Calm totală, doar în liniște

Simplu, doar în liniște. În cazul în care un copil psihuet- nu se grăbesc să-l pedepsească.

Simplu, doar în liniște. În cazul în care un copil psihuet- nu se grăbesc să-l pedepsească. Mai bine să învețe să se calmeze.


ani Nastya trei și jumătate vechi. Minunat copil! Asta numai dacă nu este pentru ea, ea își pierde ușor cumpătul. Aruncări jucării, hit-uri pe podea, țipând. Pe scurt, psihicul. Dacă o lăsați singur în cameră, ea se calmează, dar după 10-15 minute, se poate exploda din nou. Cel mai trist lucru este faptul că aceste accese de furie se repetă în fiecare zi.

Din vedere - din minte?
Atunci când un copil este furios, furios, obraznic, plângând, părinții încearcă adesea să-l calmeze pe noi înșine. Uneori - da-i o șansă să se calmeze. Dacă complet onest, acest lucru se face cu un dram de pedeapsă. De exemplu, puteți trimite copilul la camera lui, el a fost acolo să „calmeze“ (o altă opțiune - du-te pentru tine), nu îngrijirea probleme foarte importante. Și, ca un copil nu va fi impasibili. Și dacă el ar putea face acest lucru, la toate?
Potrivit psihologului Ketrin Kvols, copilul primește de multe ori un astfel de apel la el, ca o consecință a faptului că nu ne place că nu am vrut să vadă, nu doresc să se calmeze, pentru că el era bolnav și obosit de capriciile noastre. Asta îl trimite, nefericitul, din vedere, din minte.
Concluzia este că un adult ar trebui să învețe copilul dumneavoastră abilitățile de autoamăgire! Acest copil este necesar, deoarece această capacitate nu numai să-l învețe să controleze comportamentul său, dar, de asemenea, pentru a face mai independent. Deci, hai sa vorbim mai multe despre cum să se comporte mame si tati.Am de ajutor decât mine
În primul rând, este necesar ca copilul a fost un loc de automulțumire, care poate fi oriunde: in camera copilului, dormitorul părinților, bucătărie și în alte locuri. Să presupunem că în acest loc copilul va avea elemente pentru a ajuta-l calmeze și să se ocupe cu emoțiile negative. Invoca pentru a ajuta la vopsea, markere, jocuri de masă, cărți, înregistrări pe bandă, și așa mai departe. D.
Atunci cand un copil are nevoie să se calmeze, adultul îi poate da o astfel de asistență:
macră la copil, stai jos să fie la același nivel cu ea;
vorbesc cu el calma, mângâindu-ton;
a spus: „Cred că trebuie să te calmezi. Când vă simțiți că au făcut față cu ea, puteți veni înapoi din nou „;
ia ușor copilul de mână și să-l ia la un loc special unde se poate soluționa în jos;
în loc pentru copilul automultumire este util de a pune trei întrebări: „Care-i problema?“, „Crezi că sunt de vină?“ „Cum te pot ajuta“;?
în cazul în care copilul este returnat, se comportă în continuare agitat, ia-înapoi, fără alte formalități.

Lumina oglinda mea ...
Părinții copiilor de vârstă timpurie (sub trei ani), copil psiholog Natalya Khakimov dă acest sfat: „Mamă, vă puteți da câteva sfaturi - funcționează oglinda. Tu - o oglindă pentru copilul tau. El are ceva nu funcționează, și el începe să arunce. Ai reveni la el și să spună: „Ești supărat că nu poți. Văd că ești supărat chiar acum. "
Întrebați copilul este supărat sau nu, nu. El nu știe ce se întâmplă cu el. Mama oglinda importantă - pentru a arăta ce se întâmplă cu el. Acest lucru ar trebui să fie făcut, „opriți“ toate emoțiile, într-adevăr, să devină o oglindă. Puteți utiliza o terță parte, în cazul în care copilul este foarte mic „Dima este acum furios.“ Doar precizează faptul.
În general, părinții ar trebui să ne amintim că ei, printre altele, este important să se arate copiilor de exemplu, că nu ar trebui să caute scuze pentru emoții și acțiuni, „descărcare de gestiune“, pe de altă parte sale negative și să înțeleagă mai bine singur.
Sanatate pentru tine si copilul tau.