Cât de periculos este tuse prelungita, fara nici un simptom rece

Cum bronșită cronică și cum să-l trateze în mod corespunzător, explică Sobesednik.ru.

Un pic de frig, și te simți ca brusc începe tuse, distensie piept, slăbiciune, transpirație tot corpul, și, uneori, febra. Se pare că va merge mai multă forță acolo, dar un doctor - o dată.Deseori, oamenii, în special bărbați, bolnavi cu boli respiratorii acute pe picioare, fluturând mâna - și tusea a fost, totul merge, nici temperatura, și este bine. Și nu merg la medic. Dar nu, tusea este întârziată și întârziată. Și un om câștigă bronșită cronică, dar se întâmplă, și tranșant.

Ce este o tuse?

Tuse - o manifestare tipică de bronșită. Pentru a afla cauza mai bine de medic. Sub tusea poate fi pneumonie ascuns, astm bronșic, tuberculoză, cancer pulmonar, insuficienta cardiaca.

Simptomele de bronsita cronica

Principalul simptom - tuse convulsivă, de multe ori apar în dimineața, după o noapte de somn, precum și pe vreme umedă și rece. Tusea poate dura o zi și chiar și pe timp de noapte.

creșterea temperaturii nu poate fi. La majoritatea pacienților, tusea este insotita de flegmă. Uneori este purulenta, nuanță verzuie. Aceasta poate dura luni de zile, ani.

De-a lungul timpului, respirația devine mai dificilă, mai ales atunci când își exercită. Din cauza lipsei de oxigen din piele de sânge devine tentă albăstruie. De-a lungul timpului, există dificultăți de respirație. Poate dezvolta insuficienta cardiaca.Pneumonie - o infecție respiratorie periculoasă. sacii alveolari umplute cu lichid sau puroi, care împiedică schimbul de ventilație și de gaze în plămâni provoacă febră, frisoane, dificultăți de respirație.

Pneumonia este cauzata de bacterii, virusuri sau fungi. Pneumoniae de la om la om transmise prin tuse sau strănut, precum și contactul cu obiecte care vin în contact cu saliva pacientului.

În cazul în care tusea este persistenta si dureaza mai mult de o săptămână, nu este necesar:

1 luate agenți incontrolabil antimicrobieni (antibiotice) la tratamentul bronșitei. Cel mai adesea cauza bronsita acuta - virusuri, și, prin urmare, trebuie să fie tratate cu antivirale. Când antibioticele neautorizate poate reduce sensibilitatea microorganismelor la droguri, există o rezistență la tratament.

2 Stând acasă, fără să știe unde a venit de la tuse. Motivele sunt diferite: infectie, fumatul, inhalarea aerului poluat în industriile periculoase, boli concomitente ale nasului și a sinusurilor paranazale, si chiar boli de inima si ale tractului gastro-intestinal.

  • Pentru a se proteja impotriva SARS, in special in epidemie (poate lua vitamine și Immunopreparat naturale).
  • Stop fumat.
  • Se tratează boli coexistente ale nasului, ale tractului gastro-intestinal.
  • locuri de muncă de igienă și reședințe.
  • Face exerciții și gimnastică de respirație.

chin de sezon. Cum de a vindeca cistita

Cât de periculos cistita, cum să-l recunoască și să se ocupe rapid cu inflamație a vezicii urinare, explica Sobesednik.ru »