Ce trebuie să ipsos pereții ghiduri, materiale, aparate, mașină, de mașină,

Tencuirea peretilor - una dintre cele mai importante și de forță de muncă intensivă lucrărilor de construcții. Făcând termina propria acasă cu propriile mâini, este important să înțelegem că numai de înaltă calitate produce o acoperire poate dura pentru o lungă perioadă de timp, menținând în același timp un aspect atractiv. Pentru a obține rezultatul dorit, este important nu numai să urmeze tehnologia, dar, de asemenea, de a alege instrumentele și materialele pentru lucrare.


Ce trebuie să ipsos pereții ghiduri, materiale, aparate, mașină, de mașină,

Suprafața de proces pentru tencuit

materiale de lucru necesare

Primul lucru pe care ar trebui să decidă acest tip de ipsos, care vor fi folosite în lucrare. Pentru a selecta tipul de material, este necesar să se ia în considerare mai mulți factori, care vor avea un impact asupra acoperirii în timpul operațiunii.

Este de factori, cum ar fi:

 • umiditate
 • schimbările de temperatură,
 • expunerea la soare și altele.

Alegerea ipsos

Ce trebuie să ipsos pereții ghiduri, materiale, aparate, mașină, de mașină,

Amestecul ipsos uscat

Pentru spațiile de locuit obișnuite poate fi un amestec adecvat de orice tip, dar cum de a alege materialul pentru pereții ipsos spațiilor, care rămân destul de dăunătoare pentru condițiile:

 1. Bucătărie. Bucătărie este cel mai potrivit amestec uscat, numit Rotband. Acest strat nu este predispus la fisurare, nu se contracta, și să lucreze cu acest amestec doar chiar webmaster cel mai neexperimentat;
 2. Crama. Înainte de a continua cu pereții de finisare subsol. trebuie să le curățați bine de finisajul vechi, apoi le trateze cu sifon de mascare. Aceste măsuri vor asigura calitatea noului acoperire și durabilitatea acestuia. Tencuirea acestor suprafețe fiind soluții de impermeabilizare;
 3. Baie. Compoziție pentru pereți de gips într-o baie nu trebuie să fie un ipsos și ciment cu adaos de lianți. Creat de acoperirea nu ar trebui să fie expuse la efectele nocive ale unui mediu umed și să respecte standardele sanitare.

Să nu crezi că poți sări peste etapa de amorsare fără a afecta calitatea finisajelor generate. Primer - un eveniment destul de important în crearea acoperirii, astfel încât nu trata alegerea ei prea neglijent.

Ce trebuie să ipsos pereții ghiduri, materiale, aparate, mașină, de mașină,

Exemplu stratului de vopsea în diferite cantități

Salvare pe acest vehicul, de asemenea, nu este necesar. Pentru a selecta grundului este necesar să se selecteze un brand, bazat pe tipul de fundație pe care va fi aplicată.

Consiliul. Cea mai bună opțiune poate fi un primer de la același producător pe care ați ales ipsos. Numai materiale de la același producător au cea mai bună compatibilitate.

Dacă nu se poate determina tipul de grund, puteți cumpăra un remediu universal.

consumabile

În plus față de haine și tencuieli în procesul ar putea avea nevoie de următoarele materiale pentru tencuieli pereți:

 1. plasă de ipsos - pentru armarea, în scopul de a conferi o mai mare putere;

Ce trebuie să ipsos pereții ghiduri, materiale, aparate, mașină, de mașină,

Fotografia - o plasă de armare

 1. Dibluri, șuruburi și banda de montaj - sunt necesare în timpul instalării balize și pentru fixarea materialelor de ranforsare;
 2. Ghidul pentru tencuirea pereților sau emitatoare - necesare pentru egalizarea stratului de soluție;

Ce trebuie să ipsos pereții ghiduri, materiale, aparate, mașină, de mașină,

 1. Argilă sau sârmă -Pot fi utile în asigurarea preliminară a farurilor;
 2. Subiect - va trebui să specificați suprafața plană;
 3. Apa - necesitatea unei soluții în cazul amestecurilor uscate.
 4. Rags - va avea nevoie pentru a curăța mâinile sau un instrument;
 5. Film - zastilanie pentru podea și mobilier, pentru a le proteja de căderea în soluție;

