Computer de la zero! arhiva blog cum să verificați laptop-ul în mod corespunzător și rapid atunci când cumpără un calculator cu

Cum de a verifica laptop-ul în mod corespunzător și rapid atunci când achiziționează?

Computer de la zero! arhiva blog cum să verificați laptop-ul în mod corespunzător și rapid atunci când cumpără un calculator cu

Până recent, a fost considerat un laptop de lux. Cu toate acestea, astăzi achiziționarea este o afacere de zi cu zi, și puteți cumpăra un laptop ca un nou în orice centru comercial, și modelul de b / y. Asta chiar înainte de finalizarea achiziției, este necesară pentru a testa pe deplin dispozitivul. Prin urmare, modul de a verifica atunci când cumpără un laptop și ce să caute, ia în considerare mai jos.Cum de a verifica atunci când cumpără un laptop, o inspecție vizuală

Inspecția vizuală este extrem de important:

  • Examinați cu atenție toate laturile aparatului la prezența zgârieturilor, diverse chips-uri, fisuri. Și chiar și noi dispozitive pot avea defecte similare ca în timpul transportului pot fi diferite situații. Unforgettable, că, chiar și un pic de clivaj poate provoca refuzul de garanție. Cu mâna a doua modele trebuie să fie chiar mai aproape, deoarece prezența fisurilor și chips-uri indică faptul că produsul a fost scăpat pe jos, și este posibil, există daune de module interne. Prin urmare, importanța modului de a verifica atunci când cumpără un laptop cu ea și nu se poate vorbi.
  • Când deschideți notebook-ul nu ar trebui să apară diferite zgârieturi și alte sunete de neînțeles. Totul ar trebui să funcționeze cu ușurință și fără nici sunete străine.
  • În unele cazuri, capacul se face prea moale. Dacă pune presiune pe el, ecranul vine în contact cu butoanele. Deși există modele în cazul în care cheile sunt adâncite suficient. În cazul în care aceeași problemă este prezentă, ecranul va fi amprentele digitale în mod clar vizibile.

Computer de la zero! arhiva blog cum să verificați laptop-ul în mod corespunzător și rapid atunci când cumpără un calculator cu

Cum de a verifica atunci când cumpără un laptop în magazin, pentru a inspecta ecranul

Cum de a verifica atunci când cumpără un laptop în magazin. în special ecran pentru prezența de pixeli sparte. De fapt, defectul este un defect de fabricație, dar magazinele în cele mai multe cazuri nu se schimba dispozitivul. Prin urmare, cel mai bine este să-l testa imediat cu ajutorul unor instrumente speciale. Acesta vă permite să doar câteva secunde pentru a identifica căsătoria. Cu toate acestea, în cazul în care dispozitivul selectat nu are un sistem de operare, ar fi imposibil de a inspecta. În plus, vânzătorii pot refuza un astfel de test.Înainte de a verifica laptop-ul înainte de a cumpăra cu ea ar trebui să ia în considerare, de asemenea, verificarea pe ecran și pentru a discuta acest punct cu proprietarul său.

Apropo, nu uita pentru a evalua calitatea imaginii, luminozitatea, culoarea. Priviți imaginea din unghiuri diferite.

Verificați bateria laptop

Dacă achiziționați un laptop acceptat, asigurați-vă că pentru a cere proprietarului dispozitivului pentru a încărca bateria complet. de viață a bateriei variază în intervalul de 4-6 ani. Prin urmare, în cazul în care vârsta de laptop este același, bateria este aproape uzat. Pentru a verifica modul în care laptop-ul înainte de programul de cumpărare va ajuta la Barrery Bar. Aceasta va demonstra starea bateriei și cât timp va fi capabil să lucreze un dispozitiv de la ea. Prin urmare, în cazul în care bateria a purtat, apoi cere o reducere la un laptop sau de a refuza de cumpărare.

Chiar și achiziționarea unui nou laptop, verificați bateria. În cazul în care dispozitivul va funcționa la maxim de încărcare de 10% mai puțin decât perioada menționată, toate în limite normale. În cazul în care durata este mult mai mică decât că, atunci întrebați cum să verifice atunci când cumpără un laptop nou a fost decizia corectă. Deci, acesta va fi înlocuit imediat la magazin de pe modelul dispozitivului de lucru corect.

Computer de la zero! arhiva blog cum să verificați laptop-ul în mod corespunzător și rapid atunci când cumpără un calculator cu

Hard disk, cum să verificați laptop fără sistem de operare atunci când cumpără

Verificați starea hard disk poate fi în două moduri. În cazul în care sistemul de operare este prezent pe dispozitiv și este liber pentru a rula, acesta este semnul principal că toate funcționează corect. În plus, puteți utiliza un utilitar, cum ar fi CHKDSK. Ea preia cu succes toate sectorul non-business, și, eventual, le corectează. Pentru a identifica sectoarele de rău va ajuta programul HDD-regenerator.

Dacă întrebarea este cum de a testa laptop fără sistem de operare cu achiziționarea. aici, alegerea de instrument este foarte limitat. În acest caz, trebuie să rulați BIOS-ul, pentru aceasta vom folosi F2 sau F12. Pentru a verifica funcționalitatea hard disk, executați lista echipamentelor instalate și pentru a găsi dispozitivul dorit cu caracteristicile sale.

sistemul de răcire

Un alt punct important este sistemul de răcire. Dacă este să funcționeze corect, aparatul va supraîncălzi și posibilitatea de deteriorare gravă. Desigur, nimeni nu poate face din aparat, dar cum să verificați atunci când cumpără un laptop HP într-un astfel de caz. Everest, trebuie să rulați programul în modul de testare de stres pentru a monitoriza temperatura curentă a plăcii. Dacă temperatura în modul de încărcare gravă nu depășește 80 de grade, atunci totul este în regulă. Dacă mai sus, atunci există anumite probleme cu sistemul de răcire. În plus, cooler curent nu trebuie să emită sunete și nici scârțâie.

Foarte des în timpul laptop-ul de examinare inițială funcționează bine, dar este deja în curs de pornire sarcină grea să apară unele probleme. Și chiar dacă ați achiziționat o unitate de brand nou, încă nu rezolvă problema de modul de a verifica laptop de mere atunci când cumpără. Echipament nou trebuie să fie testate ferm timp de 14 zile, în caz de probleme pentru o schimbare. Cel mai bine este de a efectua teste folosind un FurMark special de utilitate și OCCT. Ambele opțiuni sunt perfect face față cu sarcina.

De asemenea, atunci când cumpără, verifica dinamica a ceea ce ei dau un sunet, fie șuierătoare prezent. Nu uita despre soclurile, acestea ar trebui să fie, de asemenea, verificate pentru întreținere. Asigurați-vă că pentru a testa tastatura, dacă toate cheile funcționează corect. Mai ales acest punct este important, în cazul în care nu a cumpărat un laptop nou.

Dacă știți exact cum să verifice dacă un laptop nou atunci când cumpărați, vă sunt garantate pentru a obține un produs de calitate foarte ridicată, care va încânta funcționarea eficientă pe o perioadă lungă de timp.

Pentru a raporta acest post trebuie să vă conectați mai întâi.