copil Cât de distractiv ziua de naștere la domiciliu

copil Cât de distractiv ziua de naștere la domiciliu

Organizarea de naștere a copilului

Organizarea de vacanță pentru copii, vreau să amintiri placute din aceasta au fost păstrate timp de mai mulți ani, atât chiar eroul de ocazie, iar ei au invitați. Prin urmare, este necesar să se planifice un eveniment, astfel că a fost plăcut copiilor, adică, pentru a obține un interesant și distractiv.1. Înscrieți-vă în prealabil și să distribuie invitații la petrecerea copiilor.

Cu toate acestea, dacă sunteți de planificare pentru a sărbători o zi de naștere modest într-un apartament mic, acest element poate fi scăzut.

Nu este necesar să se combine într-o zi sosirea clienților (rude și prieteni de familie) și copii (prieteni ai copilului). Chiar dacă locuiți într-o casă spațioasă, la aceeași setare de masă timp în două camere diferite (pentru copii și adulți) este acceptabilă numai în cazul în care copiii vor fi implicați într-un individ. În caz contrar, nu vă poate da o atenție suficientă pentru toți oaspeții - mari și mici - nu mai vorbim de faptul, să se relaxeze și să se distreze cu ei. În plus, oaspeții trebuie să aibă grijă, timp de a servi masa, schimbarea feluri de mâncare la masa de dulce și așa mai departe.

Pentru copii este anturajul foarte important. Se creează o impresie de evenimente pline de bucurie, ridicând starea de spirit și ajută la plonja în atmosfera unui basm. Pentru a face acest lucru, nu atât de mult, mai ales că aproape fiecare supermarket are o gamă largă de accesorii de vacanță.

  • Suspendarea din tavan baloane colorate, bile luminoase de hârtie creponată
  • Atașați la perete salut postere, felinare din hârtie, lanțuri, ghirlande de steaguri (puteți desena o cifră care corespunde numărului de ani, care marchează copilul)
  • Ia-o pălării amuzant și oaspeții ziua de nastere
  • Acoperiți fata de masa elegant de masă și decora servetele lui pestrițe
  • Să acorde o atenție la masa de servire, nu uita despre aceste lucruri frumoase mici, cum ar fi paie multi-colorate pentru băuturi, umbrele decorative pentru cocktail-uri, frigarui pentru Conop și așa mai departe. N.

Poate că o gazdă de oaspeți (animator) la petrecerea copiilor a avut loc un profesionist. Dar o serie de motive (economii de costuri, refuzul de a se vedea la casa unui străin), mulți oameni refuză această idee, care doresc să-și petreacă o vacanță pe cont propriu. Dacă este dorința de a dezvolta și de a demonstra o abordare creativă la organizarea sărbătorii, evenimentul va fi în măsură să glorie. Consultați-vă cu un fiu sau fiica despre concursuri, opta pentru cele mai interesante dintre ele. Gandeste-te ca un copil și să acționeze. Fii plin de resurse și se apropie de a lucra cu entuziasm.

3. Se prepară un simplu alimente, preferate de copii.

Nu încerca să surprindă copii delicii gastronomice. petrecere de aniversare pentru copii - nu cea mai potrivită ocazie pentru manifestarea talentului culinar. Copiii mănâncă selectiv și, spre deosebire de noi, adulții nu le place să încerce noi feluri de mâncare creative. Dacă gătești ceva neobișnuit, probabil, acesta va rămâne intactă. Același lucru este valabil și pentru produsele alimentare dietetice. Desigur, bun pentru a fi adepți ai unei alimente sănătoase și sănătoase, dar este o sărbătoare, o zi de distracție și bunătăți atunci când interdicții și restricții sunt eliminate. Aproape toți copiii place cartofi prajiti, gratar, pizza, dulciuri. Face o alegere în favoarea mâncăruri à la carte, cu dimensiunea fiecărei porțiuni ar trebui să fie mici. Cel mai bine este de a organiza o masă pentru un bufet în cazul în care toată lumea se va înscrie într-o placă pe care doresc. Se pare varietate foarte apetisant de tapas pe frigarui, frumos legume și fructe tăiate.4. Aveți grijă de acompaniament muzical de vacanță.

Multi adulti au un gust de muzică specifică (sau, în general, ventilatoare tăcere). A face o selecție de melodii și cântece populare, ghidat de vârsta și gustul băiat ziua de naștere și prietenii săi. Reglarea volumului: In timpul jocurilor in aer liber si concursuri lasa sunetele muzica tare, dinamic, și în timpul sărbătorii, pâine prăjită și de comunicare face mai silențios sau a opri sunetul complet.

momente plăcute ale zilei va fi mult, dar asta e în organizarea de evenimente la domiciliu de la părinții lor și așa o mare de necazuri. Prin urmare, ar fi mai bine dacă fixarea unor momente fericite va fi angajat într-un individ, de exemplu, o rudă a părinților ziua de naștere.