Ce trebuie să ipsos pereții ghiduri, materiale, aparate, mașină, de mașină,

 1. Bag - nevoia de colectare a gunoiului, și bucăți de resturile de acoperire vechi înghețate, ipsos neutilizate.

instrument de lucru

Instrucțiunile sau tehnologia de aplicare a materialului pe suprafața implică utilizarea următoarelor instrumente:

Bucket este un instrument indispensabil în pulverizarea soluției pe perete, în procesul de creare a redare. Înainte de a cumpăra un anumit găleată, desigur, să ia în mână și asigurați-vă că va fi confortabil de a lucra cu unealta.Bucket produs este universală, deci ar trebui să fie confortabil să-l dețină. o instanță, spre deosebire de celălalt poate fi în locul mânerului, găleți sunt pentru mâna stângă și dreaptă sau universală.

De asemenea, diferențele pot fi nu numai în poziția de mâner, dar, de asemenea, în grosimea ei. Grosimea în mod corespunzător ales de mânerul găleată permite mâini mai puțin obosit. Dacă circumferința încheietura mâinii mamei nu este mare, el va aborda unealta cu un mâner subțire și vice-versa.

Ce trebuie să ipsos pereții ghiduri, materiale, aparate, mașină, de mașină,

În fotografie - o găleată clădire

Acest produs nu poate fi necesară dacă în timpul soluția de depunere utilizată pentru tencuieli automate de perete;

Nivelul - un instrument care este necesară pentru a stabili un adevărat balize verticale și colțuri metalice. tencuire modernă aproape toate cazurile, se realizează prin intermediul maci, cu excepția subsoluri, grajduri sau magazii, în cazul în care nu prea importante pentru planeitatea suprafeței.

În toate celelalte cazuri, se vor folosi cu siguranță semnale luminoase, pentru că fără ele perete perfect neted nu este tencuită.

Ce trebuie să ipsos pereții ghiduri, materiale, aparate, mașină, de mașină,

În scopul de a expune balize reale folosesc nivelul de aluminiu obișnuit. Acesta alege produse din aluminiu datorită faptului că suprafața sa se poate spăla cu ușurință departe rămășițele soluției;

Acest tip de foarfece trebuie să stăpânească pentru a tăia farul de profil suprafețe de dimensiuni, dacă sunt utilizate balize de metal. De obicei tencuite folosind profile majachnyh achiziționate sau sipci de lemn. Dacă utilizați sipci de lemn, atunci va avea nevoie de un fierăstrău pe lemn.

Ce trebuie să ipsos pereții ghiduri, materiale, aparate, mașină, de mașină,

Pentru tăiere metal

De asemenea, balize pot fi tăiate cu ajutorul unui polizor, dar nu este foarte convenabil, deoarece pentru polizoare necesită energie electrică. Și, în plus, cu o pereche de foarfece este mult mai convenabil pentru a lucra, în picioare pe schele, atunci ei nu se tem de cădere;

mistria mistria sau este necesar pentru a îndepărta excesul de soluție în timpul instalării balize. De asemenea, acest instrument este folosit pentru tencuirea suprafețelor de tavan.

Ce trebuie să ipsos pereții ghiduri, materiale, aparate, mașină, de mașină,

Mistria sau spatula pentru constructii

În țările europene, constructorii folosesc practic oala de turnare descrisă mai sus și utilizat pentru soluție nakidyvaniya a fost mistria. constructorii noastre sunt, de asemenea, încrezător că haina zero cu ajutorul găleții mult mai rapid și, prin urmare, folosiți mistria numai în procesul de creare a acoperiri de tavan.

De asemenea, spatula pentru colectarea de soluție căzut accidental. În general, instrument mistria este ușor de utilizat, deci nu este cu siguranta lucra pentru el;

Inseparabile tandem falcon + spatula - acestea sunt cele mai importante instrumente pentru plafoane din gips. Sokol necesară pentru a transfera soluție. Păstrați instrumentul în mâna stângă.

