reticenței de intimitate cu tine. Fata poate fi motive obiective pentru a petrece noaptea acasă.

Cum de a invita fata la casa lui, Dmitry Petrov
A se vedea, de asemenea: