arme traumatice fără licență - în cazul în care rezoluția este necesară

arme traumatice fără licență - în cazul în care rezoluția este necesară

Pot folosi un arme traumatice fără o licență? Bineînțeles că nu. La necesar în rezoluția trauma.

Se crede că pentru a obține permisiunea de a cumpăra și transporta arma paralizante numai, de fapt, de multe ori lucrurile sunt mult mai complicate. Imediat trebuie remarcat faptul că, în dreptul nu există nici un lucru, cum ar fi un pistol traumatic.Cine nu poate obține permisiunea

Articolele noastre vorbesc despre modalități tipice de rezolvare a problemelor juridice,
dar fiecare caz este unic.
Dacă doriți să învățați cum să rezolve
este problema ta,
suna un avocat chiar acum:

8 (499) 703-51-45 - Bucuresti
8 (812) 309-51-95 - Bucuresti
8 (800) 333-45-16 (604 ext.) - RF

Dacă preferați,
Scrie un consilier on-line!

Toate consultările sunt gratuite.

arme traumatice fără licență - în cazul în care rezoluția este necesară
Prin lege, un permis de a transporta, și achiziționarea de arme civile pentru auto-apărare sunt toți cetățeni ai Federației Ruse, care au împlinit vârsta de optsprezece ani.

 • cetățeni cu restante de calcul rambursare condamnare se calculează pe tipul de convingere și de viață);
 • persoane care au fost aduse la răspundere administrativă (în principal, pentru încălcarea ordinii publice);
 • persoanele cu dizabilități severe în dreptul fizică și psihică.

Fiecare situație și persoană este considerată în mod individual, astfel încât pot exista condiții și circumstanțe, care nu sunt precizate în lege. Dar, pe baza ei, puteți să mergeți mai departe și nu-l lua.

Dacă te consideri un cetățean care respectă legea, nu a adus în fața justiției în fața legii, au o sănătate bună, este probabil va fi dat permisiunea, dar pentru a obține este necesar să se colecteze o mulțime de documente și să treacă toată autoritatea necesară.

Ce documente sunt necesare


arme traumatice fără licență - în cazul în care rezoluția este necesară
La baza acestuia, lista de documente necesare este simplu, dar nu este întotdeauna posibil să le obține rapid și la timp. Principalele documente care vor fi necesare atunci când faci o rezoluție pentru a cumpăra:

 • cerere;
 • confirmare medical (proba de referință 046-1);
 • original și copie a pașaportului;
 • imagini;
 • dovezi care confirmă că sunt bine instruiți cu privire la utilizarea în condiții de siguranță a armelor traumatice și pe deplin responsabile pentru aceasta;
 • actul de testare a districtului.

De asemenea, este imperios necesar să achiziționeze un seif de încredere pentru depozitarea armelor. Cumpara necesar pentru a verifica cartierul, ca și faptul că este înscris în raportul de inspecție.

Sfat: Veți avea nevoie, de asemenea, să plătească taxa de stat. Asigurați-vă că pentru a salva primirea, ei vor trebui să confirme!

Este demn de remarcat faptul că, dacă o persoană este un ofițer de poliție activ, apoi instruit utilizarea în siguranță a armelor nu este necesară. În acest caz, va fi suficient pentru a lua certificatul cu autoritățile corespunzătoare și arătați-o la documentele de înregistrare.

Dacă sunteți o persoană juridică, permisul de înregistrare poate dura mult mai mult, deoarece lista de documente solicitate în mod semnificativ mai mult.

Cea mai frecventă cauză a eșecului

arme traumatice fără licență - în cazul în care rezoluția este necesară
Chiar dacă ați colectat toate documentele necesare, am scris o declarație și să obțină un certificat medical, puteți refuza permisiunea.Cea mai frecventă cauză a eșecului este dureros de simplu - necunoașterea legii. Pregătirea documentelor necesare pentru a trece un fel de test, și să treacă un test similar nu este tot.

Cel mai adesea, un studiu similar realizat sub forma unui fel de test. Se obține un chestionar format din zece întrebări, permițând în același timp doar un singur răspuns greșit. În cazul în care nu trece testul necesar Refaceți, care poate fi efectuată în orice zi convenabilă.

Cum să obțineți

arme traumatice fără licență - în cazul în care rezoluția este necesară
Documentele sunt colectate, au trecut verificările. Acum aveți nevoie de întregul pachet de documente predate OLRR locale.

Este necesar să se aștepte pentru ceva timp, de multe ori nu mai mult de o lună.

Amintiți-vă că un permis de a transporta și utilizarea de arme traumatice date pentru o perioadă determinată (5 ani).

Prin urmare, în cele trei luni înainte de încetarea acestuia, licența ar trebui să fie extinsă, care urmează să fie supus procedurii de la început.

