Colorarea părului cu henna experiențe personale și sfaturi utile - selectarea coafuri on-line

Vrei să devină roșu și mai mult de o zi să se așeze pe internet în căutare de clienți de diferite culori? Și dacă doriți să căutați un colorant chimic, atunci când există o persoană fizică. În acest articol, ne vom concentra pe henna.Colorarea părului cu henna experiențe personale și sfaturi utile - selectarea coafuri on-line

Henna - o pulbere din frunzele unei plante numite Lawson (Lawsonia inermis L). Acest arbust creste in tarile calde, cum ar fi India, Iran, Egipt, Africa. Pentru prepararea de colorare a părului folosesc frunzele mai mici de arbuști, și partea de sus, oferind cea mai vie culoare, saturate - pictura organism, cunoscut sub numele de mehndi.

Colorarea părului cu henna experiențe personale și sfaturi utile - selectarea coafuri on-line

Proprietățile miraculoase ale frunzelor acestei plante au fost cunoscute de omenire în secolul al 16-lea î.Hr.. În mod tradițional, henna (și sunt încă) ca un dezinfectant natural. Apropo, Lawson lupte mari matreata si poate fi folosit pentru a da pielii un bronz auriu.

Colorarea părului cu henna experiențe personale și sfaturi utile - selectarea coafuri on-line

Am vopsit părul și sprâncene magic bullet timp de 2 ani, iar eu pot din experiența personală pentru a avertiza cu privire la unele caracteristici ale acestui colorare.

Unele aspecte care trebuie să știți înainte de a Henna de colorare a părului

 1. Henna se cântărește în jos părul. Este adevărat, așa că, dacă visezi de păr în vrac, cel mai bine este să picteze ele nu este mai mult de 1 dată în 2-3 luni. Am vopsi parul la fiecare 3 săptămâni, iar părul a fost pierdut în volum.
 2. Henna usucă ușor capetele de păr. Am consultat cu mulți fani Henna de colorare a părului, iar unele au raportat că nu se confruntă cu o problemă similară. Așa că fac presupunerea că totul depinde de individ. Cu toate acestea, pentru a evita suprauscarea, se adaugă la uleiurile de amestec sau gălbenușul de ou. Am încercat mai multe uleiuri și pot împărtăși opiniile lor. Brusture - prea gras și slab spălat de păr, pe lângă multe observa că acesta se închide la culoare culoarea. Olive hidratează bine, dar personal am miros nu-mi place părul. Meu preferat - ulei de nucă de cocos. Ea are aproape nici un miros, bine spălate și după ce părul este foarte moale. De aceea, recomand să-l amesteca cu henna!
 3. Henna dă mai devreme sau mai târziu, roseata. Dacă vă place această nuanță de păr - nu are nimic să se teamă. Dar, dacă nu vrei să reddishnesses era roșu, există mai multe opțiuni:
 • scurtarea timpului de colorare a părului: pentru lumină și maro deschis - nu mai mult de 5-7 minute, este suficient pentru a da o lumină reddishnesses discrete la maro - aproximativ 15 minute, pentru întuneric - nu mai mult de 20.
 • Dacă vopsirea părului cu henna mai întâi, să ia timp și să înceapă cu perioade scurte de timp. Nu uitați: cu fiecare pigment de colorare in parul tau se acumulează, iar culoarea devine mai intensă.
 • Utilizați instrumentele care sunt diluate cu Lawson.

Colorarea părului cu henna experiențe personale și sfaturi utile - selectarea coafuri on-line

 • Mușețel (decocție puternic);
 • urzică (bulion);
 • Basma (se închide la culoare de păr, bun pentru cei care doresc sa aiba o nuanta castan);
 • turmeric (galben condiment, eu personal nu-mi place din cauza mirosului și intens tenta gălbuie, dar vă puteți simți liber să experimenteze cu ea);
 • suc de lamaie (atentie număr mare de suc și lung de expunere să se usuce parul!);
 • Ghimbir (ghimbir pulbere ca un condiment sau suc de ghimbir proaspat. Ghimbir proaspat va arde scalpul!)


Colorarea părului cu henna experiențe personale și sfaturi utile - selectarea coafuri on-line

Cum de a vopsi parul cu henna? experiența personală

Acum hai sa vorbim despre cele mai interesante - o paletă de nuanțe, care pot fi obținute prin utilizarea de păr de colorare a acestui remediu natural.

În primul rând, vorbim despre propria lor experiență de colorare. Am parul maro deschis, soare-arde-up blond. Am, cel puțin, 2 rezultat reteta de vopsire complet diferite.

