Care sunt simptomele cancerului de creier ca este popular manifestat asupra sănătății

cancer cerebral este mai puțin frecventă. Este un neoplasm malign, care apare din cauza încălcării diviziunii celulare. De unde a apărut un astfel de eșec depinde de tipul tumorii.De exemplu, în cazul în care cancerul are originea în substanța creierului, putem vorbi despre dezvoltarea gliom. Dacă lovit de nervi cranieni - a neurinomul.

Astăzi vom vorbi despre aceasta boala periculoasa, discuta despre cauzele, simptomele, considera cancerul de creier, precum si afla mai multe despre metodele de tratament sale.

Alte tipuri de neoplasme, distinge tumorile cerebrale primare și secundare. Când neoplasme primare încălcări ale procesului de diviziune celulară începe direct în țesuturile creierului. Secundare apar atunci când astfel de celule prin fluxul sanguin in tesutul cerebral de la alte organe infectate.

Simptome si semne de cancer cerebral

Unele tumori maligne dezvolta fără a provoca nici un simptom și, prin urmare, de multe ori detectate după moartea unei persoane. Dar cea mai mare parte, cu toate că există unele semne și simptome ale acestei boli, care în sine se manifestă variate și nespecifice.

Simptomele pot fi cerebrală, atunci când patologia afectează întregul creier și focal atunci când o tumoare canceroasă se dezvolta in anumite zone ale creierului.

De asemenea, trebuie să spun că tumorile primare și secundare au simptome similare, care sunt caracterizate prin simptome care depind de rezultatul presiunii tumorii de pe creier.

Cele mai vechi și cel mai frecvent simptom al cancerului cerebral este o durere de cap. Ea a simțit mai mult de jumatate din toate cazurile. Și durerea suficient de puternică, permanentă. Durerea devine mai puternică atunci când îndoirea capului la orice tensiune: tuse, strănut, suflă nasul. Mai mult decât atât, este imposibil de a elimina medicația de durere. senzații dureroase sunt deosebit de puternice în dimineața, după trezire.

In plus fata de durere, pacientii experienta amețeli persistente, și nu depinde de poziția corpului. Acest lucru poate să apară ca urmare a modificărilor în sistemul vestibular în punte cancer, cerebel și la presiune ridicată a fluidului și intracraniană cerebrospinal.Pacientul poate urmări greață, vărsături. Aceste simptome sunt observate în mod regulat și nu depind de aportul de alimente.

Există deficiențe de vedere și auz. Ele apar ca urmare a crescut ca urmare a dezvoltării tumorii, presiunii intracraniene sau ciupirea nervilor optici și auditive.
De asemenea, apare memoria bolnav afectata, de vorbire, în cazul în care tumora a afectat centrul vorbirii.

În funcție de care parte a creierului afectate de boala, există dificultăți în mișcare.

De multe ori există tulburări mintale. Ele sunt exprimate într-o apatie generală, letargie, indiferență. Pot exista confuzii. Persoana începe să uite sau confunde numele obiectelor, numele unor persoane. El nu mai poate recunoaște pe cei dragi și altele.

Odată cu dezvoltarea bolii apar tulburări senzoriale, care se încheie paralizie.

Prin aspectul lor, ceea ce nu este vizibil pentru pacient, tumora poate fi suspectat pe mișcările specifice ale elevului. Medicii numesc nistagmus orizontal.

În anumite stadii ale bolii apar halucinații. Cel mai adesea, ei nu fac sens și apar ca flash-uri strălucitoare de lumină, sunet sau un monotonă enervant, miros puternic. În plus, pot exista crize. Dar ele apar foarte des, nu mai mult de 10% din cazuri.

Principalele motive care contribuie la apariția și dezvoltarea cancerului cerebral sunt:

- condițiile de muncă nocive, cum ar fi plante oleaginoase sau chimice;

- Infecția cu HIV, traumatism cranian, fumatul pe termen lung și predispoziție genetică.

In tratamentul acestei boli periculoase foloseste trei metode de bază: chirurgie, radioterapie, chimioterapie si radioterapie.

În acest caz, în cazul în care tumora este un primar și, eventual, să efectueze operația, această metodă este considerată cel mai eficient tratament. Deși, desigur, o interventie chirurgicala implica un risc mic de complicații asociate cu leziuni la nivelul tesuturilor normale.

Radioterapia este utilizat ca tratament suplimentar pentru operație chirurgicală.

Chimioterapia este, de asemenea, utilizat în plus față de primele două, și este, de asemenea, utilizat în tratamentul copiilor. Medicamentele administrate pe cale orală sau prin injectare. Deseori, pacienții cusute în craniu speciale droguri de ghidare placa direct la regiunea tumorii, treptat distruge.

De asemenea, în terapia cu agentul hormonal pentru ameliorarea edem cerebral, utilizat și tratament simptomatic cuprinzând analgezic receptor, anticonvulsivante și medicamente antidepresive.

Tratamentul Predicția de cancer cerebral, în general, depinde de detectarea în timp util și tratamentul precoce al bolii. Aceasta pune viața în pericol bolile umane pot fi tratate cu succes în stadii incipiente de dezvoltare a tumorii. etapele ulterioare sunt mult mai dificil de a vindeca. Mai mult decât atât, după tratamentul adesea recidivează bolii. Prin urmare, este foarte important să aibă grijă de sănătatea lor și în mod regulat supus unui examen medical complet al corpului, în scopul prevenirii.