Așa cum am fost de a lua fizica, știind nimic

Studiez în techno. Colegiul în ultimul an. Anul trecut am avut cateva examene la discipline generale, inclusiv și favorita mea a fost fizica (deși, în principiu, îmi place, principalul lucru doar ceva acolo pentru a înțelege).În fizica liceu a trecut pe lângă mine. Bolnavi, derbedeu. Preclass citit, uneori, un paragraf, încearcă să răspundă la întrebări, dar aceste încercări s-au încheiat rapid. În certificatul de grăsime clasa a 9-o astfel de 3.

Dar prima impresie decide? În primul meu an de la primele lecții în fizica ceva ce mormăite corect (chiar și îmbrăcat, așa cum ar trebui - fusta, tricou, jacheta), iar profesorul a decis ferm pentru mine că am fost inteligent și, în general, un elev bun. Chiar am încercat să trimit la Jocurile Olimpice, dar mi chiul coincidență fericită salvat.

A fugit de timp. Provocate un coleg pentru mine, dar ea a cerut mai mult timp să se pregătească. Apoi obzheshnik se uită la mine și spune: „Eu cunosc pe cineva care va face.“ Eu spun că nu este gata încă, și a spus: „Altfel, știi ce se va întâmpla“ A trebuit să plec. Începând cu laboratorul. Asta a înțeles greșit, dar fizician tras. Jumătate mormăit prima întrebare, a doua jumătate nu a spus nimic. eroare de eroare. Și apoi au existat întrebări cu privire la textul (era ceva în legătură cu energia și motoare diferite, dar fără specificul).Fizician: - conduci o mașină?

P: - Care motor de la KAMAZ?

El este încă un pic dur și am demisionat la cunoștințele mele. În cele din urmă mi-a spus apoi pus întrebări despre biletul de la un alt atom. Acolo, am spus.

Ca rezultat, am 5.

Și, ca un mic bonus - examen în istorie.

a fost mai ușor pentru povești. Există aproximativ 80 de întrebări, care au fost apoi împărțite în patru opțiuni. Întrebări cu răspunsuri ne-au dat, și a trebuit să fie ușor de memorat.

Sistemul de evaluare este după cum urmează: toate răspunsurile corecte (20 din 20) - 5, una sau două greșeli - 4, și apoi nu-mi place.

Dar cine este câștigătorul în viață?

Am primit un bilet la 19 întrebări! Și eu întreb, se strâng 20 de puncte? Deci, a permis, de asemenea, o greșeală. Apoi sa dovedit că biletul a fost o singură întrebare sumermegaslozhny (în opinia mea, în cazul în care este o prostie să se ghiftui, este la fel ca și restul), în timpul căreia s-au dat 2 puncte și din cauza care a fost posibil pentru a preveni o greșeală. Deci, istoria mine 5.