Cel mai bun timp pentru o nunta pe sfatul astrologilor, doamnă reale

Cel mai bun timp pentru o nunta pe sfatul astrologilor, doamnă reale

Căsătoria - este responsabil și cu alegerea datei pentru nunta este adesea o problemă. Mi-aș dori ca vremea a fost bună, iar starea de spirit starea de spirit surprinzatoare, iar ceremonia a fost amintit pentru o viață întreagă ... Când este mai bine pentru a aranja o celebrare nunta?Nunta nu a fost făcută, de regulă, în zilele sfinte, în timpul posturilor, la Crăciun, Shrovetide și săptămâna Paștelui. Evitați să se căsătorească mai - „toată viața mea să sufere.“

În timpul nostru, cuplurile nu toate logodite sunt ghidate de tradițiile strămoșilor lor. Cu toate acestea, fiecare sezon are argumente pro și contra în ceea ce privește nunti.

Desigur, cei mai mulți oameni preferă să se căsătorească în vara. Și acest lucru este de înțeles: în căldura verii, verde copaci, flori, fructe și legume sunt ieftine ... Este posibil, de asemenea, să combine nunta cu o vacanță și du-te undeva pe o luna de miere ... Și, poți să te joci o nunta undeva în natură.

In vara, de asemenea, mai multe oportunități de a alege tinuta la gust. Nu este necesar să se gândească la modul în care să fie cald într-o rochie de mireasa. Puteți alege o rochie de lumină, sandale în loc de pantofi, etc. Oaspeții (și invitați speciali) este, de asemenea, mai ușor de a face paradă în rochii de seară deschise.Desigur, există, de asemenea, anumite dezavantaje. În primul rând, la rândul său registratorul poate fi prea mult timp, pentru că nu numai că nu vrei să se căsătorească în timpul cald al anului ... A doua jumătate a potențialilor clienți dumneavoastră în timpul verii se poate dispersa peste concediu. În al treilea rând, nu există nici o garanție că nu te va lasa vremea, deoarece data nuntii poate fi impusă pentru o lună sau chiar două sau trei, și în acea zi poate ploua. Sau, de exemplu, este prea cald.

Nunta anotimpurilor

Multe joaca nunta in toamna. mai mult în mod tradițional. Se răcește, oamenii s-au întors deja la vacanța lor, există o abundență de fructe și legume ...

Puțini oameni preferă să joace o nuntă în timpul iernii. Este clar: frig, nu se poate face fără o haină sau o haină de blană peste o rochie care strică imaginea de ansamblu. Și vălul trebuie să arunce o eșarfă caldă sau să poarte o pălărie ... și în pantofi de la biroul de registru nu vin, este necesar să se poarte cizme, apoi schimba pantofii ... Pe langa flori, fructe și legume în timpul iernii sunt mult mai scumpe.

Și totuși, să renunțe la o ceremonie de nuntă în iarnă fără un motiv bun nu-l merita. Acest lucru are farmecul ei. În primul rând, linia de toamna pentru înregistrare și prețurile diferitelor servicii. În al doilea rând, nunta de iarnă oferă oportunități suplimentare pentru a crea un cadru romantic: puteți elimina o sală de sărbătoare cu șemineu, fotografiat printre copaci acoperite de zăpadă, aranja o excursie pe o sanie ... În plus, iarna nu fluctuează machiaj. Și nunta împreună, puteți cumpăra un șal alb sau strat pentru a păstra cald.

Spring - este, de asemenea, un moment bun pentru nunti. Cu toate acestea, vremea este foarte schimbatoare de primăvară - „dacă ploaie sau zăpadă.“ Dar dacă natura va strica soarele de primăvară, doar ridica moralul.

Și dacă te superstițios? În ce lună este mai bine să se căsătorească? Ea are propriile sale credințe și superstiții.

nunta lunar

În luna mai - întuneca infidelitatea căsătorie.