Cum de a calma rapid durerea în spate, spate inferior și masaj gât, analgezice

Cum de a elimina rapid durerea? În primul rând pentru a elimina disconfortul și disconfortul ar trebui să fie pentru a înțelege ce cauza durerii. Dureri de spate provoca leziuni, curbarea coloanei vertebrale, inflamație a mușchilor, organelor interne ale bolii, o sarcină excesivă asupra coloanei vertebrale, proiectele, care duc la scolioză sau sarcina.Cum de a calma rapid durerea în spate, spate inferior și masaj gât, analgezice

Pacientul ar trebui să viziteze un medic care va pune diagnosticul corect, și apoi pentru a elimina cauza principala a bolii. Dar aceasta nu are întotdeauna posibilitatea de a vizita la spital, și aveți nevoie pentru a ajunge pe picioarele lor rapid. Pentru a face acest lucru, există o serie de proceduri și rețete terapeutice, care sunt utilizate în casă.

Ambulanță cu lumbago

Cum vindeca repede lumbago înapoi, atunci când? Lie pe o suprafață plană, astfel încât mușchii se relaxeze un pic. Câteva minute mai târziu ne-am rastoarna pe spate, ridica picioarele de pe platforma, astfel încât coapsele tale sunt la unghiuri drepte. Durerea dispare în scurt timp. Mecanism de acțiune: eliminarea sarcinii de la nivelul coloanei vertebrale. Dacă te duci, fără a ridica picioarele, coloana vertebrală va fi încărcată încă. Odată ce durerea dispare, urca ușor, fără a face mișcări spasmodice. Pentru a face acest lucru, rastoarna pe o parte, pentru a primi pe patru labe. Stai pe un suport, îndreptați-spate și urca.

Ia pastila anestezic. de exemplu, ibuprofen. Medicina nu se poate obține numai scăpa de dureri de spate, dar, de asemenea, pentru a elimina inflamatia.

Reparăm prosop de o curea de talie specială sau obișnuită sau eșarfă, astfel încât să cuprindă suprafața chiar deasupra și dedesubtul părții afectate.

Dacă nu există analgezice

Cum de a elimina durerea în spate, în cazul în care nu au existat medicamente la îndemână, iar disconfortul este amplificat? Este aplicat pe partea inferioara a spatelui pacientului la rece. Aceasta va ajuta pentru a atenua suferința timpului uman. Acest lucru poate fi o pungă de plastic cu cuburi de gheata; prosop umed (pre-impregnare într-un congelator); carne congelată sau alt produs din congelator.

O compresa rece este legat de inflamat la fața locului pentru atâta timp cât durerea nu este diminuat.

Pentru aceeași căldură utilizare scop, aplicarea de încălzire pentru a comprima zona afectată. Acest lucru poate fi o folie termică, sisteme de încălzire (sare, electrice, de cauciuc). Amintiți-vă că supraîncălzire punct dureros nu este necesar. O modalitate buna de a scapa de durere - o cameră cu umiditate ridicată. Mergând la sauna nu va ajuta pentru a obține efectul dorit. Acesta poate fi alternate cu efect termic rece, efectul de a schimba la fiecare jumătate de oră. Astfel de proceduri de a îmbunătăți circulația sângelui, elimină senzația de durere.

Cum de a calma rapid durerea în spate, spate inferior și masaj gât, analgezice

exerciții ușoareNeobișnuit să auzi, dar este un alt mod de a elimina disconfortul în lombare - exercițiu. Aceasta ajută întinde mușchii, pentru a îmbunătăți circulația sângelui, creșterea elasticitatea mușchilor. acesta oferă, de asemenea, un efect distrage atentia.

