Ce senzații aveți în timpul actului sexual studopediya

„Oh, Dumnezeule - este ca și cum încearcă să descrie universul. M-am simțit un astfel de sentiment puternic pe care am simtit ca am fost de gând să explodeze, și nu am mai putut îndura, dar în același timp, aș dori ca acest lucru să continue la nesfârșit. "„Cand penisul mi intra, vreau să simt fiecare inch de ea, pentru că este perfect. Mă simt ca și cum aș vrea ca el să fie în mine, iar eu nu pot descrie. Sunt confruntă cu un val de emoție reală atunci când penisul lui alunecă înainte și înapoi, și ma copleseste plăcere care se răspândesc pe tot corpul meu, astfel încât nu mă gândesc la actul sexual ca atare. "

Femeia, în vârstă de 23 de ani

„Când vine vorba de mine, mă simt ca am deschis să-l întâlnesc să-l ia. Emoțional, mă simt satisfacție de faptul că este în mine. Când se întâmplă acest lucru, mă simt plin de ele. Mă simt ca capul penisului lui glisează înainte și înapoi în mine, și modul în care vaginul meu este comprimat în jurul lui sau crește în dimensiune prin trecerea. Dacă el merge mai adânc, mă simt ca capul penisului lovește colul uterin uterului meu, dar în general nu aș numi disconfort. Dacă el vine în mine din spate, mă simt penisul lui freacă partea de sus a vaginului meu ".

„De fiecare dată când se simte diferit. Uneori am plăcerea de la ea. Uneori mă doare din cauza faptului că interiorul nu este suficient de lubrifiere. Și, uneori, atunci când el atinge penisul meu la G-punct, am îți taie răsuflarea! "Femeia, în vârstă de 34 de ani

„La început mă simt ca Înghiontelile penisul in vaginul meu, care nu a fost încă deschis. De multe ori am experiență extraordinară plăcere când mă simt ca capul penisului lui se furișează încet, iar apoi când a aluneca încet în întregul ansamblu, mă simt un val de plăcere minunat. Cea mai puternică experiență sentimentul că în zona deschiderii vaginale la intrarea în vagin, precum și faptul că mă umple cu el, că el era în mine. șoldurile mele sunt ridicate, să se mute în ritmul mișcărilor sale, sau mutați prin ele însele să se mute cu ea. Diferite mișcări și ritmuri de schimbare cauzează de obicei un sentiment diferit. "

„Sentiment mai memorabil am experiență când mă intră. Îmi place să simt testiculele alunecă încet peste pielea mea, și în cele din urmă presat împotriva mea. Îmi place să simt ca el încerca să împiedic să termine. Mă simt ca ea se umflă și se devine tot mai solidă. Mă simt emoția în același timp. Acest lucru este într-adevăr, atunci când vaginul meu devine cea mai mare placere din actul sexual ".

Femeia, în vârstă de 23 de ani

„Totul depinde de gradul de excitare sexuala mea, precum și modul în care eu sunt în starea de spirit de a face sex, sau cât de mult vrea să fie cu el pentru sex. Dacă vreau să o fac, atunci mă simt în extaz. "

Femeia, în vârstă de 43 de ani

„Am mare placere de la procesul cand penisul se mișcă înainte și înapoi, cum ar fi o pompă sau o moară. Am când coapsele noastre ating place, iar cand penisul merge adanc in mine. "

„Cel mai mult îmi place să fac sex atunci când el vine, și tot trupul lui stiffens.“

„I a lua plăcere numai de la stimularea clitorisului. Îmi place să fac sex cu barbati, dar nu-mi place actul sexual in sine. "