Ce ai face dacă ai aflat că trebuie să trăiască aproximativ șase luni

Opțiunea 1: dacă a existat un copil, ar fi strălucit tot timpul doar pentru el.
Opțiunea 2. În cazul în care nu a existat nici un copil, atunci aș umfla ucis cu pietre. cluburi ar merge, viața ar fi la viteză maximă toată jumătatea rămasă a anului)))Și aș fi trăit la maxim) Nu mă tem de moarte, moartea celor dragi mai boyusb

Hmm :) Acum trei ani, am spus așa. Nu acorde o atenție la ea. Live, locul de muncă, s-au căsătorit, am avut un copil și nu cred că despre ce este încă în viață și chkolko încă mai au rude și prieteni :)-am spus nimic.

fratele mai mic al mamei mele (el este 22) necesară pentru a trăi maximum șase luni, am fost de aproximativ o săptămână în urmă, medicii au spus, este foarte dificil să accepte și să înțeleagă. Nu pot să cred în ce în curând nu va face el însuși nu-l știu, dar cred)) și nu știu cum să-l ajuteMai mult Domnul Dumnezeu, sa rugat ca sufletul a fost salvat după moarte, dar acum încerc să, pentru că oamenii pot muri în orice moment, la orice ora, la orice vârstă

Sa rugat, practică, să încerce să finalizeze toate afacerile pământești ar fi trăit ca de obicei, toată voia lui Dumnezeu.

a mers să locuiască cu părinții săi, pur și simplu încetează să piardă în greutate, a făcut tot ce îi era frică sau jenă. în cazul în care a stat timp de un an, apoi, eventual, a rămas însărcinată și a dat naștere la mine după ce a mai rămas nimic (din fericire, există cineva care să aibă grijă de copil). în cazul în care nu a fost posibil să dea naștere în sine, probabil aș fi găsit o mamă surogat. pentru că eu cred că după ce o persoană trebuie să fie cel puțin pe cineva să rămână.

ceva, ar fi fost Kinder la o strânsă. Și restul de delir

s-ar fi mutat într-un alt oraș și au trăit în plăcerea fără griji pentru viitor.