Cum de a face pante pentru a simula talie silueta frumoasa

Cum de a face pante pentru a simula talie silueta frumoasa

Experții spun că nu este necesar să se utilizeze gantere sau alte greutăți, este înclinată spre talie, modul de a face o astfel de mișcare, spune un antrenor de sport. coturi laterale ajuta sa se intinda muschii oblici, dar dacă o faci cu ceva greu în mâinile sale, talie nu poate fi atins. fete skinny obține bord, în loc de curbe sexy, pline de femei vor transforma figura în butoiul. Prin urmare, înainte de a începe exercitarea, ar trebui să întrebați specialistul cum se face cu cel mai mare succes, dar mai bine - pentru a vizita câteva clase și memoreze mișcările necesare.Cum de a face pante pentru a simula talie silueta frumoasa

Dacă vă implicați într-un grup special în sala de sport, rezultatul va veni mult mai rapid, ca șef al unei reamintire constantă a nevoii de a tulpina anumitor mușchi. Fetele care preferă să lucreze la figura lui în casă, în sala de clasă trebuie să se concentreze pe executarea precisă a mișcărilor. Succesul în această afacere nu depinde de numărul de abordări și intensitatea de exercițiu. Ai nevoie pentru a lucra în vigoare, de stabilire a tot drumul până la transpirație puternică, dar în acest caz, doamna poate obține talie dorită.

Cum de a face pante pentru a simula talie silueta frumoasa

Exercițiul de bază pentru cei care doresc să dezvolte o talie subțire - se înclină, și ar trebui să știe cum să le efectueze în mod corect. Picioare punerea aproximativ latimea umerilor, abdomenului trebuie să fie strânse, brațele coborâte de-a lungul unui trunchi. Sprijinindu-se spre dreapta, mâna dreaptă este adus în jos, nu au nevoie de prea zelos, mai ales la început. Brațul stâng este ridicat la partea de sus și trage cât mai mult posibil, atunci, același lucru se repetă în cealaltă direcție. Este important să se monitorizeze poziția bazinului, care trebuie să rămână în vigoare, fără a se abate de la dreapta sau la stânga. Experții sfătui să nu facă imediat o mulțime de abordări, este necesar să se simtă mușchii lucreze și să fii atras în ritmul.Atunci când o femeie este de a face exerciții la domiciliu, ea se poate ridica în fața oglinzii și a regla mișcarea, dacă este necesar. Este recomandabil să se includă muzica ritmic pentru a ajuta la menținerea ritmului, în plus, deoarece este nevoie de mult mai interesant. pantă foarte eficientă și poftă de mâncare, nu ia o curbă, încercând să ajungă cu mâna dreaptă la deget de la piciorul stâng. Brațul stâng este tras în sus, acum trebuie să se îndrepte și de a face aceeași mișcare în direcția opusă. In timpul exercitiilor este important sa se intinda muschii cât mai mult posibil, dar nu este necesar să se grăbească, rezultatul nu depinde de viteza.

Este foarte util pentru a efectua mișcări care sunt similare cu una dintre ipostazele yoga. Picioarele prezintă mai lată decât lățimea umerilor, îndoiți genunchiul drept și să facă o pantă spre piciorul stâng, brațul stâng atârnă liber pe dreapta și tensionate ridicat în sus. Exercițiul ar trebui să se facă lent, tensiune musculara, pentru a fixa punctul maxim și a devenit încet poziția de pornire. După aceea, totul se repetă în direcția opusă, aveți nevoie pentru a ajunge la partea de jos a spatelui formate falduri, un astfel de exercițiu va ajuta pentru a face talie mult mai subtire si va elimina excesul de grăsime de pe părțile laterale.

Se recomandă să se facă nu numai pante, dar, de asemenea, include și alte exerciții în exerciții complexe de dimineață. Cel mai simplu dintre ele - de cotitură partea superioară a corpului la picioare dreapta și stânga sunt latimea umerilor, mâinile sunt pe șolduri, acum este necesar să se rotească torsul, dar a făcut acest lucru încet, cu un efort. Când clase trebuie să se asigure că preotul nu a rândul său, după partea de sus, și a rămas nemișcat. În primele zile va părea destul de dificil, dar după ceva timp va fi mult mai ușor.

Unele exerciții Puteți face stând pe un scaun, de exemplu, picioarele trebuie să stea ferm pe podea și nu au rupt departe de ea, menținând spatele drept, trebuie să activați într-o direcție și apoi în altă direcție cu amplitudinea maximă. Din aceeași poziție, și de a efectua pante, scăzând de o parte și de alta trăgând în sus. Astfel de mișcări pot purta bine fetele care trebuie să lucreze toată ziua să stea în fața calculatorului. Ei nu numai că va ajuta la reducerea talie grăsime, dar păstrați-vă în stare de funcționare pe tot parcursul zilei.

Este cunoscut faptul că femeile care se angajează în dans sau de gimnastică, au o figură frumoasă, se întâmplă pentru că în timpul dansului sunt utilizate în aproape toate tipurile de muschi. În plus, fetele fac o mulțime de pante, se transformă, solduri mișcări, pentru a efectua cu bine pe unele concurență, aveți nevoie pentru a practica în fiecare zi, timp de mai multe ore. Mai ales recomandat să acorde o atenție la dansurile și la est din America Latină, unde mișcările energetice șoldurile sunt implicate.

Pentru a obține o talie subțire, se recomandă să se utilizeze un cerc de gimnastică; dacă îl răsuciți în fiecare zi, apoi a pierdut rapid excesul de grasime. Trebuie să se înțeleagă faptul că rezultatele și eficiența vor fi realizate numai în cazul în care cursurile sunt ținute în fiecare zi, timp de mai multe luni. Unul nu trebuie să se aștepte că volumul de declin talie într-o săptămână - este pur și simplu imposibil. În plus față de exercitarea ar trebui să vă limitați la un grase și dulci alimente, ca și în cazul în care nu sunt implicate în mod activ într-o femeie, un cuplu de bucăți de tort pot reduce toate rezultatele pe acolo.

Multe fete doresc să aibă o formă similară cu o clepsidră, dacă știi cum să efectueze corect înclinări și alte exerciții, atunci este destul de posibil să se realizeze. Trebuie să se înțeleagă că importanța capitală a claselor regulate, un set de exerciții care urmează să fie efectuate în fiecare zi, în caz contrar rezultatul dorit nu poate fi atins, pur și simplu.