De altfel, în magazine vând accesorii distractive pentru o sedinta foto (buze amuzant, mustăți, pălării, ochelari de soare, arcuri, umbrele). Mai ales place să te îmbraci prințese și pozeze pentru fotografiere fete mici.

Copiii sunt foarte mândru de locuri de muncă pentru care performanța se bazează premiul. Acesta poate fi dulce, cum ar fi frumos brelocuri păr zakolochek, brățară, insignă, magneți, brelocuri și autocolante set ceva de papetărie (un set de stilouri Carioca cu vârf, marker, stilou, notebook-uri și așa mai departe. N.).

7. Ai grijă de oaspeții după eveniment.

De obicei, casa de vacanta nu este limitat strict interval de timp. Cei invitați copiii pentru care părinții nu vin, nu ar trebui să fie acasă.

Competiții pentru petrecere pentru copii

Sperăm că, din următoarele competiții puteți alege pe cele care vor mulțumi oaspeții tăi. La urma urmei, de vacanță nu este important pentru a câștiga, ci pentru a participa. Și sarcina dumneavoastră - să acorde o atenție pentru fiecare oaspete, creând o atmosferă de sărbătoare și bucurie universală. Asigurați-vă că fiecare vizitator la casa ta copilul a avut partea mea de emoții pozitive. Și cadouri de ziua de naștere cu pat absorbant va fi cu siguranță mulțumiți.

2 copii care se joacă, fiecare dintre care prevăd 2 de hârtie. Leading îi informează că în jurul valorii de - a „Marsh“, și foi de hârtie - „lovituri“, datorită cărora poate fi depășită, dacă este pus în fața lui. În conformitate cu normele privind „bump“, care este, foaia, este necesară pentru a obține, în același timp, cu ambele picioare. Și muta: ajunge la o foaie după alta de cotitură și plasându-l în fața lui. Câștigătorul este cel care va lua prima cameră de pe ambele părți.

Acesta este unul dintre preșcolarii concursuri preferate și mladsheklassnikov. Peste camera atârna o frânghie, la care sunt agățate diverse premii, cum ar fi de Crăciun de brad jucărie. Fiecare copil la rândul său este legat la ochi, dat în mâinile foarfece și ghid „pentru a decupa Bush.“ Într-o abordare poate fi tăiat doar un singur premiu. Valoarea abordării fiecărei părți este limitată de numărul de premii.

CEL MAI RAPID șofer

Ia mașinile de jucărie într-o cantitate corespunzătoare numărului de participanți, acesta este legat de șiruri lungi, iar la capetele de creioane. Scopul - pentru a infasura firul pe creioane. Oricine a lovit drumul întreg firul mai repede, și va fi declarat cel mai rapid șofer.

SUPERVNIMATELNY

Jocul este jucat 2-3. Leading spune si textul: „O să-ți spun o poveste și o jumătate de duzină de fraze. Aș spune doar numărul 3 - să ia imediat premiul. Odată ce am prins stiuca, eviscerat, și a văzut mici pești în interior, și nu doar una, ci cât mai multe 7. Când doriți să vă amintiți versetele, acestea nu sunt bizoni până noaptea târziu. Ia-l, iar la noapte se repetă o dată sau de două ori, ci mai degrabă 10. Dreaming tip călit pentru a deveni un campion olimpic. Uite, la început nu este complicat, și așteptați comanda: unu, doi, du-te! Odată ce trenul de la stația a trebuit să aștepte 3:00 ... „Dacă nu aveți timp pentru a lua premiul, acesta preia conducerea cu cuvintele:“ Ei bine, prieteni, n-ai lua premiul când am fost în măsură să ia ".

Melc este renumit pentru încetineală sale, iar în acest concurs câștigătorul este cel mai lent participant. Toate sunt într-o singură linie și un fluier semnal începe să se miște încet spre capătul încăperii. În conformitate cu regulile nu se pot opri și a se întoarce. Cine va fi capabil să ajungă la linia de sosire ultimul, câștigă.

Mușca APPLE

Apple a cravată pentru tăiere și suspendat la aproximativ gura. Jucatorii iau pe rând vin la un măr și încearcă să-l muște, cu recurgerea la arme nu pot, astfel încât acestea trebuie să fie păstrate în urmă. În ciuda simplității sale aparente, aceasta este o sarcină foarte dificilă. Câștigătorul este jucătorul care a reușit să muște o bucată din cele mai bolshok mere.

După cum puteți vedea, este interesant și distractiv de observat ziua de naștere a copiilor și poate fi la domiciliu, în cazul în care trata cu organizația sa cu entuziasm. Copiii vor aprecia eforturile tale, nu ezita!