Colorarea părului cu henna experiențe personale și sfaturi utile - selectarea coafuri on-line

Colorarea părului cu henna experiențe personale și sfaturi utile - selectarea coafuri on-line

reddishnesses Easy: lucrul cel mai important - nu exagera

 • Pentru o reddishnesses nuanta deschisa am pune la cale un pahar cu apă mică (în prezent par scurt) henna pe bulion de musetel.
 • Nu fac suspensie foarte groasă, și pentru a face mai ușor de aplicat vopsea parul mai repede. amestec Nanoshu a fost rapid (pe parul umed proaspat spalat), pornind de la spate, whisky și apoi totul altceva.
 • Am rezista literalmente 5 minute și se spală cu apă fără șampon.
 • Rezultatul este o nuanță roșiatică pe care fiecare șampon pentru scăldat spălate la aproape culoarea mea acasă. Asta este, nu apar schimbări majore de culoare, și în orice moment, pot reveni la culoarea inițială.

Se extrage mai mult de 1 oră: roșeață și întunecare

Înainte de aceasta, în cazul în care părul a fost mult mai mult, eu le vopsea pentru o altă rețetă.

 • Henna preparată în apă fierbinte (nu de fierbere ar trebui să dea apă doar puțin fiartă să se răcească), se amestecă până la o cremă groasă.
 • 1-2 gălbenușuri de ou
 • 1-2 linguri de ulei vegetal (brusture, jojoba, cocos, migdale, piersici, măsline, semințe de struguri, de ricin, brusture - experiment cu curaj). Personal, eu pot recomanda nuca de cocos pentru moliciune și strălucire părului și jojoba împotriva secțiunii. Dacă aveți probleme, cum ar fi matreata sau pierderea - alege brusture.
 • Amestecul se amestecă și se aplică pe păr (mănuși de mana!) Perie pentru vopsire.
 • Noi încheie un capac de duș și prosop pe partea de sus și așteptați 1-2 ore.
 • Parului, ca urmare a unei culori de saturație roșie, cu roșeață evident că, cu fiecare colorare nouă este obscură. Dacă luați henna castan indian de la compania LADY HENNA, ai parul nuanta maro inchis, cu o tentă roșie, din moment ce pudra lawsonite deja amestecat cu Basma. Nu vrei să fie întuneric - Utilizați doar henna pură.
 • Colorarea părului cu henna este complet sigur pentru sanatatea ta, dar dacă aveți alergii, este mai bine să efectueze o pre-test: se aplică amestecul pe brațul (îndoitura cotului) și observați reacția în termen de 24 de ore. Dacă nu ați început să mâncărimi și nu au observat efecte secundare - începe cu ușurință experimentarea!
 • În cazul în care, după o astfel de colorare a vă decide să se lumineze brusc în sus și să devină o blondă, nu ai nimic bun se întâmplă. Cel mai bun caz, vei deveni portocaliu și portocaliu, în cel mai rău - o mlaștină-verde. Experimentele multe femei au arătat că, după utilizarea henna pentru colorarea părului este destul de posibil în obicei vopsea de culoare închisă. Dar în locul tău n-ar fi experimentat și așteptați aproximativ 3 luni, până la reddishnesses biți spălate.

Ce trebuie să știți despre henna înainte de începerea experimentelor

Colorarea părului cu henna experiențe personale și sfaturi utile - selectarea coafuri on-line

Ce trebuie să știți înainte de a merge la magazin:

 1. Nu există nici o nuanță de henna. Tot ceea ce vezi pe rafturile cu „Burgundy“ nume „Red Cherry“, etc. - un produs care este deghizat ca un produs de origine naturală, și, de fapt, astfel de produse cosmetice conțin colorant ieftin care face rău pentru sănătatea dumneavoastră și părul mai întâi.
 2. Ea nu există în natură henna WHITE. Henna nu poate ușura parul în nici un caz! Se poate face culoarea plictisitoare suculent și strălucitoare, dar să te întorci de la bruneta la blonda - nu! Dacă vedeți în magazin un henna alb, trasnet, știi că acest lucru este un decantor ieftin, care va ucide parul peste noapte. Nimic de a face cu Lawson este un miracol Yudo nu are.
 3. Să acorde o atenție la data de producție și termenul de valabilitate. Restante produs își pierde proprietățile sale de colorare, iar rezultatul nu va fi fericit.
 4. Vă recomandăm să-l achiziționeze henna indian. deoarece este culori mai rapid și mai vii părul. Aceasta este concluzia am venit la după multe experimente cu diferite companii. Am început cu Iranul în pungi albe de la compania BODYCARE, apoi sa mutat la cutiile verzi ale companiei Art Kolor, iar apoi a descoperit indian Lady Henna în două versiuni: standard si castan. Iar cei mulțumiți, și exemplul de realizare. Par vopsit de mai multe ori mai rapid, iar culoarea este mult mai luminos.

Colorarea părului cu henna experiențe personale și sfaturi utile - selectarea coafuri on-line