Colectia de rochii de mireasa de la Pnina Tornai de colectare titluri de rochii de mireasa - svadbalist

Colectia de rochii de mireasa de la Pnina Tornai de colectare titluri de rochii de mireasa - svadbalist
Pnina Thorne - frumos designer de la New York, maestru al artei sale. Pnina artist încântător, care este sub forța de a crea rochii de mireasa elegante, cu o linie perfectă de tăiere, un material de calitate destinație unică, uimitoare, pe figură, datorită designului unic al corsetului, care aparține exclusiv acestei companii.Colectia de rochii de mireasa de la Pnina Tornai de colectare titluri de rochii de mireasa - svadbalist

Cel mai interesant este faptul că modelele din aceste rochii sunt ca printese zână și regine, iar unele chiar zane. Deci, ele arata magic, care seeing poate ajunge într-o atmosferă fantastică.Colectia de rochii de mireasa de la Pnina Tornai de colectare titluri de rochii de mireasa - svadbalist

Colectia de rochii de mireasă și de seară nunti Pnina Torne elegant, elegant, grațios, de lux, dar în același timp modeste. Realitate și fantezie - asta e ceea ce ne-am dorit să demonstreze un bine-cunoscut designer de la New York.

Legat de „colecție de rochii de mireasa de la Pnina Tornai“

Designer Victor Harper știe cum să surprindă și luptându pe loc, creațiile sale sunt impecabile și delicioase! Colecția prezentată de rochii de mireasa - asta.

Marca Alena Goretskaya este un producător de rochii de mireasa, care lucrează sub casa de moda „Papilio“. În ciuda faptului că nunta.

designerul australian Paolo Sebastian a primit popularitate mondială datorită rochie de seara: si nunta. În toate colecțiile sale pot fi urmărite clar.

designerul spaniol Novia D'arta de a 45 de ani de-a realizat ceea ce multe branduri de moda fac mai multe generații, și este asistent.

designerul american Kelly Faetanini una dintre cele mai renumite și popular brand de nunta, care are o istorie lungă și bună reputație.

Pronovias poate fi numit pe bună dreptate un adevarat brand al industriei de nunta, pentru ca popularitatea sa a fost câștiga în câțiva ani. Destul.