Această soluție de la suprafața sa cu mistria se deplasează spre tavan. Desigur, putem produce un loc de muncă și fără un soim, dar atunci va fi mult mai dificilă și durează mai mult timp.

Maestrul trebuie să se aplece în mod constant pe la rezervorul cu o soluție și se extinde pentru a trimite-l la locația dorită. Nu te chinui, cumpara o mistrie, cu atat mai mult, deoarece prețul său nu este mare.

Ce trebuie să ipsos pereții ghiduri, materiale, aparate, mașină, de mașină,

Imaginea prezintă un soim clădire confortabilă

Acest instrument vă va duce pe scenă, pereți ipsos, într-un astfel de caz ca netezirea suprafeței. Utilizarea spreader poate imediat nivelul suprafeței soluție două sau trei porții trimise la perete prin pulverizare.

În timpul funcționării polutereok trebuie să rămână în mâna stângă.

Ce trebuie să ipsos pereții ghiduri, materiale, aparate, mașină, de mașină,

Spreader sunt realizate din diferite materiale: lemn, plastic, metal, plexiglas sau styrofoam.

Consiliul. constructori cu experienta prefera mistria, din spumă de plastic, deoarece aceste produse sunt ușor și fără probleme. Prin utilizarea mana instrument nu oboseste, iar soluția nu este lipicios.

Regula - un instrument cu care soluția este ridicată prin eliminarea surplusului de faruri. Dacă suprafața este metoda majachnym tencuita, atunci acest instrument este folosit pentru tăierea de movile și doar suprafața de tencuit perete sau tavan, de obicei, prin încărcarea în sus avionul.

Ce trebuie să ipsos pereții ghiduri, materiale, aparate, mașină, de mașină,

Regula de aliniere și distribuirea uniformă a soluției

Odată ce hillocks regula eliminate sau soluție în exces, este aplicat pe perete, pentru a asigura absența gropi pe suprafață. Dacă se găsesc carii, ei s-au năpustit din nou soluție și procedura se repetă cu regula. Acest lucru se întâmplă, atâta timp cât suprafața nu este aliniată perfect;

Răzătoare - instrument pentru netezirea suprafețelor ipsos în etapa finală de muncă. Utilizarea acestei suprafețe instrument se obține o perfect plană și netedă.

Consiliul. Profesioniști recomanda utilizarea munca pe care o desfășoară mai rapid în răzătoarea chituire pante și pereți, ștergeți toate aceeași răspânditor, t. Pentru a., Iar suprafața este netezită mai bine. Suprafața de fațadă este, de asemenea, recomandat pentru a șterge folosind spatula.

 • Mașină pentru pereți din ipsos.

suprafață tencuieală mai degrabă pas pentru pulverizarea soluție pe suprafață poate fi făcută nu numai manual cu ajutorul unei mistrii sau o galeata, dar si de hardware prin utilizarea unui instrument cum ar fi un aparat de tencuială de perete. Acest dispozitiv, denumit constructorii ca un pistol, poate facilita în mod semnificativ activitatea, în special în cazul în care realizează tencuieli suprafețe mari.

Ce trebuie să ipsos pereții ghiduri, materiale, aparate, mașină, de mașină,

Gun pulverizat permite nu numai mai rapid, dar mai bine, decât omul. În procesul de utilizare a mașinii, soluția este pătrunde mult mai bine în toate fisurile și cavități pe suprafața datorită faptului că tencuiala aruncă sub presiune, ceea ce înseamnă că acoperirea va fi mai bine aderat la substrat.

Alegerea corectă a instrumentelor și a materialelor, precum și cumpărarea în avans toate cele necesare, vă va permite să nu pierdem timpul merge la magazin. Puteți fi utilizarea mai productiv de timp și poate fi în măsură să finalizeze toate lucrările pe tencuieli perioadă mult mai devreme.

Cumpara instrumente de calitate și materiale de construcții, iar apoi lucrarea va fi cât mai ușor posibil, și calitatea de acoperire.