Care este cel mai bun pentru curatat si modul de a alege un lufa

Încearcă să înțeleagă - ce cleansers sunt cele mai bune și cât de mult ar trebui să fie

Buretele poate fi din fibre sintetice sau naturale. Culoarea și dimensiunea - este o chestiune secundară.Bureți din materiale naturale

Unul dintre cele mai vechi bureților - Bast
Scoarță recoltate primăvara, tăierea arborilor tineri cu coaja moale. Un bast fals - partea interioară a cortexului, a fost supus prelucrării suplimentare, scufunda în apă. După aceea, ea devine mai moale și mai flexibilă.
Anterior Bast Bast a fost pachet nostru de fibre, asupra lui în direcții diferite. Cine este de a face mai mult decât frumos, dar este o raritate.
Lykov burete capabil de o adâncime curat porii, indeparteaza celulele moarte de bine. Promovează ucide microbii (care încă nu au fost spălate) prin emisia de producție volatile.
Contra astfel de bureți - nu creează o spumă bogată, viața - în Dries sintetice scurte nu este foarte rapid.

Burete de la un burete marin
Acest mochalochka pentru „scăldat gourmet“. Acest burete-burete se face din scheletul creaturi marine primitive. Puținul trist, cu toate acestea, aceste creaturi continuă și după un popor pentru tot restul vieții. Acest burete este foarte moale, nu provoacă alergii. Prin aceasta, a fost efectuat la categoria foarte util. Acesta oferă un lather bun și este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.
** Lipsa de bureți din burete de mare - prețul ridicat și o durată de viață foarte scurtă (aproximativ 4 luni). Și nu este foarte convenabil să se frece spate.

burete sisal
Sisal - fibre naturale și foarte dur. Se obține din frunzele proaspete ale frunzelor de agave sunt separate de fibre frământare, care sunt spălate, uscate și apoi face diferite lucruri puternice: frânghii, cabluri, perii, saci, plase și washcloths. Sponge sisal poate fi aplicată în formă uscată - pentru a elimina pielea aspră pe tocuri, de exemplu. Corpul ud carpe trebuie utilizat cu blândețe, fără presiune. În caz contrar, în cazul în care pielea este sensibilă și delicată, aceasta poate provoca chiar un prejudiciu. Burete sisal îmbunătățește circulația sângelui și tonurile pielii. Dar trebuie să aveți un alt lufa - o mai moale, pentru utilizare frecventă. ** Nu utilizați lufa sisal cu acnee pe corp.

scoarță de mesteacăn Bast
Într-adevăr, burete cu un suflet rus. scoarță de mesteacăn (coajă de mesteacăn) - un material foarte valoros pentru artiști. Ca și în orice lucru manual, astfel de curățare este considerat relativ scump pentru multe altele.
scoarță de mesteacăn Bast bine masat pielea, curăță-l. coajă de mesteacăn, precum scoarța de copac conține efect antibacterian! Înainte de baia comună sau un duș lufa ar trebui să fie coborât în ​​apă caldă timp de 15 minute pentru a face mai moale. Recomandat pentru celulita si acnee.
** negative astfel de bureți - în fața prețului ridicat - durată de viață prea mică - nu mai mult de 6 luni. Iubitorii de spumă bogată este, de asemenea, nu apreciat. Aceasta trebuie să fie bine spălate și uscate.

curățare lenjerie
suficient de moale. Ea nu produce alergii, potrivite pentru pielea sensibilă. Mylitsya nu foarte bun, mult timp să se usuce, dar nu se acumulează pe bacteriile se în detrimentul proprietăților antiseptice de in. Acest burete este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi. exfoliază ușor pielea, ca și în cazul în lustruire.


Ea vin în diferite forme și poate satisface orice solicitare.

Bast de Luffa
Face astfel de bureți din dovlecei plante cum ar fi, castravete - o viță de vie a familiei Cucurbitaceae. Cuplu de fructe lyuffy mânca și matur - în cele din urmă uscat și de a face washcloths. Poate bureți naturali, cele mai comune. Acest lucru va oferi o bună curățare exfoliante. În fiecare zi, ea poate folosi doar persoanele cu pielea foarte grosier. Toți ceilalți vor trebui să fie rezervat de un alt prosop, ușor. Înainte de utilizare, ar trebui să scadă în apă fierbinte timp de câteva minute.
** neajunsurilor - Săpuniți săraci, și toate bureți naturali - trebuie schimbate mai des.

