companie tinuta de zi cu zi - studopediya

tinuta de zi cu zi alocate pentru a menține ordinea internă, protecția personalului, arme, echipamente militare și muniții, facilități și alte unități militare de echipament militar (diviziuni), monitorizarea stării de lucruri în unitățile și adoptarea la timp a măsurilor de prevenire a criminalității. Compania a numit-o tinuta de zi cu zi:# 9632; datoria de compania;

# 9632; infirmieri companiei.

Infirmierii numerotați schimburi stabilite în companii comandant de regiment.

Pentru a-și îndeplini eficient sarcinile atribuite militari tinuta de zi cu zi, dat timp să se odihnească și să se pregătească.

Pe de o noapte înainte, împreună cu, persoanele desemnate în ținuta de zi cu zi, ar trebui să fie scutite de toate clasele și de muncă.

În ziua de mijlocire, în ordinea în orele specificate în rutina de zi cu zi, personalul trebuie să se acorde cel puțin 3 ore pentru a se pregăti pentru taxe, inclusiv instruire practică, și cel puțin o oră de odihnă (somn).

Instruirea personalului de zi cu zi sergentul taxă de companie sau de alt funcționar desemnat al diviziei a avut loc.

Lecția (informare) să examineze situația regulamentelor militare, instrucțiunilor și cerințele de siguranță ale serviciului militar, precum și cunoștințele sunt testate personal, stau în costum, taxe speciale.

Exercițiile practice sunt efectuate zilnic mijlocirea în costum militar în orele specificate în rutina de zi cu zi (regulamente timpul de lucru), în camere echipate pentru efectuarea de servicii (locuri); Aceasta se concentrează pe acțiunile practice ale taxei de zi cu zi, în diferite condiții.

Taxa de Rothe numit de sergenti și, ca o excepție, printre soldații cel mai bine pregătiți. El este responsabil pentru executarea corectă a rutinei de zi cu zi (reglementările de timp de lucru) și respectarea altor norme de ordin intern în cadrul companiei; pentru siguranța de arme, cutii de muniție, active ale companiei, obiecte personale de soldați și sergenți, precum și dreptul de serviciu care poartă ordonat. ofițer de serviciu pe societate datorie subordonată a regimentului, și asistentul său, și în ordinea serviciului intern în cadrul companiei - comandantul companiei și compania sergent-major.

Infirmier numit de Rothe de soldați. El este responsabil pentru păstrarea sub dulapuri de protecție a armelor (cutii) cu arme, cutii de muniție, compania de proprietate și bunurile personale ale soldaților și sergenți. Infirmier de serviciu pe societatea subordonată companiei.

O altă ordonată pentru Rothe a fost de servire în cazarmă la ușa din față, în apropiere de camera pentru depozitarea armelor. El este obligat să:

# 9632; nu va fi departe de sediul companiei fără permisiunea companiei de taxe;

# 9632; monitoriza în mod constant camera pentru depozitarea armelor;

# 9632; să nu piardă sediile de către persoane neautorizate, precum și pentru a preveni îndepărtarea barăci, arme, muniții, echipamentele și elementele fără permisiune compania a taxei;# 9632; raport imediat pentru compania taxa de toate accidentele din companie, cu privire la încălcarea reglementărilor legale cu privire la companie de relatii personale, a observat defecte și încălcări ale cerințelor de securitate la incendiu, să ia măsuri pentru a le elimina;

# 9632; trezesc personal la creșterea generală, precum și pe timp de noapte, în caz de urgență sau de incendiu;

# 9632; problemă în timp util comenzile în funcție de rutina zilnică;

# 9632; monitorizează curățenia și ordinea în incinta și să le pretindă de la armată;

# 9632; nu permite soldaților în frig, mai ales pe timp de noapte, din camera dezbracă;

# 9632; a se asigura că membrii de fum, pantofi și haine curate numai în zonele desemnate sau locuri;

# 9632; la sosirea la o companie de superiorii direcți ai comandant de companie și de mai sus și prin alimentarea raft stand-by comanda „Atenție“;

la sosirea la compania altor ofițeri de companii, precum și sergentul companiei și soldați nu a provocat companiei sale de serviciu. De exemplu, „Datoria companiei, pe cale de ieșire“.

Ordinară ordonat interzis să aterizeze, să ia de pe roată și haine descheie.

schimbare ordonată gratuit este necesară pentru a menține curățenia și ordinea în incinta societății și nu va fi absent fără permisiune compania taxei, să-l ajute la restabilirea ordinii în cazul încălcării normelor care reglementează relațiile dintre companiile de servicii; lăsând pentru datoria Rote de a-și exercita atribuțiile.

Când quartering compania în satul unul dintre infirmierii bezotluchno ar trebui să fie pe stradă, la locul desemnat de comandant de companie, și echipate cu o marchiză de protecție împotriva intemperiilor.

Infirmier obligat să cunoască întotdeauna în cazul în care datoria societății, precum și pentru a monitoriza respectarea ordinii publice, precum și regulile de uniforme militare poartă. Tot el a văzut încălcări ale rapoartelor de serviciu pe companie.

taxa vamală desemnată și aranjate ordonat de Rothe și echipate astfel încât să se asigure comoditatea îndeplinirii sarcinilor lor. Locatii pentru firma tinuta de zi cu zi datoria trebuie să fie:

# 9632; mijloace tehnice și de recepționare a semnalului de unități de notificare;

# 9632; Stand cu documentarea taxei de zi cu zi;

# 9632; surse de lumină de rezervă;

# 9632; Echipamente și urne de curățare.

La compania de zi cu zi tinuta ar trebui să aibă următoarele documente:

# 9632; Instrucțiunile de serviciu și asistentul său (ordonat), inclusiv în cazul amenințării dușmanului utilizarea de arme nucleare, chimice și biologice, apariția (amenințarea) situații de urgență de dezastre naturale și provocate de om, precum și comite (comite amenințare) a unui act terorist;

# 9632; rutină;

# 9632; reglementările timpul petrecut la serviciu;

# 9632; activitatea de zi cu zi a taxei de zi cu zi oficială;

# 9632; instrucțiuni privind cerințele de siguranță împotriva incendiilor;

# 9632; Lista documentelor și a bunurilor;

# 9632; recepție carte și livrarea de taxe;

# 9632; set de regulamente militare. În plus, datoria Rothe sunt:

# 9632; listă de comenzi tipice și semnalele taxei hrănite (ordonată);

# 9632; mostre de cod rochie pentru exerciții de dimineață;

# 9632; Zona porțiune de circuit atribuită unei societăți pentru curățare;

# 9632; rezervați emiterea de arme și muniții înregistrări ale pacienților externați;

# 9632; un set de chei de la mașinile de aprindere și gurilor de vizitare într-o cutie de comandant unitate sigilat cu foile de călătorie în caz de alarmă.

1. Care este scopul atribuit de companie de zi cu zi tinuta? Cine sunt membrii săi?

2. Cum este pregătirea companiei taxei de zi cu zi?

3. Cine a atribuit serviciu de la compania? El este responsabil pentru ceea ce și care este supus taxei de compania?

4. Cine este numit de ordonată Rothe? El este responsabil pentru ceea ce și care este supus unei ordonată de la Rothe?

5. Lista atribuțiile companiei ordonată.

6. Cum este echipat cu un loc pentru infirmier de serviciu și compania?

7. documentele care trebuie să fie în compania de zi cu zi tinuta?