Ce altceva este nevoie

arme traumatice fără licență - în cazul în care rezoluția este necesară
În plus față de caseta de încredere și în condiții de siguranță de depozit, încă mai trebuie să cumpere un toc de pistol traumatică strict interzisă fără a transporta arme.

Sam pistolul și tocul trebuie să fie achiziționate în termen de cel mult șase luni de la aprobare. După achiziționarea de arme disponibile în mod necesar OLRR pentru fotografiere experimentală.

Ea trebuie făcută în termen de două săptămâni de la achiziționare. Nerespectarea termenului limită, un cetățean poate fi pedepsit conform legii, în conformitate cu articolul 20.11 din Codul administrativ.

anulare

arme traumatice fără licență - în cazul în care rezoluția este necesară
Primit de toate regulile permit să efectueze un pistol asomarea poate fi revocată în orice moment.

Motivul pentru acest lucru poate fi purtarea greșit, nerespectarea regulilor de utilizare, utilizare necorespunzătoare. Cea mai frecventă cauză de retragere a autorizației este ilegal să-l folosească.

Proprietar pistol traumatic trebuie să cunoască și să respecte regulile sale pentru a purta. Pistolul trebuie să fie întotdeauna în gardă și să fie acoperită. Dacă în prezent, proprietarul ar trebui să aibă întotdeauna documentele privind arma și un permis să-l transporta. Orice încălcare a regulilor este necesitatea responsabilității.

Fiecare proprietar al unei arme traumatice trebuie să știe că, dacă a provoca daune sănătății altei persoane, el este obligat să raporteze acest incident pentru o zi.

Rețineți: În cazul în care anularea unui permis de traumatism, o armă în sine și retrasă, în conformitate cu legea stabilită.

După aceea examinarea obligatorie și decizia instanței de a face verdictul adecvat - pentru a nega sau nu neagă titularul permisului.

Instrucțiuni scurte pentru obținerea permisiunii

arme traumatice fără licență - în cazul în care rezoluția este necesară

 1. 046-1 primi ajutor medical în forma oricărei clinici.
 2. Fotografii (două negru și alb 3x4).
 3. Fotocopie a pașaportului.
 4. A face declarații la secția de poliție.
 5. Plata tuturor taxelor de stat necesare (Chitanța!).
 6. Cumpărarea arme, în condiții de siguranță, tocuri.
 7. Și înregistrarea armelor, tir pilot, dacă este necesar.

Când achiziționați este uneori producătorul oferă gloanțe experimentale după fotografiere, simplifică procesul de înregistrare.

Alege armele

arme traumatice fără licență - în cazul în care rezoluția este necesară
Obținerea permisiunii de a purta poate fi amânată pentru câteva luni, dar cel mai adesea, dacă doriți ca toate documentele necesare pot fi colectate rapid, este trecut de studiu și de verificare, dacă se dorește, într-o singură zi.

Desigur, puteți cumpăra arme ilegal, dar își păstrează responsabilitatea. posesie ilegală de arme, chiar traumatice, poartă la responsabilitate gravă în fața legii.

Înainte de a obține permisiunea, aveți nevoie pentru a corecta și de abordare responsabilă față de alegerea armelor. Inițial decide scopul pentru care ai nevoie de un pistol sau pușcă.

Cele mai frecvente pistoale pentru autoapărare sunt Makarov, Viking și OCA. Este de remarcat faptul că energia botul în travmatiki se află în 35-85 J. (în luptă J. 600-700). În cazul în care energia de la gura țevii mai mult de 85 J, atunci este considerată o încălcare a legii. gloanțe de plecare gama nu trebuie să depășească o distanță de 10 m. Costul arma traumatice este în intervalul de 10-50 de mii de ruble.

Dacă vrei un pistol traumatic a fost pentru auto-apărare, caz în care ar trebui să acorde o atenție la OCA. Pistolul are o dimensiune mare a cilindrului și diametrul glonț (15,3 mm), puterea de 85 J.

Accident vascular cerebral se face cu ajutorul acestui pistol este suficient de puternic, dar elimină riscul de a penetra răni. Deci, convenabil de a folosi un pistol, dacă este necesar, și nu are nevoie de un serviciu profesional și specializat.

Dacă vă decideți să achiziționați un pistol traumatic, nu uita despre înregistrarea sa în timp util și permite purtarea acestuia. Singurul mod în care vă puteți proteja de situații neprevăzute și responsabilitate în fața legii. Folosiți armele cu înțelepciune și numai atunci când, atunci când această situație necesită într-adevăr!

Din cauza modificărilor recente ale legislației, informațiile din articol pot fi depășite! Avocatul nostru vă va sfătui gratuit - Scrieți întrebarea formularul de mai jos: