Care este ierarhia de bucătari într-o bucătărie profesională

Bucătari și personalul de bucătărie

Mai mare și mai bine-cunoscut restaurant, mai mult de lucru de calitate a personalului este nevoie. Nu contează în cazul în care angajatul lucrează - în bucătărie sau în cameră, el trebuie să aibă grijă de vizitatori au fost îndeplinite. Personalul echipei există o ierarhie, fiecare - propriile lor responsabilități clar definite.În urma lucrărilor în bucătărie și să dea instrucțiuni. El este meniul, făcând calcule și face achiziții. Acesta monitorizează producția de alimente și calitatea controalelor înainte de servire. Rețete noi și modificări în meniu, bucătarul-șef discuta cu instituția gazdă. Astfel, ambele ar trebui să fie bine informați cu privire la noutățile culinare. În plus, bucătarul responsabil pentru respectarea normelor de igienă și un set de personal nou. Pentru vizitatori ea - se confruntă cu bucătărie.

Primește ordine de la bucătarul-șef și le transmite altor bucătari care gestionează diverse magazine. Uneori, el îndeplinește funcțiile unui bucătar sau îl înlocuiește când acesta este absent. De obicei, sous-bucatar responsabil de unul dintre magazinele din bucătărie.

Este responsabil de unul dintre magazinele, și anume o parte din bucătărie, care este angajată în fabricarea unui anumit fel de mâncare sau unul dintre ingrediente. În cazul în care postul său nu este foarte semnificativ, bucătar-șef de partid numit demi-bucătar.

Responsabil pentru îndeplinirea unei funcții specifice într-un anumit magazin, bucătarul poate lua timpul nostru.

Un specialist care a absolvit deja, el pregătește feluri de mâncare sub îndrumarea bucătar-șef, el este responsabil pentru promisiunile, ceea ce este necesar pentru gătit, în acest magazin.Instruit și specializat în prepararea unor feluri de mâncare, face lucrările pregătitoare pentru pregătirea lor și monitorizează curățenia.

Promisiuni spală, curăță accesoriile de bucătărie pot face preparate simple.

Pregătirea sosuri, se pot prepara, de asemenea, gustări calde. În unele magazine Saucier pot pregăti mese simple de carne sau pește. Aceasta este una dintre cele mai importante și responsabile pozițiile în bucătărie.

Nu numai fripturi carne, dar, de asemenea, se ocupă cu toate feluri de mâncare sunt gătite pe grătar și prăjit, inclusiv cartofi prăjiți.

Se ocupă exclusiv de preparate din pește și fructe de mare.

Pregătește supe și feluri de mâncare care nu conțin carne, fără pește, și anume feluri de mâncare de legume, cereale, ouă, brânză. Este, de asemenea, implicat în pregătirea de mâncăruri dietetice.

Responsabil pentru pregătirea salate și aperitive, este o compoziție de preparate reci. De asemenea, se ocupă cu carne crudă și este responsabil pentru camerele de răcire.

Un angajat cu specializare flexibilă. Acesta este de a face diferite tipuri de muncă și este trimis la atelier, în cazul în care au nevoie de ajutor.

El este responsabil pentru pregătirea de deserturi și toate feluri de mâncare dulci. Se face prăjituri și, în unele cazuri, și paste făinoase.

Acest post este doar în mare restaurantul din incintă. In fiecare zi, ele sunt coapte pâine proaspătă, care va produce pentru micul dejun, precum și o completare a diferitelor feluri de mâncare.

  • În plus față de aceste poziții cheie, există și altele. Responsabil pentru monitorizarea bar care servește bar. Chef de Garde se pregătește alimente și să distribuie responsabilitățile între bucătari și alți membri ai personalului de bucătărie. Potazher pregătește feluri de mâncare de legume. Aegume curăță legumele. Cratițe (gatiti) ajută pentru a găti în bucătărie, sau de a efectua alte tipuri de muncă, cum ar fi curățarea tigaie. Bucătăriile de restaurante, de asemenea, a lucrat ca un măcelar, voci; sunt angajate în prepararea înghețată și konfise - cofetari, produce bomboane și alte dulciuri.