Cum de a decora o camera pentru aniversarea

Asigurați-ziar de perete original, pentru eroul zilei. Când vă înregistrați, încercați să evitați abordarea tipică atunci când lipite imagini jubiliare cu legende amuzante. Du-te la caz decor cu ficțiune. Atașați colaje de fotografii cu flori în mâinile lor, și să termin în mijlocul fiecărei flori - un erou dorința de a doua zi. Ziarul titlul „Viața Lokomotiv“, iar fiecare transport - o piatră de hotar vital cu o dorință. Sau să facă un ziar de perete sub forma unui arbore cu frunze, care, în cursul serii, oaspeții se pot scrie dorințele.Dacă aniversarea femeii, avea grijă de un număr mare de vase sau recipiente pentru flori, pentru că, de regulă, vin vizita cu flori, da-le imediat și flori în vaze frumoase în colțurile camerei și s-au devenit înfrumusețarea ei.

Rezervați în erou de desene animate portret-avans de benzi desenate a zilei și-l atârnă în fața unei mese festive. Și chiar sub banner-ul - „La mulți ani“

În cazul în care eroul zilei mai mulți nepoți, o parte a peretelui decora desenele copiilor, pictate special pentru aniversarea si reflecta viata bunic. Mulți ar fi interesați să se uite la ochii copiilor lor.

Aniversare - întotdeauna o zi interesantă pentru eroul pentru a doua zi: cum să-și petreacă, care să invite, dar cel mai important - cum să pună masa, astfel încât se pare festiv, frumos pentru el a fost o plăcere să stai jos. Pentru a face acest lucru, trebuie să știți câteva reguli simple și decorațiuni de masă.

Cum de a decora o camera pentru aniversarea

Crearea unui stil consistent în proiectarea mesei și. De exemplu, nu toate în stilul de vară luminos. Față de masă - cu margarete. Servetele pe masa, a pus un alb și galben, câteva buchete mici de flori de vară în pahare (de mare de culoare obstrucționa doar vizibilitate, și compoziția puțin îngrijite va adăuga o atmosferă de vacanță caldă). Suc sau apa nu pune toate pocalurile de sticlă obișnuite și frumoasă de vară cupe multi-colorate. Și, în cazul în care, de asemenea, va fi un model (flori sau funde), apoi masa ta va arata chiar mai bine. În cazul în care ziua de naștere a căderii, și vă veți bucura cu adevarat acest moment al anului, decora masa de frunze de arțar, și pânză pot fi adaptate la culori. aniversare clearance-ul de iarnă poate, de exemplu, pe marginea ochelarilor fac pulverizarea de zahăr care seamănă cu zăpadă, sau pur si simplu a pus imaginea pe ochelari.

Servetele de pe masa este, de mare importanță. Familiar conic formă sau tampoane în triunghiuri un șervețel de sticlă destul de tradițional, și, de fapt le poate face destul de lebede sau pliat în apropierea instrumentului pentru oaspeții un plic frumos sau de flori. Sau poate le minimiza în rola și perevete frumos panglică subțire. Servetele din material textil poate fi, de asemenea, plasate într-un pahar, și unul dintre capetele lăsate în afara - frumoase flori aproape fiecare calla dispozitiv pentru a surprinde oaspeții încântare.Decorare de feluri de mâncare este, de asemenea, o parte importantă de decor și aniversare de masă. Pentru vara salata poate fi pe marginea vasului salata pentru a așeza chips-uri, care seamănă cu petale de flori. Puteți tăia flori frumoase, legume și fructe, și frunze și tulpini - de castravete și verde. Pentru a crea o stare de spirit ludic de lumină, puteți pune ciuperci de ouă și roșii, sau să facă animale amuzante. Șuncă și roșii trandafiri, fără îndoială, va fi amintit pentru toți oaspeții.

Jubilee - o ceremonie, astfel încât abordarea la proiectarea camerei au nevoie de un serios și atent. Camera nu ar trebui să arate sfidător, ușor de reținut, și să fie elegant și elegant. elegant decorate interior lasă o impresie vie a sărbătorii și jubiliare și musafiri.

Cum de a decora o camera pentru aniversarea

În primul rând trebuie să decidă cu privire la locul de desfășurare pentru celebrarea și să ia în considerare stilul evenimentului. Acesta poate fi diferit, dar toate detaliile trebuie să respecte conceptul general de o vacanță: să fie o solemnă și severă, stilizat pentru o anumită perioadă de timp și așa mai departe.

Decorarea poate fi benefic nu numai pentru a sublinia caracteristicile spațiilor, dar, de asemenea, pentru a ascunde neajunsurile sale. Materiale Arsenal pentru acest lucru este destul de mare: hârtie structura cearșaf de țesături, ghirlande, postere, compoziții de baloane, coșuri de fructe, și, desigur, flori. Acestea din urmă sunt deosebit accentuează luxul și exclusivitatea evenimentului, iar oaspeții să se bucure de atmosfera plină de viață de confort și prospețime.

În cazul în care camera este echipat cu o scenă sau podium, trebuie să-l acorde o atenție specială, ca un loc care tot timpul va fi în centrul atenției.

Decorarea etapa nu ar trebui să distragă atenția de la difuzoare pe ea, dar trebuie să se potrivească cu stilul general al camerei. În cazul în care podium nu este o parte a, figura centrală pentru a deveni un loc unde sunt oaspetele de onoare. Va exista, de altfel, poster discret elegant pe perete (din spatele ziua de nastere), compoziția de baloane sau hârtie sub formă de forme arc, numere, data, etc.

Ar trebui să fie bine gândită și tabele de înregistrare. Față de masă sunt necesare pentru a fi în armonie cu ansamblu interior și au o nuanțe discrete, astfel încât să nu diminueze difuzarea.

Dacă rectangulare de masă liturgul și este perpendicular pe partea principală a sălii. în partea centrală, este recomandabil de a plasa un nivel scăzut situată simetric sau compoziția drop-down de flori. Dacă forma rotundă de masă, un buchet mic, plasat în centru.

Pe oaspete este, de asemenea, mese de dorit, aranja buchete sau pune fiecare oaspete o vaza in miniatura separat. Este important să ne amintim că florile cu un miros înțepător va distrage atenția de vizitatori și mugurii cu polen pot pata fata de masa sau, chiar mai rău, hainele.

Nu uita despre plăcile individuale și șervețele lenjerie pentru oaspeți. Inițial va arăta scaune pânză drapate.

Decoreaza camera in sine, astfel încât decoratiuni să nu interfereze cu oaspeții. Coloane și arcade, puteți decora o cârpă, loc ghirlande, flori sau baloane. compoziția Volumetric a acestuia din urmă poate fi plasată în centrul sau pe perimetrul camerei.

În cazul în care bugetul permite, în centrul camerei pot fi aranjate sculptură în gheață original, în combinație cu lumanari sau flori. Această surpriză va provoca admirația sinceră a oaspeților.