Cel mai bun tineret comedie

Nu numai că avem tineri tot drumul. În alte filme, în cazul în care băieții și fetele aranja o teribilă agitație de orice mică provocare, pur și simplu nu ar fi fost popular în întreaga lume. Vedem modul în care acestea se încadrează în dragoste, pentru prima dată, beat, fugi de acasă și de a face doar lucruri nebunești, care vor aminti mai târziu, cu un zâmbet condescendent și trist. Aici sunt cele mai populare subiecte despre ea, și la început - cel mai recent.Cel mai bun tineret comedie

Cel mai bun tineret comedie

Cel mai bun tineret comedie

Dzheyms irezistibile și liber Franko și Brian „Uolter Uayt“ Cranston aranja pe ecran luptă real: cine va câștiga reluarea în această comedie de caractere. În poziția lui Franco mai favorabilă, eroul său acoperit de tatuaje, tineri bon vivant-milionar care vorbește în mod exclusiv mat. Dar Cranston a lăsat acolo, o pereche de instrumente fiabile.

Cel mai bun tineret comedie

Cel mai nebun comedie franceză în ultimii ani, a devenit un hit imens în patria și a mers pentru a cuceri restul lumii. aventura Thai umplut cu astfel de umor, care ar costa Borat să fie în jurul valorii de cu un notebook.

Cel mai bun tineret comedie

comedie franceză, de asemenea, dar încă ton mai moderat. Dedicat modă în tema cinematografia modernă de emancipare: o femeie vine să lucreze în Forțele Speciale, și colegii ei de sex masculin subestimat, fără să realizeze că în arsenalul ei, pe de o armă mai mare decât a lor. Este vorba despre farmecul, desigur.

Cel mai bun tineret comedie

Un vechi prieten este mai bună decât două altele noi. Prin urmare, indiferent de ce se joacă un vechi De Niro, ne uităm mereu la ea cu plăcere. De data aceasta eroul său pornește într-o separatista cu nepotul său harnic și „curat“ la amorțire beat și drogat să-i câteva lecții importante de viață predau.

Cel mai bun tineret comedie

Deadpool marele succes sa datorat faptului că aceasta este o adevărată comedie de tineret, în cazul în care există un tip tânăr, un rebel, iar fata cu care el este în dragoste, și o mulțime de umor de toaletă. Doar adaugă un lucru mai mult, superputerile Deadpool. Dar acest lucru este așa, un fleac în comparație cu tonul general al filmului.

Cel mai bun tineret comedie

Cel mai mare dintre directorul său de generație Richard Linklater pare a decis să-și continue lucrarea sa monumentala „Adolescență.“ Acest film, rechemare, se termină cu personajul principal merge la colegiu și sa stabilit în cămin. O nouă doar dedicat spațiul dintre decontare și începutul claselor. Există o mulțime întâmplă băieții pentru prima dată și se arată atât de contagios ca vreau, de asemenea, să învețe din nou.Cel mai bun tineret comedie

filmul Young huligan, debut Ilya Masters este de fapt manifestul său. Asta este, dacă vă place filme și doriți să-l eliminați, nu este necesar să se înțeleagă mass-media. Ai nevoie de un superstar în rolul principal - ar trebui să-l fure. Vrei să filmeze un aspect, lasa în jurul lui ar fi un scandal. Dar toate acestea este doar un joc, totul este distractiv, ca în filme.

Cel mai bun tineret comedie

În ciuda faptului că imaginea este mai mult ca o comedie romantica, ea are o mulțime de dragoste de la începutul anilor filmele Dzhima Kerri, cu care a fost scris pe multe dintre caracteristicile eroului Danila Kozlovsky. Același excentric, același mod de a se exprima, doar fața lui Kozlovsky nu „cauciuc“. Dar spectatorii încă o.

Cel mai bun tineret comedie

Pune-o femeie matură într-o clasă de adolescenți, și întineri dramatic. Când Cameron Diaz a jucat în film, ea a fost deja la patruzeci de ani, dar huliganism, ceea ce a permis gen ei, părea atât de vesel, încât spectatorii au căzut în dragoste cu un acord și în film, și, din nou, în ea.

Cel mai bun tineret comedie

Numele prost - dar ce un film amuzant! Nu este un accident a suferit multiple continuări, și după aceea, dacă vrem să fim sinceri, un pic incomod pentru a trage de groază cu un ton serios. Filmul a ridiculizat toate canoanele genului, iar tinerii eroi ai imaginii așa cum a spus în numele tuturor tinerilor din secolul XXI: nu ne mai sperie! Hai să râdem!

Cel mai bun tineret comedie

Farrelly Brothers a făcut un film, care poate fi considerat cel mai bun test al prietenei lui pe un simț al umorului. Dacă ea nu este tulburat, care arată aici, și va purta cu ironie, râde la stereotipurile despre femei și deconstrucție totală a acestora, cu un posibil incendiu și apă. Este foarte, foarte amuzant.

Cel mai bun tineret comedie

Sa dovedit că nu numai americanii și francezii știu cum de a trage tineret comedie. Lirică germană a fost o adevărată experiență pentru toți cinefilii care se credea anterior că cinematografia germană contemporană - este Herzog, Wenders, Schiondorff și Tykwer. Sau nu cred nimic.

Cel mai bun tineret comedie

Un alt megahit în nișă sale. Povestea unui tip simplu american care este dispus să treacă prin toată Europa, în căutarea iubitei sale (de fapt, nu este atât de poetic și mult mai ușor), a fost acceptat cu plăcere pe ambele părți ale oceanului. Altele și deasupra a bătut joc reciproc. Adică, în mod constructiv cheltuit.

Cel mai bun tineret comedie

comedie Acasă de tineret din ultimele decenii. Dedicată problema despărțire cu virginitatea. eroi probleme decid în mod diferit, încercând să nu disperare după eșecul. Ca adolescenti americani se cuvine, ei cred că de planuri și proiecte, iar Yankees nu trebuie să se retragă în nici un caz. Țipă incredibil!

Cel mai bun tineret comedie

Noua școală, noua dragoste, noi provocări - toate acestea nu este atât de ușor pentru o fată-Mowgli, așa cum se credea, dar Africa și-a temperat caracterul ei. Așa că fetita, care a decis să oprească este planificat roman, va avea vremuri grele. În Africa, astfel de marca - cu toate acestea, este suficient Woodhouse a scris, nu este necesar să fie repetate.

Cel mai bun tineret comedie

Am început cu Dzheymsa Franko, și au terminat. În acest film, el nu este unul Lady, și patru studentochki, care a decis să facă vacanța lor un pic mai vesel decât de obicei. Dar ei nu știu cine să contacteze. Cu toate acestea, vacanța pe care le fac vor fi luminos și memorabil, și asta e cel mai important lucru în tinerețe.