Bast urzica
Acest burete este țesută din fibre de ramie - un Bomer alb-zapada (ramie). Fire acestei plante este suficient de puternic, dar nu atât de tare ca cea a sisal. fire ramie are un luciu mătăsos naturale. Aceste fire sunt adăugate chiar și în fabricarea de țesături scumpe. Deci, cleansers ramie se pot referi la categoria de proprietăți de lux: firele sunt frumoase, durabile, nu putrezeste, o piele bine lustruit. Unul dintre avantajele - o gamă largă de forme, și preț destul de scăzut.

** Există un dezavantaj - nu creează o spumă bogată.

Care este cel mai bun pentru curatat si modul de a alege un lufa

Burete cu nuci de săpun
Acest nivel de mărfuri exotice. Pungile lenjeria de pat sunt fructe cu coajă plante moi și mici - Sapindus Trifoliatus. Ei scrie că un astfel de burete curata si hidrateaza pielea, lăsând-o netedă. Nu este necesară gel pentru suflet - trebuie doar să atenueze un prosop. Desigur, aceste nuci nu va dura mult timp, și în curând conținutul pungii trebuie să fie schimbat. spumă de săpun natural nu conține substanțe alcaline, și nu pătrunde în piele, dar numai spala excesul de sudoare de piele și grăsime. Salvează stratul lipidic al pielii.

Toate aceste proprietăți remarcabile sunt potrivite pentru spălarea pielii delicate a copiilor. Apropo, ei scriu că nucile de săpun nu provoacă alergii.
Pretul nu este, probabil, merită să se discute. Costurile sunt în creștere datorită schimbării de umplere sac. Și dacă nu doriți să utilizați detergenți convenționali cu coloranți, parfumuri, laurii sulfat și parabeni, o astfel de burete - pentru tine. Apoi, prețul - este o chestiune secundară.

Concluzionăm: Bureți naturali au mai multe avantaje - secretă substanțe utile posedă proprietăți anti-inflamatorii, emit volatile. Cât timp va astfel de proprietăți? Desigur, nu mai mult de 6 luni. În viitor - acesta va fi doar curățat. Și dacă astfel de bureți să rămână decente vedere după câteva luni de utilizare. Toate fibrele naturale au pori în cazul în care bacteriile se pot rezolva, și că acestea nu au împerechează aici, bureți trebuie să fie bine spălate și uscate.

Bureți de baie din materiale artificiale

Aici puteți descrie totul dintr-o dată în mai multe caracteristici:

  • varietatea de forme și culori;
  • a crea o spumă bogată;
  • ei nu trăiesc bacterii;
  • cu apa care curge rapid, respectiv, se usucă repede;
  • durabile și sunt destul de ieftine;
  • materialul din care fac astfel de bureți - spume spumate, filamente de celuloză sau nylon diferite grosimi și țese.

a achiziționat recent un deosebit de popular „washcloth japoneză.“

Ele sunt realizate sub formă de eșarfă lungă. În momentul de față, gama de bureților japoneze are, de asemenea, mai mult de 100 de nume. S-ar părea că poate oferi în continuare? Se pare că sunt bureți impregnate cu sulf - cu efect anti - acnee, intercalate cu ierburi, uleiuri, vitamine si antioxidanti. Cât de eficiente și justificate? Cu siguranță, toate aceste clopote și fluiere spălate repede departe, iar liberiene devine normală, la fel ca toți ceilalți.

Deci, achiziționarea unui lufa realizate din materiale artificiale - veți economisi bani pe detergenți, deoarece aceste bureți sunt bine raspenyat chiar și o picătură de gel. Structura firului si tesut este că puteți salva pe Scrubs.

După cum știți, te limita la cumpararea unuia washcloths nu va funcționa. Din fericire, acum există o mulțime de a alege de la!

Fiind capabil de a păstra ace sau cârlig în mână, orice gazda va fi capabil de a lega lufa orice culoare și dimensiune.
Bucurați-vă de achizițiile. Sper ca aceste sfaturi au fost utile.