Cum de a avea un avort la căi de atac acasă populare

Avortul este destul de operație sau procedură complexă, așa cum se crede. La urma urmei, doctorii o fac orbește, putem spune intuitiv. Prin urmare, multe femei cu o sarcină nedorită sau anomalii fetale pentru un avort sa caute ajutor de la un specialist - un ginecolog. Te la risc de a avea un avort este cel mai adesea tineri, speriat adulți fetele adolescente disperate. Cel mai probabil ei nu sunt conștienți de consecințele unei astfel de proceduri la domiciliu, sau știu, dar se tem de mânia părinților sau medicina lor.Cum de a avea un avort la căi de atac acasă populare?

Primul - o baie fierbinte cu muștar. La momentul contactului corpului cu apa calda are loc pelviene vasodilatație, care poate provoca avort spontan. Acesta este un remediu popular la avort este foarte periculos, deoarece sangerarea in casa nu poate fi oprit. Foarte adesea astfel de experimente se încheie cu decese materne. Și dacă dintr-o dată este întrerupt în timpul sarcinii târziu, iar copilul va fi capabil să salveze - sănătatea lui va fi rasfatata de viață.

Un alt remediu popular popular pentru avort - decoct de vetrice. Substanțe toxice care fac parte din plante, sunt capabili de a ucide germenii și a opri cursul sarcinii. Consecințele acestei opțiuni sunt îngrozitor - corpul unui copil mort începe să se descompună în interiorul uterului. Toxinele eliberate in corpul femeii, duce la consecințe teribile. Din acest motiv, planta vetrice - o metodă periculoasă de avort.

Se toarnă rădăcină de gențiană tristimulus apă rece într-un raport de 1:10. Apoi se fierbe timp de 15-20 minute într-o baie de apă și se lasă la infuzat timp de 1-2 ore. Bulionul rezultat pentru a face oa treia ceașcă de 2-3 ori pe zi;

Avortul la domiciliu se toarnă cana apă clocotită 1 h. Se toarna măcinat uscat palustre Ledum. Infuza amestecul timp de câteva ore. Ia un remediu popular pentru un avort la domiciliu, cu doua linguri de tinctura de trei ori pe zi. Înainte de utilizare, amestecul trebuie încălzit. Planta este foarte toxic și aplicarea acesteia necesită o dozare atentă și precisă.

În orice caz, trebuie să vă amintiți și să înțeleagă că avortul la domiciliu - o procedură foarte periculos și ar trebui să consultați un medic pentru ajutor, dacă vă decideți să nu părăsească copilul.De ce nu pot proprii pentru a avea un avort la domiciliu?

incetarea prematura a sarcinii se numește avort. Distrugerea fetală efectuată fie prin mijloace mecanice sau cu medicamente. Nu se recomandă casa. Este mai bine pentru a efectua această procedură, medicație chiar și în prezența unui medic. La urma urmei, poate începe complicații, sângerare

Femeia, a scăpa de fătului, riscă viața, și există o probabilitate mare de infertilitate în viitor. Din acest motiv, avorturi, care fac la domiciliu, va fi urmărită penal. Aceasta este responsabilitatea de a nu numai femeia, ci și omul care a făcut avort. O serie de contraindicații și riscul poartă orice fel de avort. Dar într-o instituție medicală imediat oferit pentru a ajuta în caz de complicații sau reacții alergice la medicament. Avortul la domiciliu poate transporta mortala.

consecințele periculoase ale avortului la domiciliu

Din păcate, numărul de avorturi continuă să crească. Și cel mai rău dintre toate avorturi cu „mai tineri“ în fiecare an. Multe dintre fetele să rămână anonim, gândiți-vă cum să aibă un avort la domiciliu și să opteze pentru avort la domiciliu în sine. Nu este recomandată. Este mai bine pentru a efectua această procedură, medicație chiar și în prezența unui medic. Dupa post-avort complicație poate începe sângerare

Avortul la domiciliu frică de complicații. O serie de contraindicații și riscul poartă orice fel de avort. Dar într-o instituție medicală imediat oferit pentru a ajuta în caz de complicații sau reacții alergice la medicament. Avortul la domiciliu poate transporta mortala.

Complicația cea mai gravă este considerată hemoragii uterine. Ea poate apărea după orice tip de ucidere, inclusiv tablete. Cât de puternică poate începe să prezice sângerare nerealiste. Din acest motiv, în cazul în care un avort cu pastile si apoi du-te acasă, doctorul dă instrucțiuni clare. Și încearcă să explice când să cheme o ambulanță.

De asemenea, este destul de dificil de a vizualiza complicații considerate a infecției. bacterii daunatoare pot intra din exterior (dacă există inflamație a organelor de reproducere), astfel încât interiorul fluxului sanguin uterin. Acesta este motivul pentru care înainte de a se recomanda un avort să fie examinat de un medic ginecolog. Consecința infecției la domiciliu destul de complexe. Susceptibile de a avea, în orice caz, să solicite asistență medicală la clinica.

De multe ori în timpul avortului comprimat fecundate de ou nu este complet. În cazul în care procedura este în instituția medicală sub controlul de specialitate cu ultrasunete si ginecolog, pacientul a fost prescris medicamente suplimentare pentru contracțiile uterine. În cazul în care efectele reziduale nu sunt - numește răzuire.

Există, de asemenea, o serie de alte complicații care pot apărea după câteva luni sau ani.

Nu cred că a scăpa de fătul este foarte ușor și acest lucru nu a fost urmată de orice modificări ale corpului feminin. Avortul are o amenințare mai mare pentru femei, în special avortul efectuat nu într-o instituție medicală.

Mai multe articole pe acest subiect: