Căptușeala scaune auto cu mâinile lor - Mituri și realitate

Căptușeala scaune auto cu mâinile lor - Mituri și realitate

Stare generala rating a masinii este alcătuită din mai mulți parametri. impresie plăcută a lucrărilor bune motor, șasiu, precum și corpul perfect poate ruina interior ponosit. Creșterea atractivității masinii, ajuta la un reglaj ca tractiune scaune auto.Actualizarea capacul scaunului este cel mai bine la stânga la profesioniști. Cu toate acestea, în cazul în care fondurile nu permit, dar nu necesita tractiune de locuri de întârziere, puteți încerca să-l facă, și cu propriile sale mâini. Dar să fie avertizat imediat că acest lucru nu este ușor și nu necesită abilități de piese de model și capacitatea de a folosi o mașină de cusut.

Alegerea materialului pentru talie în jos

Căptușeala scaune auto cu mâinile lor - Mituri și realitate

Pentru necking scaunul vehiculului folosiți de obicei următoarele materiale:

Schema de culori aleasă pentru panouri interioare, dar preferințele proprietarilor de automobile pot juca un rol important aici. Pur și simplu efectua o tractiune scaune auto din același material de culoare. Dar utilizarea de insertii de alte nuanțe conferă soliditate și individualitate în întreaga cabină.

Cel mai scump, dar în același timp, durabil și luxos materialul este din piele. Numai în căldură extremă pe scaunul din piele nu ar fi foarte confortabil și plăcut.

Soluția cea mai rentabilă ar fi de a folosi scaunele și Alcantara constrictie piele de căprioară. Performanță excelentă în combinație cu preț redus a permis aceste materiale pentru a câștiga popularitate în rândul conducătorilor auto.

Avantaje constricție scaune auto in studio

Căptușeala scaune auto cu mâinile lor - Mituri și realitate

Dacă trebuie să actualizați scaunele într-un timp scurt și problema banilor nu este critică, cel mai bine este să se consulte un atelier de cusut de specialitate.

Printre principalele avantaje ale scaunelor constricție în atelier va fi:

 • efectua munca calificat cu o vastă experiență,
 • utilizarea unor materiale de înaltă calitate dovedite,
 • selectarea unui exemplu de realizare preferat,
 • oferind o garanție pentru acest serviciu,
 • termene minime de talie.

Dar toate aceste avantaje ale gâtuirea în atelier poate fi redus la zero, din cauza costului ridicat al serviciilor, care nu pot fi accesibile pentru șoferii obișnuiți.

Talie scaun tehnologie vehicul cu mâinile

Căptușeala scaune auto cu mâinile lor - Mituri și realitate

Căptușeala auto scaune cu mâinile lor pe forțele de oameni harnici și persistente. Deoarece proprietarul mașinii medie nu au abilități de astfel de lucrări, atunci totul ar trebui să se facă încet, după tehnologia dovedită.

Pregătirea pentru talie în jos

Înainte de a începe scaunele auto de upgrade, trebuie să efectuați mai întâi câteva preparate simple de:

 1. Dezmembrează scaunului. De obicei, bolțuri de fixare 4 se realizează, cu toate acestea, mai întâi necesar să deconectați borna negativă a bateriei, pentru a deconecta sistemul de siguranță (perne). Sub scaunul trebuie să deconecteze, de asemenea, terminalele de cabluri electrice, dacă este cazul, de exemplu, prin încălzire electrică a scaunelor.
 2. Fiecare piesă este semnat de markerul convențional de acoperire a personalului. Puteți specifica numele materialului care va fi utilizat în locul capacului.
 3. Înlăturarea capacului de scaun obișnuit. Pentru a scoate ușor vechiul tapiteriei scaunelor, trebuie să apăsați pe partea din spate a clemelor scaun de metal.
 4. capacul nu se taie în bucăți pe părțile care vor fi folosite ca modele.
 5. Calcularea materialului. Acum, fiecare bucată de capacul vechi se poate măsura și calcula aria sa. Suprafața totală a materialului care urmează să fie majorat cu 20-40%, în funcție de precizia de măsurare și tăiere aceasta.


Producerea de noi capace din piele sau Alcantara

Căptușeala scaune auto cu mâinile lor - Mituri și realitate

Pentru fabricarea de noi husele scaunelor au nevoie de unele instrumente și materiale:

 • stilou gel,
 • foarfece,
 • o mașină de cusut,
 • spumeze 5 mm grosime,
 • adeziv în cartuș,
 • ciocan.

Secvența de acțiuni este după cum urmează.

 1. Fiecare bucată de capacul vechi este plasat pe noul material și greutățile presate. Marcarea pen Gel se realizează prin linii scurte punctate. Foarfece tăiate elementele marcate ale noului capac. Atunci când tăierea este important să se ia în considerare o astfel de caracteristică Alcantara, ca direcția de pui de somn. În cazul în care combină toate elementele trebuie să se întoarcă la suprafață cu aceeași direcție gramada.
 2. Consolidarea Alcantara și piele realizate prin intermediul pânză de cauciuc spumă. Un compus cu bucăți de spumă tăiate se face cu clei. Se aplica pensula sau rola adeziv la suprafața spumei este imposibilă. De aceea, adezivul pulverizat uniform dintr-un recipient.
 3. Următoarea etapă importantă - cusătura patch-uri. Este important să se asigure că au fost marginile elementelor adiacente aliniate perfect. Nu va avea nevoie de capacitatea de a folosi o mașină de cusut.
 4. flapsuri cusătură divortate în mână, pe partea din spate trebuie să fie lipici. Mai întâi taie excesul de material spongios și benzi, și sunt curățate și degresate flapsuri. Rămâne doar să se aplice adezivul și apăsați clapele una de alta.
 5. Un aspect important va fi lupta de pe cusăturile scaunelor talie ciocan obișnuit.
 6. Dublu cusute linie revere de finisare și marginile libere ale cusăturile nu sunt tăiate.

Capac de montaj pentru scaune auto

Căptușeala scaune auto cu mâinile lor - Mituri și realitate

Instalarea unui capac nou pe scaunul auto în ordinea următoare:

 • Înainte de a instala noul capac pe un scaun este necesar să se treacă chingile. Produsul este inversat și îndreptat. Cazul a tras mai întâi pe scaun.
 • „Locuri“ Acum întoarce. De obicei, nu exista probleme de acest stadiu nu provoacă. Avem nevoie de cleme de plastic, filetate în găuri, trageți capacul la baza scaunului și fixați-l pentru un ac. Marginile capacului nou intins uniform pe conturul scaunului.
 • Terminați pielea strans prin încălzirea materialului să fie aer cald. În acest scop, un uscător de păr electrice, principalul lucru este să nu exagerați și nu arde capacul. Podsyhaya Treptat, materialul va fi întins ca o tobă. După aceea, fiecare scaun aburit folosind fier și o cârpă umedă. Din cauza acestor operații termice de acoperire scaun devine complet întinsă și netedă.
 • operațiune gâtuire finală în jos pentru a curăța pielea de lumină sau Alcantara de reziduuri adezive, uzurii și amprentelor.

Ușor scaun auto conic va multumi pe proprietarul mașinii pentru o lungă perioadă de timp. În timpul procesului de actualizare, puteți schimba designul scaunelor auto, precum și pentru a actualiza capitonajul portierelor, panouri de tavan. Efectuarea unui reglaj global se va schimba dincolo de recunoaștere interior sărăcăcios, masina se va adăuga eleganță și de a crește valoarea.

Căptușeala scaune auto cu mâinile lor - Mituri și realitate
Calculator RCA
Calcularea costului politei de asigurare CTP pentru toate societățile de asigurare, pe baza experienței de conducere.

Căptușeala scaune auto cu mâinile lor - Mituri și realitate
Calculul impozitului pe autovehicule
fiscale online vehicul calculator și un tabel interactiv de rate în toate regiunile din Federația Rusă.

Căptușeala scaune auto cu mâinile lor - Mituri și realitate
Calculator anvelope
Serviciul va ajuta pentru a compara vizual dimensiunea pneurilor și drive-urile auto pentru înlocuire.

Automobile UNIT-CAR.com Tuning auto scaune capitonarea mâini auto - Mituri și realitate