  • Îndelete mersul pe jos în parc, pe stradă sau pe un simulator de mușchi scuti;
  • La pacientul durere acută se află în jos pe o suprafață dură, înlătură sarcina de a coloanei vertebrale, se sprijină picioarele pe perete. După aceea omul produce încleștare și desprinzând mușchii fesieri, ridicând picioarele;
  • Este util să tulpina musculare. Aceste exerciții sunt efectuate culcat sau așezat. Picioare întins ușor, lent, alerga deviațiile îngrijite îndoite în partea din spate;
  • Nu poți face picioarele tale, leagăne de presă de rock și ghemuit. Nu supraîncărcați coloanei vertebrale și mai mici exerciții de spate grele, care necesită rezistență și flexibilitate.

massotherapy

Răspunsul la întrebarea cum să eliminați rapid de durere este simplu - masaj. El va îmbunătăți circulația sângelui, face mușchiul mai flexibil, scoateți clemele și stagnare a limfei. Medicii recomandă folosirea pentru durere rapidă bănci de relief vacuum masaj, relaxare, masaj cu pietre, Shiatsu, etc. E. Tipul de masaj și durata cursului este stabilită de către medicul dumneavoastră.

Cum de a calma rapid durerea în spate, spate inferior și masaj gât, analgezice

Dupa masaj, face următorul exercițiu: pacientul se află în jos pe o suprafață dură, culcată, astfel încât să fie la marginea acesteia. În cazul în care durerea este localizată pe de o parte, atunci pacientul trebuie să se întindă pe partea sănătoasă. Dacă se simte disconfort pe ambele părți, atunci exercițiul se face unul câte unul pe fiecare parte.

Pacientul se curbează din spate, îndoiți-l. Piciorul pe care pacientul se afla, îndoite de la genunchi și de șold, iar partea de sus este agățat în mod liber. Bowie om se întoarce la suprafață. Capul întors departe de picioare suspendate. Cu o mână, aderă la suprafața de a menține un echilibru.

Sub greutatea unei lombare membrelor agățat începe să tulpina un pic pentru a ridica piciorul, expirati, face respirație-hold timp de 30 de secunde. Inhaleaza, rândul său, să se confrunte cu picioarele dangling. Din nou, ne-am relaxa și a da piciorul atârnă sub propria greutate. Repeta acest exercitiu de mai multe ori.

Maseaza partea inferioara a spatelui si poate fi el însuși, în cazul în care nimeni nu este în jur, și apuca lombare. Pentru a face acest lucru, o persoană care se așează pe o suprafață plană. Este necesar să se pună un deget pe partea din spate de jos și îndoiți genunchii. Efectuarea mișcării mângâindu timp de trei minute, de sus în jos, spre coccis. Începe stroking nervurile se schimbă treptat la coloana vertebrală. Faceți o mișcare, mai întâi pe o parte, apoi relaxați-vă și du-te la cea de a doua parte.

presopunctură

Pacientul poate elimina durerea lor proprii. Trebuie să se întindă pe stomac, pune mâna dreaptă pe partea inferioara a spatelui și inferior spate de la ambutisate pe degete trebuie să se miște în direcția nervului sciatic. Pacientul este sub burta este închis prăbușit rola de prosoape. Etapele de presopunctură:

  • Stroking degetele;
  • presare;
  • prindere;
  • Frământare degete;
  • Vibrații cu degetele.

Mâinile preîncălzit. mișcările de bază sunt efectuate falangelor. După trecerea prin zonele principale pot fi masat pieptene pumnul. Pentru acest maseur strange un pumn.

Cum de a calma rapid durerea în spate, spate inferior și masaj gât, analgezice

În prima etapă, utilizați frecarea, și apoi trece la frământarea, cele mai mici degetele de vibrații și mișcări tremurături. Pentru mișcările scuturarea terapeutul apucă mușchii fesieri degetele, ușor se trage înapoi și se agită puternic de mai multe ori.

Masaj recomandat prin verturi si aplicatoare, de exemplu, aplicatorul sau Lyapko Kuznetsova, diverse role și curele.

Masagere ajuta la creșterea ariei de acoperire și de a contribui la creșterea fluxului sanguin. Puteți utiliza o sticlă de plastic regulat cu apă turnat în el. Nu te pune presiune prea pe punctul și mușchii, dacă faci tu însuți un masaj, astfel încât să nu agraveze situația și provoacă durere.