Cât de util cireșe pasăre făină

Cu siguranță, nu de multe ori sa întâlnit în farmacii sau secțiuni de produse alimentare de sănătate de făină majore cireșe ProdMarket pasăre. Poate chiar twirled în mâinile sale, încercând să dau seama ce era în interior, și dacă acesta este comestibil, la toate. Și, cel mai probabil, ai pus doar un pic pachechku înapoi, gândindu-se că nu aveți nevoie de ea. Dar, poate te răzgândești, să învețe de la acest articol despre utilizarea de fructe de cireșe zdrobite.Cât de util cireșe pasăre făină

Alege reteta

Cât de util cireșe pasăre făină
Ce este o făină de cireșe pasăre?

Cât de util cireșe pasăre făină


Cum se utilizează făina de cireșe pasăre?

Această făină este utilizat și biscuiți din aluat, și pentru umplerea plăcinte și găluște, și gatiti pe baza jeleu sale. Puteți să-l adăugați treptat la ficat și chiar custard. Acesta conferă produsului o culoare de ciocolată, aromă și gust un dram de rom și migdale, în timp ce în sine are un gust amar de lumină.

Utilizarea de făină de pasăre-cireșe

Să începem cu faptul că făina nu conține gluten, ceea ce este foarte important pentru persoanele cu intoleranță la ea. In plus, oamenii de știință au arătat că adăugarea de făină la confectia la un raport de 1: 1 oferă coacerea proprietăți terapeutice și preventive remarcabile și reduce mesele caloric cu o treime!

Flour a absorbit toate proprietățile pozitive ale fructelor de cireșe, și anume:

  • cantități mari de vitamina C, F (cel mai puternic antioxidant care nu este produsă de organism!) E;
  • cantitate mare de macro și microelemente, cum ar fi zinc, fier, cupru, mangan și antocianine, volatile, flavonoide;
  • cumarină, responsabil pentru scaderea colesterolului „rau“.

fructe cireșe pasăre sunt un diuretic natural puternic și colagog. Din cele mai vechi timpuri, în Siberia au fost folosite pentru tratamentul tuberculozei pulmonare, enterocolite, diaree, stadiile incipiente ale diabetului zaharat, vaginită cronică și ipotentsii.

Se pare că făina din fructe de cireșe sălbatice - un adevarat miracol, care ne dă însăși natura!