Ce crezi este ceea ce ai!

Isus ia spus: Dacă poți crede, toate sunt cu putință celui ce crede.

Nu pot conta de câte ori oamenii mi-au spus, „Rick, încă nu a fost în stare să facă ceea ce încercați să faceți în această parte a lumii. Știm de mai multe persoane care au încercat să facă același lucru, dar nu a putut. Toate încercările lor încheiat cu un eșec total. Deci, fii atent. Este foarte puțin probabil că va fi capabil să ceea ce nu a putut fi diferit. "Aceste previziuni pesimiste ne-a dat de nenumărate ori de-a lungul anilor. Ni sa spus să efectueze toate contactul programată nu este posibilă. Ei au afirmat, de exemplu, că este imposibil să predice Cuvântul lui Dumnezeu la televiziune, în această parte a lumii, dar noi o facem. Am fost asigurat că un străin nu va fi niciodată aici influență asupra pastori și biserică, dar avem un impact enorm asupra miilor de pastori și biserici. Când am deschis biserica în unele orașe, am fost avertizați: „Nimeni nu a reușit să stabilească o biserică mare în aceste orașe. Nu este în măsură să facă acest lucru va fi pentru voi. " Dar, cu ajutorul lui Dumnezeu am făcut, și acum în aceste orașe este mare puternică biserică,, de succes.

Când Dumnezeu ne-a spus să se stabilească o biserică din Moscova, de nicăieri, există oameni care repetă la noi: „La Moscova, dominația forțelor demonice, și că influența demonică este atât de puternică încât nimeni nu a fost încă în măsură să străpungă și să stabilească o biserică în centrul orașului. Vrem doar să vă avertizeze despre acest lucru, astfel încât atunci când și nu se întâmplă nimic, nu ești foarte supărat. "

Auzind acest lucru, am râs cu voce tare. Isus a spus: „... Dacă poți crede, toate sunt cu putință celui ce crede“ (Marcu 9:23). În opinia mea, Isus a pus-o foarte clar: dacă noi credem, noi toți va fi posibil!

Cuvântul grecesc dunata - «posibil» - o formă de cuvinte dunatos - un puternic, capabil, capabil. Dunatos cuvânt înrudit cu cuvântul dunamis - forță. Și se spune că există o forță care face ca o persoană capabilă să facă față oricărei sarcini. Atunci când această forță începe să acționeze în viața persoanei, atunci nu contează cât de inept sau incapabil de a fost odata - aceasta putere face capabilă să facă față oricărei provocări.

Dar cine este acest om, care este capabil să facă imposibilul? Isus a spus că toate lucrurile sunt cu putință celui ce crede! Cuvântul pisteuonti - «credincios“ - o formă a cuvântului pistis - încredere. Pisteuonti descrie o persoană care crede. Noi nu vorbim despre un om care a crezut o dată, și un om care crede astăzi. El crede în prezent. Credinta sa este rapid se extinde înainte să înțeleagă cu fermitate promisiunea lui Dumnezeu. Credința sa în mod constant, în mod continuu, cu fermitate, fermitate și merge mai departe cu tenacitate se lipește de dorit, pentru obiectivul pe care el vede în fața lui.Credința - este scânteia care aprinde imposibilul și să facă posibilă. Prin acțiunea sa-l pune în mișcare o putere supranaturală, oferă oamenilor posibilitatea de a face ceea ce el nu a putut face vreodată. Deci Isus a spus: „... Dacă poți crede, toate sunt cu putință celui ce crede.“ Când credința începe să acționeze și continuă să acționeze, persoana care are o asemenea putere și capacitatea pe care el este capabil să facă ceea ce îi spune Dumnezeu nr. Această persoană poate face chiar imposibilul!

Când Dumnezeu îmi dă o nouă misiune, spune să ia ceva nou pentru mine, nu-mi permit frica si indoiala pentru a umple mintea mea. Dimpotrivă, am început să cred că eu pot face tot ceea ce Dumnezeu mi-a spus. Dacă el îmi spune să fac ceva, chiar dacă locul de muncă pare prea mare sau imposibil, îmi spun că pot so fac. La urma urmei, dacă te uiți, dacă nu este posibil, Domnul nu ar fi ne-a spus să o facă.

Acceptați ca fapt: cu Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile! Pentru mine și pentru membrii echipei mele trebuie să actualizeze în mod constant gândirea lor cu Cuvântul lui Dumnezeu. Și când am ridica credința mea la nivelul la care ar trebui să fie pentru mine pentru a face față cu noua provocare, mă simt un val de forțe supranaturale, iar apoi imposibilul devine posibil.

Isus a spus clar că vom obține ceea ce credem. Dacă eu cred că pot face imposibilul, atunci eu pot. Dacă eu cred că nu pot face imposibilul, așa că nu pot. Cei mai mulți dintre cei care au încercat să mă convingă că eu iau în sus cazul, care nu face față și că eu sunt în măsură să, nu este făcut în această viață, nimic semnificativ. Cu alte cuvinte, au primit exact ceea ce au crezut. Dar, pentru că îndrăznim să credem astăzi am făcut o mulțime de lucruri pe care alții crezut imposibil. Ei au greșit.

Moyamolitva astăzi

Doamne, așa cum spune cuvântul că toate lucrurile sunt cu putință celui ce crede, te rog să mă ajute să se stabilească în gândul că pot face tot ce mi-ai spus. Ajută-mă până la capăt pentru a realiza că nu este absolut nimic imposibil pentru mine dacă eu cred în el. Îmi pare atât de rău m-am îndoit niciodată și nu au crezut, prin urmare, a încetat să depună eforturi pentru marile victorii pe care mi le-ai pregătit. Duhul Sfânt mă ajută să ignore vocea necredinței. De astăzi, cred că pot să fac ceea ce-mi spui.

Mărturisirea mea în această zi

Yasmogu face ceea ce îmi spune Domnul. Pentru mine, nimic nu este imposibil, pentru că toate lucrurile sunt cu putință celui ce crede. Eu cred Cuvântul lui Dumnezeu. Eu cred că se pot ocupa de toate lucrurile pe care Dumnezeu este responsabil meu. Voi atinge obiectivul stabilit de Dumnezeu, deoarece cred că pot face imposibilul.

Cu credință am mărturisesc, în numele lui Isus.

Meditare asupra acestor întrebări

  1. A fost acest lucru în viața ta: Domnul a pus în vis inima ta, și cineva ți-a spus că este imposibil să se pună în aplicare? Dar cred cu tărie că acest lucru este posibil și nu poate fi vocea necredinței? Acest vis a fost realizat?
  2. Ce ai dezvoltat acum ar fi diferite dacă nu ați crezut în momentul în care acest lucru este posibil, și nu s-ar fi pus mâna pe promisiunea lui Dumnezeu?
  3. Acum, există un vis în inima ta, și știi că Dumnezeu sa te-a dat? Se pare că imposibil de realizat? Dar toate lucrurile sunt cu putință celui ce crede. Deci, ești gata să crezi că acest vis, care pare imposibil de tine, fii sigur de a fi realizat?